-
Jako ještě zjednodušení od Oblivionu? Takže tentokrát bude prozkoumaná CELÁ mapa? :D Ale je to fajn, konečně se Bethseda vrátila k tomu, co umí.
-
hmm .. no nevim jestli kombinace zjednodusovani formou omezovani Applu a omezovani formou zjednodusovani z konzoli bude to prave orechove pro PC hrace .. zatim budu neverici ale doufajici ..
-
-
Já bych se nebál, skutečně to vyznívá ve smyslu faceliftingu, ne herních elementů.
-
-
taky mám dojem, že se mluví hlavně o ovládání a UI. to bylo v TES vždycky docela špatné
-
no ja uz si zvykl u modernich her ocekavat nejhorsi a doufat v nejlepsi .. a hlavne neverit tomu co PR rika .. dokud nevyzkousim, neuverim a nekoupim
-
-
-
:D
no ..na temu Skyrim a jeho "komplexnosti" som debatoval vcera a bol som vyhlaseny za trolla a pod -
-
po právu *3*
-
ja taky a byl jsem vyhlášen jistým D*ementem za nadřazenou rasu které chce ovládnout svět
-
A ty se divíš, když jsi byl schopen vést nekonečnou diskuzi na téma: "v reálu mečem lidskou kost nepřesekneš, takže všechny hry a filmy, v nichž se takové jevy vyskytují, jsou blbosti". Neštve tě třeba, že postavy neumírají po jedné ráně? Srovnávat realitu a hru může jen blázen/troll a ještě větší blázen/troll pak považuje "reálnost" hry za určující prvek komplexnosti. Pro mě komplexnost znamená, že hra nebude zjednodušený, případně nefungující paskvil. Ty řešíš leda úsměvné kraviny. Ano, pobavil jsi nás, ale už toho nech.
-
-
skvele, ja som tam riesil kopec veci len ty si vypichol jednu a robis zo seba kinga. tato hra bude konzoloidny paskvil, zjednoduseny aby vacsina ludi krochkala blahom.
Uzi si ju :) -
-
heh aspon to ma jednu dobrou stránku hru rozjedeš i na 2 roky starém křápu *3*
-
můžu taky?
-
-
-
-
Přesně tak.Jestly s této planeti nezmyzý konzole,budeme trpjet *1*
-
-
Je to buďto sarkasmus, nebo trolling. Teď nevím které. Možná oboje.
-
Já trpím když čtu tenhle "příspěvek" ...
-
Ti máž ale slovník! nauč se čezki! *11*
-
-
A je to tady...
Samozřejmě ale né všechny porty jsou špatné. -
-
Co třeba Batman: Arkham Asylum, DA: Origins (jako multiplatformovka), Mass Effect. A ruku na srdce, teď jsem koukal na vývojářský deník CD Projektu a nový Witcher byl taky dělán od počátku i na konzole (co se týče uživatelského rozhraní především). Takže bych to tak černě neviděl. Navíc mám ten dojem, že právě původně díky konzolové verzi to má geforce 9600 ještě rozdýchá:-)
-
-
Na tu HW nenarocnost bych moc nespolehal, na konzolich se bude ukrutne optimalizovat, ale na pc se stejnou kvalitou budes potrebovat 3x lepsi HW.
-
-
s tou narocnosti bych tak nevidel, ano budou ukrutne optimalizovat ale to co zveda narocnost na PC je hlavne rozdil v rozliseni ktere se pouziva, konzole jede podle hry od cca 960x544 az po 1280x720 kdezto na pc je dnes uz minimalni rozliseni 1600x900 + u nekterych portu jeste nasilne naroubujou na dx9 engine par dx10/11 neoptimalizovanych efektu a pak se vykon od konzolove verze dost lisi. vsak si nekdy zkuste nejakej ten port pustit pri uplne stejnym nastaveni ktery pouzivaji konzole. pocitac vam pak prakticky pojede v idle rezimu :)
-
No uvidíme, Zaklínač 2 jede v pohodě a myslím si, že to Bethesda kvůli špatné optimalizaci nepotopí. Nicméně když už upgrade, tak kvůli Elder Scrolls to má alespoň význam:-)
Ad inventář: Pravda, to že tenhle styl není třeba v Zaklínači mě mrzí. Pro Skyrim ale určitě bude brzy fandovská modifikace s inventory z Morrowinda jako u Oblivionu.
-
-
tak u portu RPG byva krizovy hlavne inventar .. proste drag and drop nenahradis nicim ...
-
-
Mass Effect 1 byl docela slušnej port *4*
-
jj nie vsetky, na tych dobrych este stale niekde pracuju :)
-
...jen si za zadnou cenu nemohu vzpomenout na nejaky ,ktery by byl dobry a povedeny *1*
no co uz,alespon usetrim penize, o portech si myslim sve -
-
třeba Mass Effect1
-
To tedy znamena, ze si posledni tri ctyri roky nehral na PC nic jineho nez strategie, protoze temer vse ostatni jsou porty z konzoli.:-)
-
co treba darksiders? *3*
-
-