Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby to vyslo na konzole, tak tam budes mit misto na mape presne na dva baraky, hra ti bude tvrdit, ze v nich mas 10M obyvatel, a okolo budou behat dva, ktery budou vytvaret zacpu na silnici.
  • 2smejki: Jenze oni tvrdej, ze kazdyho z tech simu simulujou, coz je kravina, kdyz pak zjistis, ze jich 90% vlastne neexistuje ... ;D
  • K tomu asi toliko, ze existujou softy, kterejma se resi trebas dopravni obsluznost - simuluje se streba chovani lidi v okoli stadionu a zjistuje se, jak je treba nadimenzovat vchody, dopravu v okoli ... a v zadnym pripade se ten soft nezabejva "jednotlivejma pandulakama", protoze to je uplna hovadina. Spis to hodne pripomina simulaci vody - jednoduse stejne jako se vi, ze voda potece dolu a ne nahoru, tak se vi, jak se chova proud lidi.

V pripade mesta jsou pak ty proudy dlouhodobe celkem stable - meni se jen minimalne, prave proto, ze lidi vetsinou do prace jezdi dlouhodobe, stejne jako jezdi dlouhodobe do kramu ... a nevymejslej si kazdej den jinou trasu.

Tudiz v realu se pouziva prave to statisticky vyhodnoceni nejakyho proudu dopravy, ale rozhodne se neresi, se franta pojede do prace tudy a pepa onudy.
  • SW samozrejme reklamovat lze - a stejne jako v jinych pripadech, pozadovat opravu/slevu/odstoupit od smlouvy. Druha vec je, ze jen malo kdo se kvuli tomu bude soudit.
  • Potom ses blbej jak trep a nepomue ti ani svecena voda panacku
  • Black_Hand
    zeus je na gogu, takze to rozchodis.
  • No teda ...ze bych se opet pokusil postavit pyramidu? Nemam paru jestli to na seven jede, ale snad to nejak rozchodim.
  • to je fakt, lidi se na to tesili. Ja sem se na to tesil. Tu hru srazej do kolen bugy a servery. Veřím, ale že se to odladí.
  • janchor
    A právě ta "nefunkčnost" bude v EULA (tedy smlouvě) k SimCity jistě velmi pečlivě ošetřená.
  • Keyz
    Tedy jde to,že lidé nevyžadují dodržení zákona a to samé stát?
    Zrovna koukám na jeden manuál a tam se píše. 24 měsíců záruka na to,že to bude bez vad.

Tedy jako u bot.
    Bug je vada a když to nefunguje jak má to je taky vada.
    I blbé UPC dává zdarma internet když se to kazí více než mají ve smlouvě.
  • smejki
    protože do EULy si můžeš napsat co chceš. Spousta lidí to zbaští a jen minimum žádá dodržení místních zákonů.
  • walltar
    Já bych řekl, že bude problém s tou nefunkčností ... že by se blbě dokazovalo, že nefunguje něco co slíbili, že bude fungovat. Oni ti budou tvrdil, že to je plně funkční produkt a, že kvůli bugům a nefunkčnosti serverů nemáš přávo na refund ... ale prostě tohle chce někoho právně vzdělaného je to celkem složitý problém a u SW ještě mnohem složitější než u HW.
  • walltar
    Tak dělá na tom maxis ... tohle je snad ve všech jejich hrách. Odobně se mě ta grafika nového SimCity líbí ... pokud si člověk zapne warmer filtr tak to není tak moc barevné a město vypadá jako papírový model ... i s tím rozmazáním při přiblížení.

Jinak já si u anno sestěžuju na grafiku jako takovou té se nedá nic vytknout technicky je to hra na jedničku ... jenom ten styl mě moc nevyhovuje. Třeba 1404 mě přišlo mnohem víc stylitované, než to SimCity.

A to jak mluví simící ... to se dá čekat, když sou to simíci. Jako peníze sou tam simoleony. Ty dvě hry sou celkem propletené takže proč nepoužít stejný hlas ... osobně sem to čekal.
  • Keyz
    To je divné...
    Co vím tak většinou se nabízí kompenzace a pak vrácení peněz.
    I když to není jako licence tak je to co? Služba?
    Je to pořád SW.

Tak tedy službu taky mohu zrušit a vrátí mi peníze když to co nakecali nefunguje.

- Vypadá jako by hry byli něco naprosto speciálního anebo na to lidi kašlou a nepožadují nic.Což je divné když vidím jak řeší boty za 999.

- Dokazovaní by neměl být problém když lze zjisti co slibovali a jestli to tam je jak má. Takto je u SW a služeb. Slyšel jak byla firma naštvaná když u SW nebylo to co tam mělo být a ihned řešili kompenzace. Asi to che opravu někoho kdo se v tom vyzná a udělá průvan.
  • walltar
    Já bych řekl, že díky DRM už by se to mohlo počítat jen jako licence. A nevím jak to u těch je s vracením peněz.
  • http://www.youtube.com/watch?v=BejU0MNpPTo

Doporucuju omrknout... ukazuje zakladni principy dokovani a mne to docela pomohlo pochopit jak ty prograde a retrograde symboly v tom target modu fungujou.

Dockovani je snad moje nejoblibenejsi vec v celym ksp :D Diky tomu jsem doletel na Dunu a postavil svoji super zakladnu :D
  • takze se ti zda, ze tvoje mesto, ktere je rozlohou mensi, nez prumerna vesnice, muze mit 800 ticis obyvatel? hmmmmmmmmmmmmmmm, solidni... ze by podzemni komplexy?
  • agro dlc za 8 stovek (dolaru)
  • Ano jsou uplne jine,prave proto se zminovaly:)
    btw vy dva jste asi prvni lide co znam a co si stezuji na grafiku u Anno. Me se zase nelibi grafika noveho Simcity. Tyhle realne karikatury budov(slova autoru-nebo nejak velmi podobne to nazvali),plus hlasy simiku(vsiml si vubec nekdo ze sproste vykradli Sims a ani se nesnazili zvuky zmenit?) vypadaji jako cilene na 6-lete deti. Uz pri nahravaci obrazovce jsem zbystril(hlasky typu-shanime stado lam,usmernujeme vitr...) zrovna na verohodnosti nepridaji. Ale presto se mi hra celkem libi.
  • Keyz
    To beru ale co třeba protože v ČR a v EU platí zákony a co vím tak hry nemají spešl kategorii je to prostě SW anebo služba.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší