-
Tak se to očekává,že rozeberou nároky.
Jinak musím souhlasit,že videorecenze na hrej je dobrá (rohodně po informační stránce). Dozvěděl jsem se toho více než zde. -
Jo to da smysl, games.cz na zaklade preview potisknou stojany sloganem "nej simcity ever" a nasledne proto ze se to menuje SimCity schvalne daji 5.
To dá rozum................. -
Ano, možná někdy ....
-
Zase to je pak jak hry na Facebooku. Proč se to pak jmenuje město kde řešíš každý barák aby to fungovalo. Tohle je hloupost.
Ve městě řešíš město jako celek a ne každou budovu.To je dost otravné.
Kde bude přesně stát jak bude velká a pak celé znova. Ještě chybí řešit jak budou chodit NPC na hajzl -
S hodnocením souhlas, to samé bych přilepil nové Laře
-
Panacku ja nemam kam dorust. Sam se zivim hned od maturity a to jsem k tomu chodil jeste na vysokou skolu, takze nic o "zivote" mi tu prosimte nevykladej.
-
Ja nerozumet reci tveho kmene? UGH *12*
-
Kdyz tak ctu recenzi, tak si rikam, ze autor ma hlavne problem s tim, jak tuto hru hrat. Nove Sim City je o specializaci a hodne o micromanagementu sluzeb.
Moje zatim nejvetsi mesto ma neco kolem 800k obyvatel se specializaci na vyrobu elektroniky. Mesicne s nim vydelam kolem 1.2m. Velikost mesta je podle me dostatecna. Verim, ze s jinou specializaci (industrial treba) by sla populace vytahnout na 1.5m-2m obyvatel.
Co se online tyce, nemuzu si stezovat. Hrajem s kamaradama na 4x4 mape a uzivame si to.
Tzn. pro me 8/10 -
Praveze hru degraduje velkost máp, a preto taka bodova strata. Uz som par "miest" postavil, a musim potvrdit ze je to k plaču. Postavis hranatu dedinu s mrakodrapmi. A zvladnes to za 5-6 hodin. Velka skoda
-
Taky mne to prekvapilo, ale pak jsem si vsiml hlasky nahore (jak ti pise treba o utoku UFO atd) - ve smyslu "Kilitarsti hasici dobrovolne vyjeli k pozaru do sousedniho Triogu." "Kilitarsti popelari dobrovolne vyjeli pomoci Triogu od jeho problemu s odpadky."
Treba ti popelari mi vyjeli jen tehdy, pokud meli uklizeno sve mesto a jeste jim zbyval cas do konce pracovni smeny (se sberem konci v 19h pokud se nepletu pak uz se jen snazi dostat do depa).
Jinak vadi mi, ze pripadne zacpy neuvolnuji pruh pro zachranny system s sirenama, kdyz mi stoji hasic pred horicim panelakem v kolone a hledi jak hori je fakt supr, jen proto, ze je chudak v protismeru a musi dojet na konec krizovatky aby se mohl "spravne natocit". -
Ateismus je docela fajn *3*
-
Panacku az dorostes a budes se zivit sam a svou rodinum, tak mozna pochopis, jak to vse bylo mysleno.
Mimochodem veskery ISMUS (nacismus,komunismus,kapitalismus atd) je pro lidstvo to nejvetsi zlo. -
kdyby se to nejmenovalo simcity byla by znamka určite vyšší, mne prijde že propracovanost simulace je zde vyšší než v simcity 4 a prave to jdu koupit.
akorát tam možná nejsou ty vetší mapy no a co , tohle je spíš duraz na detail. A možná v budoucnu vyjde dlc s názvem megapolis a s vetšími mapami. -
to sice ano, ale byl to priklad, jak by se mela pokryt hra s rozsahem jako je SimCity
-
Vsak take pisi, ze kdys mozna ano, treba C&C serie byla opravdu paradni, ale valna vetsina dnesnich her z produkce EA je bohuzel uz jen tresh. Ale stejne megalomansky vydelavaji.
-
A na PCT je zase spíš víc technická recenze, která ukazuje nároky na hru.
-
V chatrči ti bydlí "raději", protože na bydlení v domě nemají. Nezapomínej, že musí platit nájem a další výdaje (jídlo pokud není zdarma např.)
-
"A upřímně, nikdy se mi to nestalo, aby rozdíl mezi preview verzí a plnou byl tak výrazný."
V souvislosti s tímhle příspěvkem a tvrzením že jste nechtěli opakovat to samé jsem ještě více zmaten z recenze. -
Souhlas. Buď preview nevytvářet, nebo je dělat, ale všímat si detailů a klidně za odstavce kritiky psát do závorek, co by podle názoru pisatele ještě šlo poladit ve zbývajícím čase, než hra půjde do lisu (popřípadě co je žhavý kandidát do potenciálního prvního patche, pokud je už hra ve fázi lisování).
Sice by k tomu bylo potřeba určité obeznámení se procesem tvorby her (aby mohl pisatel takhle věštit), nicméně od toho by preview taky psali jenom zkušení žurnalisté, kteří už s tématem nějaký čas pracují. A na Games.cz takoví podle mého názoru jsou. Takže případ SimCity byl doufejme pro Games cennou lekcí.
U mne osobně důvěru neztratili, ale poprosil bych redakci zamyslet se nad tvorbou útvaru "preview" (viz předchozí odstavce). -
Na hrej.cz 6/10 ...trošku delší čtení, víc se o hře dozvíte + videa recenzentů. (neberte to jako reklamu na konkurenci, ale takhle obsahově strohá recenze si o to opravdu říká)