Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    To jo. Já tu nechci vypadat za hatera, nemám nic proti tomu produktu a mrzí mě, že to nedopadlo líp, přestože nejsem nějak extrémním fanouškem podobnejch her. Akorát mě právě vadí, že si lidi takhle nechaj sr*t na hlavu a pořád si budou produkty od EA kupovat. Já chápu, že když se někdo na tu hru těší a vyloženě jí chce hrát, tak mu holt nic jinýho nezbejvá, ale jde prostě o princip.
  • walltar
    JJ ... to byla vyložená lež. Musím říct, že na to zveličování od vývojářů už sem si zvyknul, ale když už prostě začnou natvrdo lhát ... je škoda, že už si vůbec neváží zákazníka.
  • Vrook
    Jo a ještě jsem zapomněl na tohle.
    http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/12/simcity-server-not-necessary/
    Píše se o tom i na Bonuswebu (já vim *7* ) ..
    V podstatě by to znamenalo další lži, konkrétně o tom, že je tam ten online prvek podstatnej při procesu tý simulace, jak se o tom snad i hádali včera ve fight clubu, pokud dobře chápu.
  • walltar
    Já za 37$ tři dny před, ale od té doby to šlo nahoru tam kde sem to koupil ..
  • walltar
    Bohužel ne ... ale třeba bude agri DLC *1*
  • p.s.
    že bych si postavil takové farmarske mesto
  • dají se tam postavit taky zemedelske farmy, jako agriculture v 4?
  • ja to kupoval za $35 v deni vydani :)
  • walltar
    V tomhle zase takový problém nevidím ... Jediné co mě vadí, že simulace funguje tak, že ráno každého sima vykopne z baráku a ten si de hledat práci (každý den novou) i když toho si člověk většinou nevšimne. I když vyustuje to v situace, kdy jezdí simové každý den od továrny k továrně a hledají práci a tím způsobují dopravní kolaps při některých uspořádáních města, které by jinak fungovalo. Toho, že počty simů nesedí, si běžný hráč nijak nevšimne.
  • walltar
    Nebo 50$ když víš kde. *1*
  • Další hřebíček do rakve PC exkluzivitám.
    Budget (akorát ne podle ceny) a ještě špatný!
  • pořád jsem se rozmejšlel,co koupim dříve, jestli Simcity nebo Starcraft..na Simcity jsem byl po hypu natěšenej jak malej Jarda a jak jsem psal - celkem zklamání... prostě jako všecky hry současnosti - vypadá to hezky, blejská se to, hejbe se to,ale napí**u se to hraje...zlatej Zeus:Master of Olympus nebo Pharaoh nebo původní Simcity třeba 3000 je pro mě nejlepší díl...
  • 80€ je jen zakladni castka pak "musis" platit za kazdou eiffelovku a co pul roku dlc jen pockej uvidis
  • zrovna ctu http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/Traffic-quot-AI-quot-This-is-why-services-and-traffic-are-broken/td-p/737060

vypada to ze ta hra je vazne rozbita uz v zakladu, tohle se bude blbe opravovat
  • To ani nikdo nechce
  • Black_Hand
    covece to si pletes s lidskyma farmama z matrixu :). lidi nemuzou zit takhle nalepeny na sebe. a manila je realny mesto, kde ten treti rozmer taky mas.
  • smejki
    -_-
  • v pohode by to šlo protože nejde o km ctverecni musís brat v potaz ze stavis do vysky takže to je asi tak 20 km kubickych odhadem (v matematice nejsem moc dobrej)
  • vidíš porad si nejsi jistej kdyz rikas zatim. 80€ neni mnoho
  • Keyz
    Pravda špatně jsem to napsal. Chtěl jsem říci něco podobného, tedy že model v SC 4 fungoval lépe a nebyla to simulace která je zde vychvalovaná do nebes.¨

I když nevím jak se počítaly NPC v SC4 neřešil jsem to podrobně. Na problém jsem tam nenarazil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší