Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde den kdy tohle bude pravda..toho dne se bojím. Ale ještě nenadešel a ty slova jsou spíše o něčem jiném. O prodejnosti kdy hry které mají v sobě Multiplayer mají výhodu prodeje. Piráti je sice craknou hráči si zahrají SP a to je celé...ale druhá část hry je pro platící hráče. A to je velké lákadlo.
  • No to mají pravdu ze je SP mrtvej protože ty hry stoji za H****o! Kdyby dělali hry jako dřív tak je to. Když si vemu třeba takový Cod za celou sérii co ta hra je tak nic kromě grafiky nezměnilo, furt je to stejně stupidní a SP uděláte za jeden večer. Takže kdyby tam nebyl mulťák tak po dvou dnech není co hrát. *1*
    • CoD 2 bol pohode, ostatne som nehral
    • CoD taky není mířený na singleplayer ale na jednotvárný multiplayer.
  • Koukám že si chtějí předem vyšlapat cestu aby pak mohly úmyslně kašlat na SP. A pak jen v klidu řeknou že SP už je mrtvý a je hotovo. SP nebude mrtvý nikdy tak jako já jsou na světě miliony lidí kteří hrají hlavně SP a nebo je MP vůbec nezajímá. EA se chtějí asi strapnit a nebo už strácí rozum.
    • Presne tak, osobne me MP nikdy nezajimal, mam rad gradujici pribeh napric solovou kampani a ne se honit s zivymi hraci v nejakych mp mapach kdo je lepsi a rychlejsi. I kdyz priznavam, ze takovy coop v urcitych titulech nemusi byt spatna vec ale stejne, SP byl u me vzdy na prvnim miste a nepochybuju, ze to tak zustane.
  • Amylee.Anderson
    Jako já píšu vždycky... Amíci maj nejradši MP, tak je SP už mrtvej. Koho zajímaj nějaký kokůtci z Evropy, která leží jižně od nich. .........Nemám ráda multiplayer.
    • Až bude Evropa ležet jižne od Amíků, tak já budu Mongol...
      • Amylee.Anderson
        Já přesně čekala, kdy se ozve nekdo, kdo nechápe ironii....
        • Aha. Já si totiž myslel, že Amíci nemají ani představu o jihu, natož o Evropě...
          • Amylee.Anderson
            No máš pravdu. Teď jsi mě zmátl..:D
            • Hlavně že si rozumíme:o)
  • Bože, to jsou zase bláboly. Vždyť GTA IV i San Andreas - tedy ryze multiplayerových her - se dohromady prodalo přes 30 milionů kusů, nejvýdělečnější hra EA - co jiného než drsná multiplayerovka The Sims. Celé je to jenom rádoby revoluční koncept nějakého ekonomického analytika či manažera, kteří se přeci nikdy nemýlí, a proto jsme už dlouhá léta neměli žádnou vážnou ekonomickou krizi...
  • Takovi Fallout 3 a NW je toho krasny prikladem. Napr v UK druha nejprodavanejsi hra v nekolika tydnech. Take treba Total War nebo civilizace jsou hry zamerene na singl a porad se prodavaji vice nez dobre. Mozna by se meli v EA spis zamyslet....
  • No já nevím, takové rpg byly, jsou a budou hlavně o singleplayeru. A pokud ten mp, tak kooperace, ale zase si někdy si zahrát sám nechci za sebou někoho pořád tahat. A takový Bioshock jasně ukázal, že sp si samo vystačí i bez mp(dále Stalker, Metro 2033...). A takhle by se daly tahat příklady u všech žánrů. Je sice pravda, že mp je fenomén poslední doby ale, řekněte mi, co si nejdřív spustíte po nainstalování hry.Já prozatím vždy singleplayer.
  • Dwarf Fortress
    Vyzera ako krtek (Igor Adamec) z mafsory. :)
    • http://www.csfd.cz/herec/29493-igor-adamec/
  • Já nikdy multiplayeru, až na výjimky, neholdoval. Singleplayer je pro mě pořád ta nejlepší varianta.
  • Je to kravina. Například hraji Dwarf fortress a nedovedu si představit, že by sem se musel kvůli němu připojovat k dalším hráčům. To je jenom moje dobrodružství ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit