Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z toho jak píšeš a komu nadáváš usuzuji, že místo kr*téna zaujmeš nejlehčeji ty.
  • Ako fakt som sa pobavil ako neviemn o co dotycnemu panovy ide ale Mass Effect alebo Dragon Age su hry ktore si zahram stale aj bez nejake MP. Ako nehovorim ze MP nieje zabava ale nato su ine hry. Single ma pribeh a atmosferu a to ma svoju silu a vzdy ju mat bude.
  • ma pravdu . Clovek je spolocenska bytost a ze chce hrat s ostatnymi neni nic vynimocne.
    • dal som ti minusku, bo si chuj
      • mne sa vzdy hraje lepsie multak. Je to tazsie a clovek tam musi viac mysliet. Co je na tom zvlastne ze sa tam i stretne s partou a vymyslia daku haluz. Pri zanry co hram ja RTS a FPS je to normal. Tym netvrdim ze je to mrtve ale tymto smerom to asi nabera spad.
        • ja si zas myslim, ze MP nie je o nic tazsi nez SP, ba niekedy prave naopak, a hlavne vsetko zalezi na hre, od autorov hry a na samotnych hracoch, aka je MP ci SP cast hry, niekomu je v tej a tej hre lahsi MP niekomu SP, vynimku tvori ciste MP tituly, ci ciste SP tituly
          Ja osobne nedam dopustit na SP cast hier, skratka dobremu putavemu pribehu sa nevyrovna ani MP mania, je dobre si obcas zahrat aj s inymi ludmi, to neberiem, ale aby som hraval iba s ludmi proti ludom cisto MP, to radsej siahnem po starsich hrach, ked inej moznosti nebude a prejdem nanovo hry, ktore som uz mozno aj davno zabudol, ako nonstop MP action

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit