Přejít na výpis diskuzí
Skyrim půjde projít za dvě hodiny (při speedrunu)
14.10.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
No to je sice hezké, ale co budu mít z toho když projdu hru, u které bych chtěl strávit pár dní za dvě hodiny? To je maximálně tak pro nějaký blázny, co se pořád snaží lámat rekordy ve hrách (všemi možnými způsoby). Hry (a to obzvláště RPGčka) by podle mě měly být delší a propracovanější a né zkrácené... *7*
-
ja sem priznal ze gamepad je lepsi na plosinovky a sportnovni (hraju na nem napr. fifu)
ale jak RPG ? myslis izometricky RPG? nebo myslis first/third person RPG kde je stale lepsi mys (viz mount and blade a machani mysi/mecem)? a co s gamepadem chcete delat na RTSkach ?
samozrejme pokud hru oskubou tak aby se dala hrat POUZE na gamepadu tak tam je to lepsi no.. (viz. dungeons and dragons: daggerdale)
proste tady neni za co jinyho se postavit.. -
Osobne som nikdy nepouzil gamepad.. Ale nepriznat ze su hry kde ten gamepad vyhovuje viac je bud trollenie alebo blbota.. Napr. v BF3 sa vraj dobre lietalo v Jet-e s gamepadom..
-
Právě onen slavný speedrun z Morrowindu, kdy hru dohráli za ne více než 8 minut, byl o tom, že věděli, kde se nachází nějaký majetek, kde jsou jaké speciální ingredience, nebo artefakty, ty vybrakovali, vyrobili haldu levných lektvarů, zkombinovali je tak, aby měly co nejsilnější efekt, a hurá do bossáka! Prostě to je o dokonalé znalosti hry, běžný hráč nemá ani potuchy, jak co zkombinovat, kam jít atd.
-
Hmm, takže jelikož nemáš žádný argument, kterým by jsi mi to vyvrátil, tak ti nezbylo nic jiného než zaútočit na formu mého příspěvku.
Pokud ti vadí slovo hype, tak si jej nahraď třeba "očekávání" nebo "natěšení". -
Já jo... já jsem takovej rýpavej...
-
jedním mínusem bych se nezabýval *4*
-
Díky za poznámku, ale dřív než nám dá novou naději...
Pro výrobu tak dobrých lektvarů je potřeba vysoký Alchemy skill, ne? Na 1. levelu nemožné.
Nebo by hráč mohl mít velké množství levných lektvarů, pokud se účinky sčítají. To by ovšem, stejně jako koupě kvalitních lektvarů, vyžadovalo honě peněz.
Anebo nakonec výroba mnoha levných. ta by pak vyžadovala hodně času na sběr ingrediencí.
je z tohodle cesta ven? -
Prosimte přečetl jsi pár clanku o COD a našel tam slovo hype a ted ho použivís v pomalu každem priskepvu u všech her, aby jsi vypadal cool.
Ale už to zacina být dosti trapné, rači si najdi jiný slovo třeba troll nebo fail. -
...a v tom případě je správně c) *1*
-
Nech to bejt... tady nemáš šanci se za gamepad postavit... pravda je taková, že klávesnice+myš je lepší na něco a gamepad zas na něco jiného... ale to by "čeští PC hráči (tm)" nikdy nepřiznali a neunesli...
-
V Morrowindu ses taky mohl nadopovat tunou lektvarů a pak jsi umlátil hlavního záporáka, během několika minut. A tam level-scaling nebyl vůbec, nebo jen hodně málo.
-
-1... takže buď neznámý... a nebo to někdo neunesl a musel mi dát -1 za to, že Bethesda už několik let upřednostňuje konzole
-
známý to fakt
-
No dobře, tak si mi napsal, jak bys s klávesnicí a myškou natrhnul zadek konzolistovi s gamepadem v FPS hře. Stále ale nevidím souvislost s hraním SP RPG?
PS: já hraju jenom na klávesnici a myši, konzoli vůbec nemám. -
Však i Oblivion byl vyvíjen hlavně pro X360...
-
Bethesďáci hrajou na gamepadu už od Morrowindu
-
Skyrim -> RPG vytvořené pro masy.
Samozřejmě nikde neříkám, že toto 100% znamená, že Skyrim bude špatný... -
No, speedrun je klasika... Jedna věc mi ale nevoní - fakt, že hru lze dohrát s postavou na prvním levelu. To značí jednu ze dvou možností:
a) hlavní linka je především příběhová a soubojům se dá vyhnout
anebo
b) souboje jsou i v hlavní linii řízeny čuňácky nastaveným level-scalingem.
Tak jako tak je evidentní absence náročných skill checků.
Ani nevím, která možnost se mi líbí víc... :-/ -
CoD: BO -> FPS vytvořená pro masy.
Skyrim -> RPG vytvořené pro masy.
Ale hype je hype, já vím hoši... SKYRIM JE NEJLEPŠÍ! ČEŠI DO TOHO!