Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Možná, kdyby EA dokázalo udělat kvalitní singl, mluvilo by jinak *3*
    • problém je že EA jako takový v podstatě nic nedělá - krom sportovních her (to je zase mrvý koncept třeba pro mě - proč virtuálně kopat do míče když můžu jít ven a "konat" :-) ? ), studia co si koupili, to už je o něčem jiným...dnů kdy EA koupilo Crytek a Bioware ještě jednou budeme litovat.
      • Suhlasim !
  • Je to hloupost, kvalitni RPG musi byt SP, jde o to ze v SP se vse toci okolo vas, vy jste ten vyvoleny spasitel. V MP tohle nelze, tam ste jen jeden z mnoha, nicka, nula, ktera sama nic nedokaze.
    Tohle se samozrejme tyka jen RPG, ale treba u FPS je to podobne. SP proto nikdy nebude mrtve, to driv zhebne EA.
  • Větší kravinu jsem už dlouho neslyšel a doufám, že se podle toho opravdu nebudou řídit. MP je pro mě přídavkem k samotné SP kampani, který po dohrání hry na čas zabaví, ale kromě jediné výjimky (Bad Company 2) nekupuju hru kvůli MP. Tohle spíš vypadá, jako by chtěli mít snadné prachy tím, že se vykašlou na tvorbu kampaně (psaní scénáře, voice acting, skripty).
    Tímhle by se hry vrátily k těm bezduchým hopsačkám před 20 lety, opět by šlo jen o počet ustřelených hlav a hry by se nikdy nemohly srovnávat s filmy a knihami. Tohle je opravdu nechci.
  • Ten Gibeau me vazne pobavil. Ja osobne jsem se u vetsiny singleplayerovych her bavil o tridu lepe nez u multiplayeru. Jediny multiplayer hry kde jsem se fakt bavil byla Quake 3 Arena a UT. Jasne, to je otazka vkusu kazdeho z nas, ale rict, ze je singleplayer zabitej...tak tohle fakt nezeru!! Vzdyt vetsina z tech poslednich veleuspesnych her si zakladaji na singleplayeru!! No tak prosim Ubisoft...delejte si ciste jen multiplayerovy hry, v pohode. Ale nedivte se kdyby se vam nahodou business z niceho nic zacal potapet...jo a prava na Might & Magic v tom pripade predejte nekomu jinemu, kdo bude ochoten opet pracovat na nejake dalsi SINGLE M&M hre...poroucim se.
    • Po precteni nekolika prispevku mam pocit, ze je ten nazev clanku asi trochu zavadejici. Gibeau mluvil o ciste-SP hrach (tj. SP bez MP). Nerekl, ze se SP zrusi a bude jen MP.
      A treba co-op s prateli je IMHO obrovsky tahak jinak ciste SP hry.
      • co-op .. tahak.. to ano, ale trochu z reality života.. pokud to bude zas hra na "pár" hodin což je u EA zvykem.. tak nezájem do ní investovat.. to je lepší si pořídit konzoli, kde se s partou lidí vyřádíš daleko víc a hlavně daleko líp. A pokud to bude něco časově náročnějšího na PC a chceš to hrát v coop třeba s kámošem.. tak prostě narazíš na dobu, kdy nebude moct on, kdy nebudeš moct ty, kdy musí končit on už v sedm a ty bys hrál do desíti což je opruz.. a pokud tě tam nezabaví singl tak ta hra je v... Podle mě ztrácí EA půdu pod nohama, tak plácá nesmysly. Ztráci stabilitu ve vlajkových titulech v žánrech.. sportovní hry upadají v zájmu, v závodech je vysoká konkurence (a NFS si tak trochu poťapala jméno), MMORPG jim zrovna nedopadlo dobře, RTS.. opět převálcovala konkurence, snad ještě ty střílečky, jenže singl na pár hodin a multi.. nic revolučního.. nemít Bioware.. tak by to EA mohla u mě asi rovnou zabalit.
  • ja by som nesuhlasil, ja mam na hry malo casu, rovako tak kolegovia a znami, hrame obcas rovnake hry, ale neviem si predstavit ze by sme sa museli nejako syncnut aby sme mohli v kampani coop pokrocit dalej spolu, takto si to zapne kazdy kedy ma cas a v robote sa uz len bavime o tom co kde kto v tej hre zazil a ako to vnimal atd.
  • singleplayer v podani EA je mrtvy - tak asi mel spravne znit ten vykrik. Holt kdo umi, ten vydela i na singlu (Bioware) a kdo neumi (EA) tomu nepomuze ani ten multak. *1*
    • ale von ten EA je vydavatel toho Bioware *1*
  • Nemyslim si, ze ty slova jsou odvazny, ani diskutabilni - jsou proste jenom hloupy. SP poskytuje moznosti, jaky MP nenabidne, ani kdyby se vyvojari rozkrajeli. Skoro od pocatku veku existujou zabavny aktivity jak pro jednotlivce, tak skupiny - a pocitacovy hry rozhodne nebude to odvetvi, ktery by tenhle trend po nekolika tisicich let zmenilo.
    • Pan prezident se prostě podělal z toho, co zrovna sype, a začal se bát o budoucnost kapes napěchovaných dolary. Vidí, kolik pěnez sype Black Ops, které je oblíbené kvůli multiplayeru, a vidí, kolik peněz sype Starcraft II a World of Warcraft. Že ale existuje spousta balík vydělávajících singlplayerovek, to už nevidí, což mi přijde jako ryzí magořina, neb to přece vidět musí. Nejspíš tím chtěl jen naznačit směr, kterým se chce EA vydat. Zřejmě už v singlu není co zjednodušovat, tak se vrhnou do on-line, kde shoří jako papír, protož stejně jako v singlu (Take 2, Ubisoft a koneckonců i ten Activision/Blizzard) neumí udělt hru, která by konkurenci válcovala...
  • Koukám že si chtějí předem vyšlapat cestu aby pak mohly úmyslně kašlat na SP. A pak jen v klidu řeknou že SP už je mrtvý a je hotovo. SP nebude mrtvý nikdy tak jako já jsou na světě miliony lidí kteří hrají hlavně SP a nebo je MP vůbec nezajímá. EA se chtějí asi strapnit a nebo už strácí rozum.
    • Presne tak, osobne me MP nikdy nezajimal, mam rad gradujici pribeh napric solovou kampani a ne se honit s zivymi hraci v nejakych mp mapach kdo je lepsi a rychlejsi. I kdyz priznavam, ze takovy coop v urcitych titulech nemusi byt spatna vec ale stejne, SP byl u me vzdy na prvnim miste a nepochybuju, ze to tak zustane.
  • "Klidně se zeptejte kohokoliv z vedení EA, odpoví vám stejně"

To jo, CEO Bioware určitě sdílí stejný názor. Nechápu, jak se tenhle magor dostal do vedení.
  • Tak nevím ale já už rok nic v MP nehrál. Vlezu na MP a dělám tam jen cvičný terč magorům co tam skáčou jak jojo a pobíhají jak šílená myš. Co mne naštvalo že jsem přestal hrát úplně MP jsou chetaři , to je už do nebe volající že stím nikdo nic nedělá. Každej jouda si zapne autoaim a jen to kosí a to má jako lidi bavit ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit