Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • není zac, Ring of Red je famozni hra, jen proste svého casu byla dost prehlizena
  • Krescz
    souhlas...japonsko mam rad do roku 1945 pak se to asi zvrhlo :D...uz parkrat jsem dal sanci anime a podobnym blbovinam, ale opravdu neprekousnu tu divnost...fakt tohle muze hrat jen japonec nebo divnoclovek...(samozdrejme existuji vyjimky: Hajao Mijazaki)
  • jedna akce za kolo ?? vždyt mužeš použivat akční body pořad na toho sameho vojáka... pak člověk běha po bojišti a kropí enemaky aniž by se na cokoliv zmohli. ano inženyr doplnuje i granaty a podobně ale enemaci nevydrží víc jak jednu salvu z čehokoliv takže je to v podstatě k ničemu. celkově je ai dost na prd, pokud tam zrovna není nějaky boss nebo nemají brutalní převahu. škoda
    chtěl sem aby se mě to libilo protože jsou tam super nápady a grafická stylizace je perfektní. jenže na tahovou strategii je to plitké
  • eStar
    Tvoje škoda, co na to víc napsat. Ne každá věc z Japonska je skvělá, ale je tam několik opravdu vynikajících titulů (anime, hry, manga...) které mě opravdu obohatili a na které vzpomínám i po letech.
  • Děkuju za tip, budu se po tom koukat. Vypadá to jako dobrá hra. Ještě jednou díky.
  • Díky ale je to prvotina. Ale třeba KOTAKU nebo stráky valkyrie o tom napsali :D
  • bazary, ebay atd..hra se prodávala i tady u nas v cechach....v nejhorsim muzes pouzit nekale zdroje a zkusit to na emulatoru, třeba nez sezenes original.
  • http://www.youtube.com/watch?v=_6OJngRsMd0
  • Hele kde ten Ring of Red seženu? Nebo spíš kde by se dal sehnat ?
  • me deep down prisel vždycky vic inspirovanej Dark Souls nez dragons dogma
  • Strasne vela hier vychadza na tie nase stroje na pracu. Kto to ma stihat hrat? ;-)
  • to tve video je celkem slusna práce...+1
  • Díky, kouknu.
  • No já jsme právě řetl, že Dragon's dogma nebude mít pokračování protože právě dělají to Deep Down...a to má být duchovní pokračovatel.
  • Inženýr doplňuje nejenom munici do protitankových zbraní ale taky do ostřelovaček, granátometů, minometů a taky doplňuje granáty. Jedině tak jak popisuješ se dají dohrát asi dvě první mise a to ještě musíš být hodně naexpený scouty. Jasně, existuje exploit, kterým můžeš jednu postavu udělat téměř nesmertelnou. Výzkum je sice omezený ale větví se o určité době jak u zbraní tak u tanků. Ano, základna tam není ale já to přirovnával hratelností-akční body, jedna akce za kolo.
  • species
    Warez jde budto z disku nebo kdyz me bavi tak kupuju. Toho se neboj *3*
  • a tobě evidentně libilo moc to je taky OK ale řikat že je to jak xcom nebo JA lidem co to neznaj je lež jako věž
  • takze se ti nelíbilo, ok, stacilo napsat jen tohle..pac to stejne každý vidi jinak a zbytecne budete psat ted romany:)
  • ne..myslim Dragons Dogma 2..pokud nekdy vyjde..bude hlavne multak..
  • ono to je hlavne tim ze plno fandu se nedokazalo smířit s tim ze uz je to celkem jiné nez stare klasicke FF, ale to neznamena ze to je spatna hra. Ale tak to je u všech her, nekomu to sedne, nekomu ne..ja třeba nemusim FF9:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit