Přejít na výpis diskuzí
Skyrim půjde projít za dvě hodiny (při speedrunu)
14.10.2011 | Aleš Smutný
75 příspěvků
-
asi takhle: na gamepadu mas omezenou moznost zrychleni (limituje te dosah packy)
nez bys na me bez autoaimu a stickyaimu zameril otocil bych se 10x dokola a bez zamireni bych ti dal headshot :) pri tom bych druhou rukou uhejbal, skakal, vyklanel se zpoza rohu a tak dale..
mys je intuitivni.. nerikam ze gamepad je spatny, ale hraju s nim pouze sportovni hry & plosinovky, joystick mam zas na letadla a volant na auta (a vy volove hrajete vse s gamepadem *1*) jo a mimochodem hraju na 42palcove plazme :P -
Aha, to nebylo na mě *1*
-
Psalo se o cca 100 hodinách na hlavní quest a kolem 400, když to člověk bude chtít pořádně prolézt. Fakt netuším, jak tohle skloubím s SW:TOR *8*
Rád bych věděl, jestli ten koláč Todd zaplatí nebo upeče *15* -
Herdek, co máte pořád proti tomu gamepadu? Zrovna sleduju walkthrough PC verze RAGE a borec to hraje s X360 ovladačem a dává si to hodně zkušeně. Když s tím člověk umí, tak co je na tom divného?
Když si vzpomenu třeba na stařičký Descent, který jsem hrál na klávesnici, tak to bylo jako kdyby člověk hrál s gamepadem. Navigovat a mířit se taky muselo pomocí šipek. -
Někde jsem četl že herni doba ma bejt hodně dlouha prej po 300 hodinách už přestaly počitat
-
Tet jsem se vratil k Oblivionu už ho hraju asi 3 tejden a je to bomba každopadně na Skyrim to bude chtít noví železo *5*
-
Doufejme ze kampan teto hry bude delsi nez u Oblivionu, kdy se mi zdalo ze kampan byla hodne kratoucka alespon pro me
-
Fakt mi to budeš must vysvětlit...
-
no me nejvice pobavilo, ze zkuseni hraci - vyvojari hraji na gamepadu :D na druhou stranu u FPS by to byl asi vetsi sok :D
-
Ty kokso ! Toto uz nerobte . Ja kr3t3n som tomu uveril :D ... este ze som to precital do konca..
Skoro my srdco vyskocilo :D -
ani ne, docti si celej clanek -.-
-
Black Ops = FPS => Skyrim = RPG
Ať dělám co dělám, tahle rovnice mi vychází... -
to nie je problém, väčšinu hier je možné prejsť za zlomok času ako je priemerná herná doba, lenže k tomu je potrebné poznať hru a jej mechanizmy a to žiaden človek ktorý ju hrá prvý krát nedokáže.
-
hezká zpráva, díky. :-) po vydání DX:HR je Skyrim moje nejočekávanější hra, protože Diablo 3 je ještě daleko, tak snad to bude opravdu dlouhé, úžasné a snad nebudu muset čekat na nějaký Superfan´s Skyrim Superb patch, abych si hru zamiloval, jako tomu bylo u Oblivionu. :-D
-
No jo, Skyrim bude vzhledem k RPG asi jak Black Ops k FPS.
Ale stejně ho vyzkouším...