Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já teda nevím jak vy, ale multiplayer není vždy to na co mám chuť.

Z plejády lidí které online můžete potkat je jich více než dost spíše tím pomyslným blbem, s nímž nám hrozí srážka každý den.

Ono si spíš EA uvědomilo že udělat kvalitní SP titul je velice težké a poměr práce která do toho směřuje a zisku který ta hra potom generuje je prostě proporčně horší než když udělají miliontý druhý Call of Duty. Akorát jsou jako vždy podělaní říct to naplno.
  • Prý 25 hodin single playeru - kdy naposled vidala EA neco s SP na 25 hodin?
    • Třeba takový Dragon Age-Prameny:sám jsem ho dohrál až za takových 65-68 hodin.Mass Effect za 45 hodin,dvojku dokonce o pár hodin později.
    • z dnešního pohledu je to dlouhá hra
      rozhodně delší než cod halo kz atd......
    • dead space 1 byla hodně dlouhá hra mě to trvalo dobrých 15 plus hodin
      • to je dlhe?:D dlhe su hry co maju viac ako 40 hodin cisteho hrania
  • MP je fajn, ale na trhu se udrží tak 10-15 významnějších MP her, stovky MP her nikdo nehraje a i kdybyste je chtěli hrát, tak budete obtížně nacházet protejšek. Je také otázka, jaká výhoda plyne pro producenty z toho, že se hráč zabaví jednou hrou třeba celý rok - prostě celý rok nebude potřebovat kupovat další hru! Takže je blbost cpát násilím MP do každé hry, možná COOP / SPLITSCREEN.
    • záleží v jakém měřítku, her hraných po internetu jsou desítky, možná i ty stovky a na to abyste si zahráli kvalitní MP nepotřebujete komunitu o 100 000 lidech, kvalita nikdy nebyla v kvantitě
  • Čehokoliv se ti z***i z EA dotknout, to z****í. A lidi jako Gibeau si ty jejich rozumy můžou strčit do prdele, rozumí těmhle věcem asi jako politici. to znamená vůbec. Jediný rozdíl je v tom, že politici většinou nerozumí absolutně ničemu, a pak to vypadá, jak to vypadá.

Single má svoje (velké) zastoupení v různých žánrech ze kterých MP prostě neuděláte, tečka.
  • v EA někomu dost hrabe???
  • Amylee.Anderson
    Jako já píšu vždycky... Amíci maj nejradši MP, tak je SP už mrtvej. Koho zajímaj nějaký kokůtci z Evropy, která leží jižně od nich. .........Nemám ráda multiplayer.
    • Až bude Evropa ležet jižne od Amíků, tak já budu Mongol...
      • Amylee.Anderson
        Já přesně čekala, kdy se ozve nekdo, kdo nechápe ironii....
        • Aha. Já si totiž myslel, že Amíci nemají ani představu o jihu, natož o Evropě...
          • Amylee.Anderson
            No máš pravdu. Teď jsi mě zmátl..:D
            • Hlavně že si rozumíme:o)
  • Myslím, že zmíněný pán jakožto člen managmentu EA v tom vidí hlavně kopu peněz z online poplatku ať už v jakékoliv formě. Něříkám že obyčejný multiplayer nebo co-op není fajn, ale hry vždycky vyprávěly nějaký příběh a to mulaťáky tak nějak pořád nezvládají.
  • Mustaffa
    Singleplayer is not dead!!! Never!!! Je stále spousta hráčů, kteří si kupují hry jen kvůli singlu. A tak to bylo, je a bude. Tečka.
  • já na mp moc nejsem,nemam na to doma pořádné podmínky ,já hraju singl kvůli příběhu a tak nějak pro filmový požitek,nebo když čtete knihu,která vás hodně baví,
    je sice něco jiného hrát proti "živým" soupeřům,ale je to jen honění si teda se po mapě,to radši zahraju venku živě airsoft nebo tak,
    oba režimy mají něco do sebe,takže se nemuže jeden nebo druhej zatracovat,či jak to nazvat
  • Osobně mě to štve, jak se dnes MP protěžuje. Ve Staru už není ani LAN, ale jen net. Já hraju svoje hry rád sám. Pokud někdo neumí udělat SP (jako EA), tak ať se do něj necpe a dělá si MP pro lidi co to ocení. Ale říkat, že je SP mrtvej zavání nenažraností a touhou vše zpoplatnit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit