Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Větší kravinu jsem už dlouho neslyšel a doufám, že se podle toho opravdu nebudou řídit. MP je pro mě přídavkem k samotné SP kampani, který po dohrání hry na čas zabaví, ale kromě jediné výjimky (Bad Company 2) nekupuju hru kvůli MP. Tohle spíš vypadá, jako by chtěli mít snadné prachy tím, že se vykašlou na tvorbu kampaně (psaní scénáře, voice acting, skripty).
    Tímhle by se hry vrátily k těm bezduchým hopsačkám před 20 lety, opět by šlo jen o počet ustřelených hlav a hry by se nikdy nemohly srovnávat s filmy a knihami. Tohle je opravdu nechci.
  • ja by som nesuhlasil, ja mam na hry malo casu, rovako tak kolegovia a znami, hrame obcas rovnake hry, ale neviem si predstavit ze by sme sa museli nejako syncnut aby sme mohli v kampani coop pokrocit dalej spolu, takto si to zapne kazdy kedy ma cas a v robote sa uz len bavime o tom co kde kto v tej hre zazil a ako to vnimal atd.
  • Možná, kdyby EA dokázalo udělat kvalitní singl, mluvilo by jinak *3*
    • problém je že EA jako takový v podstatě nic nedělá - krom sportovních her (to je zase mrvý koncept třeba pro mě - proč virtuálně kopat do míče když můžu jít ven a "konat" :-) ? ), studia co si koupili, to už je o něčem jiným...dnů kdy EA koupilo Crytek a Bioware ještě jednou budeme litovat.
      • Suhlasim !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit