Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sorry ja nemam naladu nekoho presvedcovat o necem,at uz o cemkoliv. Jestli v Anno nevidis variabilitu ani strategii, pak te stejne nepresvedcim. A tvuj nazor ti nevyvracim
  • walltar
    Protože EA *5*
  • Kozy
    Je to sice prima, ale já se nedokážu spojit na orbitě s jiným modulem, už si z toho rvu vlasy.
  • Keyz
    Btw proč nejde hru vrátit když je to SW a SW lze vrátit.
    Vrací se SW na práci kde se dají dohodnout velké pokuty, když nejde internet více než garantují taky mohu žádat slevu atd..
    U klasického zboží to je jasné.

Proč když tedy píšou,že ve hře něco půjde a ono to nejde anebo to je jinak tak to nemohu vrátit anebo žádat protislužbu?
    Copak to nespadá pod SW? To je zajímavá zvláštnost.
  • walltar
    Tohle anno mě vůbec nechytlo ... hrával sem 1404 ale 2070 je takové nemastné neslané, jednotvárné .... no prostě nic pro mě. A 1404 bylo zase šíleně dětinské .. i když to je jen problém s grafikou. Ale celkove ty hry sou o něčem jiném než sim city a než sérii anno si radši zahraju Settlers 2.
  • jo vypada krasne pokud mluvime o texturach a polygonech ale každa budova je stejna a jako celek to vypada nudne, ve srovnani treba se simcity 4 kde každy jeden baráček má jiný model at jde o tovarnu nebo obytný dum atd.
  • ano bavime se o nekonečne hre, hra funguje jako staveni obrovske pyramidy a neni tam žadny prvek strategie nebo variability, pokud tam nejaky vidíš tak napiš v čem.
  • Tohle rict o jedne z nekrasnejsich budovatelskych strategii...
    Pokud jenom netrolujes a skutecne si to myslis,pak co nadelam? Kazdemu se libi neco jineho.
  • navic i vizual je nudny, všechny budovy vypadaji jednotvarne.
  • Ty jsi taky dobry komik. Tedy doufam ze se bavime o nekonecne hre ane o hloupe kampani.
  • lol, anno 2070 je linearní hra s nulovou variabilitou (pripomina staveni pyramidy)
  • dik za tip vypada to zajimave
  • Mesta zajimaji ty,kteri se na SimCity tesili. Pokud chces skvelou budovatleskou strategii,pak je tu treba Anno 2070(pripadne 1404-pokud davate prednost historii). Budovatelska nirvana.
    Nneni treba zkouset budgetove tituly(nic proti nim) *2*
  • Mesta? jaky mesta? Koho zajimaj mesta kdyz muzes stavet letadla, rakety, satelity, sondy litat po cely slunecni soustave a to prosim bez hranic!

A vubec i mesto jde... skoro :D

http://q3.cz/images/77kss.jpg
  • walltar
    Já už sem pár stanic v KSP postavil, ale kdy tam půjdou stavět města by mě teda zajímalo. *8*
  • Kdo tu lituje penez a rika si kez by pro me existovala nejaka hra tak se nebojte! Je tu zachrana! https://kerbalspaceprogram.com/
  • Jisteze existuje a i dnes se daji najit herni firmy co si povest nekazi. EA k nim uz hodne dlouho nepatri. Neplni sliby,kazi zavedene herni znacky,nici zavedene herni studia a hry od EA patri k tem drazsim. A to zu nemluvim o zdimani penez vydavanim nesmyslnych DLC a datadiksu(herni serie Sims je asi nejkriklavejsi priklad)
  • Taky bych byl rad, kdyby to tak bylo, ale jak se zda, realita je nekde jinde.
  • walltar
    Tak EA už je s pověstí tak na štíře, že nějaké lhani a podvádění jim nemůže ublížit. Pořád ještě jsou firmy, které mají dobrou pověst, ale většinou je to mimo herní průmysl ... tam už značka nic neznamená.
  • Robotron3
    Hm, tak to sem asi stará škola, že si ještě myslim, že existuje něco jako dobrá pověst firmy, atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší