Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Presne o tom si myslim ze to dnes cele je.. skoda ze si to uvedomuje jen par jedincu a zbytek stale klika na bezrozmyslu na "preorder" na zaklade pre-release brainwashe ..
  • Uboha recenzia.Hra si urcite zasluzi viac.Najma koli svojej prepracovanosti.! Ten kdo to recenzoval do toho podla mna absolutne nevidi !!!
  • Jenze pan recenzent byl pred koupi na testovaci projizdce a to si mohl vsimnout ze nema dvere a okna
  • tak to co predvedlo Games.cz s tim popiskem na krabici je prusvih a ztrata znacny davky kreditu.
    evidentne to podelal Horcik, ktery se v preview verzi tradicne nechal opit rohlikem. uz se to parkrat resilo, ale je potreba neco udelat s tou nekriticnosti preview a dojmu, obzvlast kdyz z toho vznikaj takovyhle zvasty.
  • Díky moc za vysvětlení.
  • ano hra dostala takove hodnoceni protoze je to demo s pridanyma hodnotama.
    Aby si to lepe pochopil koupil sis auto ale dostal si jen kastli motor a kola a cekas na doplnky dvere okna atd aby to bylo plnohodnotne auto
  • http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ
    Podle tohoto videa co?:)
  • netahej politiku to delaji pravici bacha komousi jdou a jen tupe ovci pak vriskaji pred magistratem a vlada krasne krade nech toho
  • Tobe uz jen chybi hodit do volebni urny hlas komunistum... *7*
  • Nebo např. reklamací, kdy u Xboxu konkrétně přijede pán (v horším případě pošleš poštou), konzoli si veme a v celkem rozumném čase máš plně fungující náhradu. Např. jeden můj známý reklamoval starou ver. xboxu (hazjdekl) a dostal za ni černý slim. Zdalka to není tak kritické.. :) Já mám svou krabičku především teď už jen na NHL13(pc-NE) a fight night round (pc-NE) a pár dalších funny věcí, které prostě na PC nejsou, takže stále, i když už né tolik má uplatnění :) Hráči hrajou, chudáci si drží svoje a zmůžou se jen na nadávky směrem ktomu co zrovna nemají.. To bude asi celá věda.
  • Keyz
    Možná sledoval úžasnou simulaci NPC :)

- Tohle je fakt divné, když jsem hrál prvně Tropico 4 tak jsem rychle zjistil co mně tak vadí atd.
    Divně pracující dělníci (dokonce jsem viděl jak borec vzal auto,dojel na pracoviště a šel někam do pr..) a lidé co bydlí raději v chatrči než v domě a to ten ostrov byl tuším větší než mapa v novém SC
  • walltar
    Jo s těma hasičema je to nějaké divné ... mě do města jezdí hasiči z cizích měst i pokud sem je tam nepřidělil. Stejně tak policie, popeláři atp. Musím zkusit jak to vypadá, pokud je přidělím na mapě.
  • Keyz
    To je zásadní posun.
    Opravdu jsem zvědav zda vylepší a opraví věci které hráči chtějí. Pak by se to mohlo nějak posunout.
    Spolupráce mezi městy dle ohlasů pořád nefunguje a zrovna v recenzi na hrej říkají jak funguje když si chceš poslat hasiče z dalšího města :)
    - Škoda,že tam není armáda. Ovládat tank bylo skvěle.Prostě jel co je předním neřešil.
  • walltar
    Možná by to chtělo napsat jaké vlastně byly rozdíly mezi tou preview verzí a finální hrou. Byla mapa větší? Fungovala hra v té době jinak? Protože pokud někdo hrál 6 hodin tak je zvláštní, že se ta omezenost mapy neprojevila už tam.
  • Robotron3
    Právě že zbohatla díky renomované kvalitě her, co měli pod palcem. Wing Commandery, Little Big Adventure, System Shock 2, Command & Conquer... Tehdy to fakt bylo Elektronické umění :)
  • walltar
    Mě simulace mezi městy jede ... akorát bere v potaz to město co má člověk uložené. Nikdy nepojedou všechny města v regionu ... pokud město opustíš tak se uloží a čas se tam zastaví.
  • sleepless
    Ano, proto jsou v recenzi první dojmy zmíněny jako materiál k přečtení, kde jsou popsány záklaní mechanismy. Nechtěli jsme v recenzi opakovat to samé, navíc recenze obecně nepoužíváme k popisování herních mechanismů. Nicméně, připomínky bereme v potaz a SimCity se budeme věnovat dále a detailněji ve videorecenzi a dalších článcích.
  • tak to je slusny fail
  • walltar
    Jo načítání sem se hodně bál ... protože zrovna v SC4 bylo přeskakování mezi městy fakt na na nervy. Tady když se přepínám do města co má kolem 100K je načítání pořád pod 10sec.
  • Co se divite je 21 stoleti, tak vitejte ve velko-kapitalistickem globalnim svete, kde je primarnimu zisku predurceno takrka vse, herniho prumyslu nevyjimaje, naopak zde je krasny model toho, jak to dnes ve svete funguje.

Apropos opravdu si myslite, ze EA je firma, ktera zbohatla diky renomovane kvalite svych her ? Na pocatku pred xy lety mozna, ale dnes ? A cim vetsi hrac na trhu, tim vice si vuci zakaznikovi, tedy hraci dovoli a vysledek vidime dnes a denne.

Ale to jsem kapanek odbocil od tematu - ShitCity za coz se omlouvam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit