Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Navíc u PC je problém nadávat ... většinou pokud je nějaký problé, který nejde vyřešit tak to není chyba PC ale chyba v operátorovi. Kdežto konzole je hotová krabička z obchodu, kde jakýkoliv problém můžeš řešit max tak koupením nové.
  • Keyz
    Bohužel musíme věřit, že to EA provede.
    I když to je logické to co píšeš tak se kolikrát stalo,že to udělali přesně naopak.
    Navíc zde někdo psal,že simulace mezi městy pořád nefunguje a to je zoufalé po takové době.
  • a jak vite, ze v preview verzi mate finalni produkt? omg
  • Keyz
    Překvapuje mně jak dobře to běží dle ohlasů.
    Přitom to je podobné SIMS 3 které se nahrávalo mnoho minut a vůbec to bylo celé na prd když tam byla všechna vylepšení atd.
    Komické jak hra jako SIMS která má být pohodová vytáčí tím hovadským načítáním.
    Tohle vypadá o mnoho lépe.
  • walltar
    Bych řekl, že preview verze byla časově omezená a tak se tam ty problém, které se projeví časem ještě neprojevili ...

Ale zase ty problémy, které ve hře teď jsou imho nebude tak těžké opravit. Nenašel sem žádný zásadní problém v základních mechanikách hry. Vlastně stačí zvětšit mapy, s tím že se třeba na velkých mapách sníží hustota populace, aby ta simulace nebyla tak náročná a něco se udělá s tím allways on DRM ... jak to lidi přestanou kupovat tak by bylo záhodno ho zrušit.
  • Keyz
    Tak konzole je na nadávaní ideální.
    Můžeš nadávat na HW, a navíc mají celkem dobrý tvar který lze dobře nakopnout.
    To u velkého PC moc nejde. Tedy jde ale neletí jen se převrátí.
  • Keyz
    Copak v preview verzí nešlo zjistit,že města jsou malá? *4*
  • Jaké výrazné změny,co čtu v tom preview to v té hře je, v zásadě je ta preview víc recenzí než tahle glosa
  • Keyz
    To potěší.
    Obával jsem se, že je nutnost používat solární panely atd.

Předpokládám,že jaderná elektrárna taky moc nesmrdí.
    Ale co jsem koukal tak voda dochází rychle. *8*
  • Samozrejme, zrovna rano jsem si skopl palec a rikam, au kua beztak zase kvuli tem konzolim *1*
  • A jako korunu tomu nasadili f2p, kde si musis kupovat i GUI, abys to moh vubec hrat ... ;D A jako bonus, pokud jako platici hrac ziskas nejakou vybavu, a pak platit prestanes, tak prijdes i o tu vybavu, kterou si zaplatil - respektive ji nemuzes pouzivat.

Takze bych to videl tak, ze brzo se podobna vymozenost objevi v simcity. Typu "chces svuj save? Tak zacaluj"
  • zdeeneek
    Stesti, ze to nevyslo i na konzole. To uz by tu vsichni breceli, ze je hra zmrsena kvuli konzolim, protoze ty by vetsi mesta neutahly. Konzole prece brzdi rozvoj PC, jak vsichni vime. *1*
  • walltar
    To nám tvrdili (čti: lhali do očí) aby si obhájili DRM ... taková Lie in a lie in a lie.
  • Sorry ale takhle chudá recenze se k tak velké hře nehodí

To už se víc recenzi podobá pohled na preview verzi hry sepsaná stejným autorem

http://games.tiscali.cz/prvni-dojmy/sest-hodin-budovatelem-jak-nas-okouzlila-preview-verze-simcity-61884
  • Preview jsem si ted znovu precetl a opravdu to pusobi dojmem, jako by slo o dve ruzne hry. Zvlastni, ze se to takto zvrtne...
  • sleepless
    Lukáš se bohužel zapomněl zeptat, jak to je, než odpovídal. Celé se to má takto. Ano, ta hláška pochází od nás, bylo to s EA domluvené.

Po preview eventu, z něhož Honza Horčík psal své první dojmy, jsme byli EA dotázání, zda je možné umístit naši citaci na krabičku. Ptal jsem se Honzy, jestli si na to troufne, ale dojem ze hry byl výborný, byl si celkem jistý, takže jsme souhlasili. Ta citace je tedy založená na dojmech z preview verze a je staršího data.

V této chvíli to samozřejmě může působit dost bizarně, ale s tím už nic nenaděláme. Že se plná hra ukáže v podstatně horším světle, to netušil Honza ani já. A upřímně, nikdy se mi to nestalo, aby rozdíl mezi preview verzí a plnou byl tak výrazný. Citace na krabičky jsou poměrně běžná věc, a opravdu je dáváme jen, když jsme si jistí. No tentokrát pocit jistoty zklamal a obrátilo se to proti nám. Také poučení pro příště.
  • V předprodeji si kupuju jen hry ze série TotalWar (už se těším na Rome 2 :) ), kde kvalita je zaručena, ale SC5 mě nějak zlákalo. Asi jak to bylo kvůli značce SimCity a předchozímu dílu, který mě bavil. SC5 není v zásadě špatná hra (pominu-li to, že se chvilkama tváří jako betaverze :D), ale jen do určitého bodu, kdy prostě není možné město dál rozvíjet - tento bod však nastane poměrně brzo a vám nezbude, než si založit další město a začít od začátku.. *9*
  • V Cities XL jsem to presne tak mel :D

Mozna bych jen dodal ze jsem mel pocit ze to je prave ten duvod proc nam tvrdili ze cast vypoctu probiha na serveru.
  • Na Novu bych nevolal ohledně hry, během hodiny máš redaktora s neprůstřelnou vestou u dveří co chce vyzpovídat budoucího masového vraha

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit