Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No to snad ne...
  • Veskoslav
    Já chci bitvu o Omegu jako DLC:)
    • holec89
      omega vypadala jako jasny dlc
    • Pokud vim, tak sama ta Asarijka (zapoměl jsem jméno) řiká že jí z Omegy vypudili bez boje...léčkou a že se tam vrátí jim nakopat zadky až po finální bitvě...takže logicky nemůže bejt bitva o Omegu před koncem...ale je možný, že si to špatně pamatuju...
  • Trol.diskuzni
    Aha - kdo že to tady vykřikoval, že Shepardův příběh se vydáním základní trilogie zcela ukončí? Cahire, Hairy_Assi, pane Poláček, ...? CHA, já to říkal hned, jak to bude! *6* *6* *6*
    • sleepless
      Sheparduv pribeh je ukonceny = dale nepokracuje. To ze mozna vytahnou nejake historky z prubehu neznamena, ze dal pokracuje. Logika mistre, logika!
      • Ukončený příběh zde není ekvivalentní k "nepokračuje". Mluvilo se o tom, že se příběh Sheparda s vydáním ME 3 zcela uzavřel... Nyní jsme se "překvapivě" dozvěděli, že tomu tak není.
        • Kde máš obrázek ? *5* Joo vlastně... oni ti dali BAN *6* *6*
          • Trol.diskuzni
            Tady, kamaráde! *5*
            • Protože mě nebaví si donekonečna přenastavovat proxy... Většinou si to přenastavím jednou dvakrát a pak už na ně kašlu - tedy používám anonymizéry. *3*
            • Tak proč píšeš i jako anonym ? Ty si ale Gay. *6*
    • *1* *1* Oni snad ohlásili vydání Mass Effect 4 se Shepardem? Ne? Jen DLC ke trojce? Tak to jo. *15* Jestli DLC říkáš další pokračování ságy ME, tak samozřejmě to asi neskončilo, ale to už je samozřejmě tvůj boj, takže proti gustu... *3*
      • Trol.diskuzni
        "Ukončený příběh = nedopíšeš k němu ani větu navíc. Pokud cokoliv doplníš, tak jej tím otevíráš a měníš a tedy se nejedná o finální verzi, o opravdový konec trilogie."

*3*
    • Pribeh sa ukoncil ak si si nevsimol. Vsetky DLC budu pred finale.
      • Trol.diskuzni
        Tím, že vydávají DLCčka o Shepardovi, se zjevně příběh vydáním trilogie neukončil. *6*
        • Trol.diskuzni
          To Veskoslav - V té době ještě Shepardův příběh končit neměl... A kdo v tom DLC souložil s kým, je mi tak nějak u rekta. Mimochodem, už mě zas někam posíláš? *14*
          • Veskoslav
            Nekončí? Myslíš to, jak ti pomře celá posádka? Nenech se vysmát. Když nemáš nadávky na Skyrim, tak na ME3, když ne na ME3, tak na něco jiného. raději hrej tu hrůzu jménem Fifa a jak se řéká neotravuj:)
            • Trol.diskuzni
              Když vydáváš DLC k ME 2 v době, kdy je jasné, že výjde ME 3 se stejným hlavním hrdinou a v rámci stejného příběhu, tak to asi těžko bude konec, že... Možná v rámci toho DLC, ale to je tak vše. Jak říkám, nezajímá mě každá soulož v rámci světa Mass Effect, to už se radši podívám na nějaké kvalitní p*rno...

Pokud nejsi schopen se vyrovnat s odlišným názorem, tak na mě raději vůbec nereaguj. Mimochodem, FIFA je v posledních letech skvělá a daleko více naplňuje to, co slibuje, že svým hráčům nabídne, než jak je tomu u Bioware s jejich fail hrami typu SW:TOR, ME3 nebo DA2. *3*
            • Uz nekrm trolla, je to zbytocne a akurat chytis nervy :)
        • Ak by nevysli ziadne dalsie dlc tak sa nic nestane. Pribeh je ukonceny na sto percent. To ze pribudne nejaka ta mala kapitola pred koncom nic neznamena. Tiez si ziadne dlc stahovat nemusis ak ti to tak strasne vadi...
          • Trol.diskuzni
            Ukončený příběh = nedopíšeš k němu ani větu navíc. Pokud cokoliv doplníš, tak jej tím otevíráš a měníš a tedy se nejedná o finální verzi, o opravdový konec trilogie.
            • ZvacA
              Jak bylo řečeno v článku, pořád to může vyplnit hluchá pole v příběhu a flashbacky více dotvořit charakter - z hlediska zájemců o universum rozhodně zajímavý prvek - bez toho, aby se musely překopávat finální momenty postavy. Nikdo netvrdí, že DLC musí jít chronologicky. Že se na tom rejžuje? To není žádný nový mesiášství, to je klasická současná herní politika, byť pravda ne přímo k potlesku. Buď rád, že jsi spasen od hříchů Bioware a můžeš nadále svobodně uvažovat nad další resistencí vůči všemu nerůžovému.
            • Veskoslav
              Ano trole. A co třeba DLC k ME 2, když ti pomřela posádka? To taky bylo zvěrstvo? Jdi se léčit:)
            • Trol.diskuzni
              Jak jsem již zmiňoval výše - všichni tady (a nejen tady) vykřikovali, jak Mass Effect skončí... Pak to změnili na to, že končí Shepardův příběh. A nyní je to zase jinak, musíme přece vydat pár DLC, datáčů a posléze ještě ME:SS (Mass Effect:Shepard's Story) MMOuárpídží! *5*
            • Ake klamstva preboha co to tu trepes? To, ze budu dalsie SP dlc bolo jasne uz pred vydanim hry a vsetci to ocakavali. Bolo by naopak sklamanie a divne ak by nic nebolo. Ja si rad zahram malu epizodu zo Shepardovho pribehu aj ked je pribeh uplne ukonceny.
            • Trol.diskuzni
              To Smith - Někdo na lži a nekalé komerční praktiky Biowhores upozornit musí.
            • Ty si fakt len troll nic viac.
          • Tomu rikam "obhajoba" ;-)
            • Veskoslav
              A co na to chceš napsat? U Mass Effect 2 mi taky pomřela celá posádka, to jsem měl jako si říct, všichni mrtví, DLC nebudu stahovat?:)
    • O DLC se vědělo, ukončilo se to v rámci dalších dílů.
      • Trol.diskuzni
        Prostě je to tak, jak jsem říkal - budou na tom rejžovat, dokud se bláhové droní duše nechají s láskou oškubávat (zdravím Cahira!)... Hlavně, jak se tady všichni ohrazovali, že vydáním Mass Effect 3 vše končí a pak najednou končila jen Shepardova linka a teď najednou zase to nekončí, protože se vydaj ještě DLCčka a kdo ví, co to bude zajtra... *6*
  • Tomu teda rikaam grandiozni tah, ano SP DLC bude akorat s dodychajicim co mozna spis terminatorem Shepardem nojo, co se da (aspon neco he?) Nikoho nenapadlo ze na konci

Kdyz pristane v dzungli Normandie, tak se pohnou dvere, treba zeb mohl nekdo prezit Joker... stale nic boha to by bylo asi zas moc tezke ze, ne ne to si schovame do 4dilu... "pro jistotu"
  • No to je prekvapenie :D
  • Tak ty reakce fanoušků by byly jiný, kdyby Bioware nevyprávěly, že konce nebudou ABC. Plus minimum možností v rozhovorech oproti jedničce a dvojce... Ale co, aspoň to trochu vylepšili.
    • tedka uz je to ABCD :D
  • nechci se dozit doby, az sihgleplayer bude vychazet jen jako DLC
  • Petře, ne všichni ten příběh dohráli, takže prosím tě, příště varuj, že když nechceme spoilery, není článek určen pro nás.

Díky za všechny ty, co si to chtějí užít :)
    • sleepless
      Schválně jsem se tomu vyhýbal, čili tam žádné nejsou. Kdyby byly, uvedl bych to, samozřejmě.
      • Ehm...
        "Z ideového hlediska to dává smysl, jen nevím, jak se budu cítit v kůži Sheparda, když pro mě osobně už jeho story skončila, navíc poněkud definitivně a takříkajíc nezvratně. "

Opravdu ne??? :)
        • Hotová katastrofa. A bacha, až budeš si chtít přečíst Nový zákon, Ježíše tam ukřižují. *1* *1*
  • No to já doufám, ale vydávat je, když už Můj Shepard dávno žere hlínu... *4*
    • skaven123
      mozno vydaju dalsie dlc len pre teba return of zombie shepard

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit