-
Pomaha, ak si v task manageru pod tabulkou procesy kliknes pravym na simcity a nastavis afinitu procesora len na jedno jadro. Treba to urobit kazdy raz, co spustis SimCity, ale dost to pomaha. Samozrejme, treba aj tak pravidelne ukladat. Nie je nic horsie, ak hodinu robis prerabas metro pre pol mesta a potom ti to zhavaruje. *15*
-
Teď de o to, jestli by tě to bavilo i pokud by ti takový new york jel 5 FPS.
-
neboj ono se tam brzo objevi i MMO hry muzes hrat na tisici neoriginalnich serverech
-
Jaderná elektrárna má palivo neomezené ... konečné suroviny sou ty co máš pod zemí a těžíš je. Ono v jaderné elektrárně obecně palivo vydrží celkem dlouho a nikdo netěží uranovou rudu přímo ve městě.
Jaderná elektrárna potřebuje, aby v ní pracovali hodně vzdělaní zaměstnanci a potřebuje celkem dost vody. Pokud tohle nemáš tak začne leakovat radiaci, která ničí budovy kolem sebe. -
Ja nejsem zarytej fanda. Spis naopak. Sim city me vlastne v minulosti nikdy moc nebavilo a prvni mestska budovatelska strategie co jsem zacal hrat byla Cities XL (btw prvni stavitelska hra ktera prinesla model specializaci a obchodu s komoditama) kterou jsem hral i pres opravdu silenou porci bugu opravdu dlouho protoze miluju staveni velkych mest. To co nabizi staviteli meho razeni Sim City je k placi a i kdyz chapu ze nekdo muze hykat blahem ze mikromenedzment je prece super (a ne ze ne) tak na to ja prdim protoze mikromenedzmentu si clovek muze uzit i v obrovskym meste a i na velky mape muzes zacinat s malinkym mesteckem a piplat si ho.
Ja nechci stavet Ostravu nebo Cheb nebo Benesov. Ja chci stavet New York, San Francisco, Mexico DF nebo Tokyo.... -
Když jsou suroviny omezené tak jak funguje jaderná elektrárna? Taky vyčerpá palivo rychle a pak musí hráč využívat obnovitelné zdroje?
- Btw jak se může jaderná elektrárna roztavit anebo co to dělá? To tam nemohu nastavit údržbu aby se tohle nedělo? -
2X *8*
-
Zombie, Ohniví T - Rex WTF?
To je asi naschvál aby si měl co dělat. Postavíš město a začnou padat meteory atd..
Kdyby to bylo jen někdo jak to bývá.. -
To je vytržené z kontextu, určitě psali "Páté nejlepší SimCity v historii!"
-
lololol :D zapredané defky.
-
Přece nenapíšou kupte si ShitCity! Nejlpeší sandbox Sh*t. *15*
-
myslim ze minimalne zadat odstraneni maji plne pravo
-
Tak jedině je nějak jako zákazník zažalovat za klamavou reklamu, ale fakt nevím jaké sou na tohle u nás právní předpisy. Taky můžeš zavolat na novu ... třeba nemají o čem kecat ve zporávách ... ale v konečněm důsledku jim max uděláš větší reklamu.
-
v EA si asi mysleli, ze si toho nikdo nevsimne, stejne jako toho, ze vypocty na cloudu jsou tam vubec nejsou a online pripojeni je jen kvuli DRM, nebo ze pocet simiku ve hre neodpovida cislum.. :D
-
Tak to by bylo hodně smutný... Pokud se ta hláška na games neobjevila, tak tohle jim nemůže jen tak projít...
-
Cisticka uz neprodukuje ground pollution narozdil od ty roury co ty splasky rovnou haze na zem, takze pro to se to musi stavet vedle sebe. Jediny duvod kdy jsem potreboval vyuzit filtracni pumpy na vodu byl ten kdy mi bouchla atomovka a ja na te zamorene casti mel pumpu a nechtelo se mi ji stehovat na druhej konec mapy *1*
-
Pochybuju ... games už by nedostalo ani jednu hru k recenzování. Herní tisk bohužel v dnešní době musí olizovat těmhle kreténům boty protože jinak sou v háji.
-
hmm... tak jo, to je skoro na udelani mensiho pruvanu, protoze at se divam jak se divam, to heslo s recenzi moc spolecnyho nema :)
-
Tak to třeba vůbec nevím..... já mám čističku a čerpačku vždycky co nejdál od sebe.
-
Tady se nám zakládá na nějakou pěknou žalobu :)