Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • imho není to vubec jako JA nebo x-com jak tu někdo psal. žadný staraní o zakladny připadně posílání vojáků tam nebo onam či vyzkum... nic prostě jedna mise za druhou.
    nevyváženost povolání. například scoutem se da spousta misí vyhrat jen tim že oběhne celou mapu a zabere vlaječku oponenta, zato inženír je uplně k ničemu protože sice doplnuje střelivo ale jen protitankové střeli ostatní zbraně mají nekonečno nábojů..... prostě nápady super ale nedotažené
  • Asi jsme každý hrál jinou hru....
  • je to trosku upravene pre zapadneho konzumenta, ale sposob boja je skoro totozny
  • Doporucuju Ring of Red..tam teprve uvidíš co japonci dokážou se stylizaci druhy svetovy:)

Mimochodem celkem pribuzna hra prave tady ty valkýry:)
  • hral sem to na ps3 a abych řekl pravdu nic moc..... přiběh nuda AI uplně tupá, postavy nevyvážene v podstatě je nejlepší si brát ty které mají něco z příběhem ostatní no-name jsou uplně k ničemu.... grafika pěkná taktické možnosti uplně chabé. pro kovaneho pc strategá nuda
  • Hele já nevím FF XIII pro mě bylo zklamání. stále to mám na PS3 ale ani po desetihodinách mě to nebaví. Jasně, četl jsem že někdy kolem 12h hraní to začne být zajímavé ale to už je trochu moc dlouho na tutorial. XIII má hromadu fanoušků ale je to spíš kult kolem Lighting.
  • Myslíš Deep Down?
  • On ten BLitZ je nejvíc podobný tomu novému X comu. A mikromanagment vojáků zase dá vzpomenout na starého Jagged Aliance. Každý voják má trošku jinou osobnost. Někdo nesnáší být ve skupině lidí protože se bojí, že tak bude snadný cíl pro granáty a tak ho musíš držet stranou pokud nehceš postih na statistiky, jiný je zase super ženista akorát je líný si čistit zbraň a tak se mu může zaseknout. Do toho přimotej, že každý v tvé jednotce má někoho rád a někoho zase nenávidí....pokud ale se ti hra budu lívit tak prosím kup. Tahle hra si nezaslouží umřít na PSP...
  • Kozy
    Tak nějak, je teda fakt že už mi to nevadí tolik po tom co jsem viděl GitS a Berserka (to druhý je hodně dobrý) ale pořád to neni můj šálek. Tohle je ale po herní stránce vypadá strašně fajn takže to holt překousnu.
  • Pro me osobne herni událost roku bylo vydani Final Fantasy XIII na PC. Po patnacti letech se SE rozhoupal a konecne to udelal. Bohuzel tady na games se všichni tvari ze se nic nestalo.
  • Why not both?
  • Magister_Peditum
    No nevím, ale DA mi vizuálně přijde dost odlišné. I když z jejich stylu taky moc odvařenej nejsem.
  • tak to asi bude, i když asi hodne pozde..a bohužel si myslim ze bude hodne zamerene na multiplayer..takovy muj maly vestecky tip:)
  • species
    Ja to teda s prominutim nejdriv stahnu, nicmene urcite vyzkousim, tim prirovnanim k X-comu a jagged aliance jsi me dostal.

Me osobne tenhle japonsky styl moc nevadi, prezil jsem Lineage, preziju i toto *1*
  • Ano, jsi kulturni barbar:) A kvůli takovym stovky her z japonska nikdy na PC nebo v evrope nevysli..
  • Hele mám artbook a oni se tam sice inspirovali ale hra není WWII. JE to fiktivní konflikt ve fiktivním světě ale souhlasím, že má mnoho společného s WWII.
  • Prosím zkus to, já tě sice chápu ale tahle hra je opravdu klenot. A nenarazíš tam na ty pitomosti jako ve většině Anime/manga seriálů. Dokonce bych řekl, že ten styl se víc podobá třeba Last Aibandrovi nebo Legends of Korra.
  • no, ako sa ti hra Dragon Age? nieje to 100% manga ale takych 80 urcite
  • Já bych raději pokračování :D
  • Zkus to, ta hra za to opravdu stojí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit