Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to vyzerá, keď niekto vidí v zákazníkoch len chodiacu peňaženku. Dotyční páni, ktorí
    sa pasujú na znalcov to budú opakovať dovtedy, kým sa im v rámci známeho hesla "opakovaná lož sa stáva pravdou." nepodarí presvedčiť väčšiu časť zákaznikov.
    Potom už len budú dojiť svoje stádo a ak nebude cvakať dostatočne, tak sa zábava
    stopne a podhodíme im niečo iné. Však sa oni raz chytia. Stačí vyrobiť raz hru a potom
    raz za čas nejaký prídavok , nechsa masy tešia. A peniažky idú. Namáhať sa s kvalitným
    nápadom, príbehom a zápletkami pre singel? Zbláznili ste sa, veď to by museli naozaj
    niečo robiť kvalitne! A to sa v korporáciach typu EA nenosí. Ešte šťastie, že sú tu aj iní.
    Otázkou je ako dlho potrvá, kým sa táto špinavá vývojarská politika nenalepí aj na
    ostatných.
    • velmi dlho to trvat nebude, kazdy rad zaraba, mne je luto skor fakt, ze hry uz nie su hry ako byvali, plne napadu, fantazie a moznosti (vetsina nie), ja osobne by som uvital fakt nejaku novu kvalitnu dungeonovku, zial neurobia tak, nikto nebude riskovat, snad niekto pride s niecim, inak ostanu iba stare dobre ale uz mnou ohrate tituly
  • No já nevím, takové rpg byly, jsou a budou hlavně o singleplayeru. A pokud ten mp, tak kooperace, ale zase si někdy si zahrát sám nechci za sebou někoho pořád tahat. A takový Bioshock jasně ukázal, že sp si samo vystačí i bez mp(dále Stalker, Metro 2033...). A takhle by se daly tahat příklady u všech žánrů. Je sice pravda, že mp je fenomén poslední doby ale, řekněte mi, co si nejdřív spustíte po nainstalování hry.Já prozatím vždy singleplayer.
  • Bože, to jsou zase bláboly. Vždyť GTA IV i San Andreas - tedy ryze multiplayerových her - se dohromady prodalo přes 30 milionů kusů, nejvýdělečnější hra EA - co jiného než drsná multiplayerovka The Sims. Celé je to jenom rádoby revoluční koncept nějakého ekonomického analytika či manažera, kteří se přeci nikdy nemýlí, a proto jsme už dlouhá léta neměli žádnou vážnou ekonomickou krizi...
  • U mna uz nejaky ten rok EA neexistuje, lebo kazda jedna hra co vydaju je o nicom. Svedci o tom aj fakt, ze hry od EA uz ani nestahujem. Asi to maju ako sucast protipiratskej taktiky. Vyrobime hru, ktoru ludia nebudu chciet ani len stiahnut *4*
    • Posledni hra od EA u me- CaC KW. To je opravdu posledni "normalni" strategie se starymi poradky. Stale jsem hledal neco, co by nahradilo Dunu, tomuto titulu se to povedlo.
  • no kupovat si hru jen kvuli MP muze jen nejaky kre*en(bez urazky).multiplayer sice vydrzi dyl než SP ale zase to neni ono.EA už skrátka není to co bývalo.kdysi hry jako Medal of Honor(1,2,European Assault,airborne....Nemyslim 2010) Mirrors Edge nebo Fifa nak do roku 2006.tenkrat jeste vedely co je to delat hry.ted uz panum vyvojarum zkratka zacina jebat.Skrátka EA uz hry neumi delat originalni
    • Z toho jak píšeš a komu nadáváš usuzuji, že místo kr*téna zaujmeš nejlehčeji ty...
    • jako sorry ale to co si napsal muze napsat jen blb (taky bez urazky) vem si treba csko...myslis ze to je o kampani??? nebo jak rikas fifa...co chces na fotbalu delat originalniho???...WoW v singlu by taky nikoho nebavilo...btw: ME se vydalo v roce 2009 a originalni bylo az az...ono je totiz docela slozity vytvorit hru ktera by pasovala na miru kazdymu...nekdo chce jen MP nekdo jen poradnej SP...tak vyvojari udelaj kompromin...od kazdyho trochu...
      • WoW je mmorpg debile ... ME je asi najdebilnejsie RPG ake som kedy videl, ovladanie jak pre male 3 rocne decko.
  • Věc názoru (toho pána).

Já například MP nehraju vůbec. Mám rád, když si můžu hru pořádně pomalinku prolézt (což v MP, kde všichni jenom přiblble skáčou a střílí za honbou fragů nelze). SP hru, která má v recenzi napsáno 10 hodin, klidně hraju trojnásobek čisté (bez opakování po zabití) hrací doby. Pomalý, tichý postup misí, pořádně prozkoumat a zvažit nejvhodnější způsob likvidace nepřátel - to mě baví na rozdíl od rambo stylu (furt rychle vpřed, skákat, střílet a nemít čas se zastavit). Proto taky nemám rád ve hře cokoliv, kde jsem v nějakém časovém presu.

Ještě tak nějaké závody (auta, morotky, kola) bych snad vzal na milost. Ale MP střílečky nikdy.

Pochoptelně, je věcí každého soudruha, co preferuje *4* Někdo vdolky, jiný holky...
  • Je to kravina. Například hraji Dwarf fortress a nedovedu si představit, že by sem se musel kvůli němu připojovat k dalším hráčům. To je jenom moje dobrodružství ...
  • Já nikdy multiplayeru, až na výjimky, neholdoval. Singleplayer je pro mě pořád ta nejlepší varianta.
  • Ha ha ha.. ono vyšťouchnout single je pouze přání EA. Pokud vezmu celkovou produkci EA, tak her, které přesáhnou v singleplayeru zmíněných 25hodin je veeeelmi málo, ba co hůř, sotva dosáhnou na desetihodinovou hranici. Nepočítám sportovní/závodní série, které jsou stále o tom samém.. a jsou v podstatě jen pro zaryté fanoušky (mě už prostě 53tý NFS, 97C&C a 152NHL nebaví) Ono vyvíjet nějaký silný příběh, vymýšlet věci nové a vůbec udžet hráče u hry .. to je totiž dost práce a není to jaksi ve stylu a asi politice EA. Pokud tedy šáhnu mimo EA, tak např. Assasins Creed 2 mě udržel ve hře neskutečně dlouho.. nejen díky příběhu, ale i takřka bonusech kolem jako je stavba sídla, sbírání předmětů, archievmentů.. jenže tohle dát dohromady musela být strašná práce... a do toho se holt EA nechce no.. *2*
  • Přijde den kdy tohle bude pravda..toho dne se bojím. Ale ještě nenadešel a ty slova jsou spíše o něčem jiném. O prodejnosti kdy hry které mají v sobě Multiplayer mají výhodu prodeje. Piráti je sice craknou hráči si zahrají SP a to je celé...ale druhá část hry je pro platící hráče. A to je velké lákadlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit