Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    ROFL, ted si me dostal :D:D
  • Zayl
    No udělat rodinu je poměrně mimo, to souhlasím. Ale přístup Bethesdy k hráčským domům je naprosto patetický. Obsidianu konec konců taky- V new vegas se první solidní housing dá pořídit až s DLC Old world blues ... a furt je horší než například underground hideout mod který je k mání už od základní verze.
  • deridon
    kdo říká, že by to byl bug? já bych se šel zeptat toho souseda Redguarda
  • vsak to je styl na co mit domov kdyz si ho nemuzes udelat podle sebe? podle me je to pecka hra bude porad stejne akorat tam je pridane tohleto co te odreaguje trochu od toho sermovani me se to nahodou libi..no jeste by to chtelo online a je to uplne nejvedsi luxu a hezky kamaradum ukazat jaky mas hezky domecek a jake tam mas trofeje .ty trofeje by se dali povazovat jakoby za achievementy nebo neco podobneho bylo by to hezke
  • Trol.diskuzni
    Ano, pane Grygare, hra Skyrim má skutečně 10-ový potenciál, přesně jak jste psal! *5*
  • Na stavbu vlastního domu už je docela dlouho mod.
  • Jestli ti nevadí anglická verze, můžeš nakoupit na www.jrc.cz. Prodávají Steam kódy, sám jsem tam Dawnguard koupil, funguje.
  • Ty brdo, mít vilu ve stylu H.R.Giegra... :-)
  • cumpi3
    plodit potomka nebudete moc kvůli bugům...co by to bylo za trapas, kdyby dva bílí potomci měli černého
  • Jak nejede? Bugy? Čekám na Cenegu až se vyprdelí...
  • Veskoslav
    A přesto pořádně nejede ani první DLC, ale hlavně, že už se chystá další.....
  • Ale tak proč ne... Sice bych dal přednost něčemu takovému jako je mód Run Lucky 38 do Fallout New Vegas, kde řídím vlastní kasíno, ale tohle taky ujde.
  • No šak počkejte na modery, ti tam ten sex jistě zakomponují *1*
    Ale jinak je to jen taková menší vychytávka... těším se teda na ten systém stavění, nevím jak to bude, doufám že né jak u rádce krále, u kterého jste si zakoupili všechny vylepšení vašeho domečku *6* Ale editor ve hře by byl fajn, no, kdyby si šlo nějak vytvářet jednotlivé prvky jako je sloup, trám a pod. Jenže to je od RPG hry trochu moc že *15* ale tak nápad není špatnej ne? Přestavět si mapu podle sebe... heh, minecraft by měl konkurenta teda *4*
  • Já se začal smát že je to velice podařený vtip..a ještě více smát, když jsem zjistil že je to realita.
  • Elder Scrolls jde do háje. *9*
  • Takový blboviny, raději bych si v tom velkym světě chtěl pořádně zašermovat. Krajina je sice zpracovaná parádně, stejně jako design potvor. Když si ale vezmu, jak jsem se zapotil u questů Gothic I / II, má elder scrolls pořád hodně, co dohánět.
  • Proc ne? Ve Fable se taky o neco takoveho snazili i kdyz Fable jako takove me moc nenadchlo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit