Přejít na výpis diskuzí
"Skyrim Sims!", křičí nové DLC Hearthfire pro populární RPG
28.8.2012 | Aleš Smutný
117 příspěvků
-
a kolik lidí jsem tam obětoval temným božstvům, kolik lidí sežal a kdoví co ještě s nimi udělal (až se divím, že tam není funkce znásilnit něčí nebohou mrtvolu). Dosti depresivní svět *4*.
-
az to tak bude pak si povime kdo mel pravdu a vsadim boty ze to budes hrat mezi prvnima.. :))
-
Promluvit s ním znova? *1*
-
...kleneb a záchodů.
-
Tam jsem se rozhoupal ke změně profilu. *4*
-
Jeden z ujetejch nicků, co jsme používali na LANkách. Dneska bych si dal už asi jinej, ale nechce se mi kvůli tomu tvořit novej profil.
-
Zabíjej, řežou, rubaj, mlátěj, usmrcujou, posílaj do hrobu, podpalujou, zmrazujou, ukřičej ze skály (jakože fus ro dah), a bůhví co dál.
-
A to Hairy_Ass máš proč?
-
Co to je za argument O.O
-
No, aby mi uctívači říkali "Vaše nozdernosti", to bych zase nerad. *1*
-
No tak pár laškovných hlášek a následnou "stmívačku" na osm hodin herního času by mohli udělat s naprostým minimem úsilí. Prudérní cenzor by se nažral a hráčův zážitek, pokud si umí představovat, by zůstal celý. *4*
Spíš si říkám, jestli třeba Dragonborn není neplodnej jako třeba zaklínači. -
Myslíš? Třeba by trhli kasu s nějakým Debbie does Skyrim DLC.
-
Nevravim že to bude genialne DLC ale stavba domu bude v pohode, mam rad skyrim, mam rad hry kde sa da budovať, rad to spojim. Pokial sa teda bude dať spraviť temne černokňažnícke sídlo(R) plné Temných zákutí (TM), sviečok (C) apod.
-
nevim proč, vybavil se mi Rimmer
-
Jinak ten seriál za to nemůže to ten spisovatel *3*
-
myslím, že jsi uhodil hlavičkou o hřebíček.
-
Definuj "mydlej jak diví" *1*
-
Hmm... díky, asi bych to mel zas po dlouhe dobe nainstalovat a proletet nexus *4*
-
TES hry jsou takovýhle už od Oblivionu, byť TES4 i Fallout 3 byly v Sims ohledu ještě dost lite. Zjevně se klucí z Bethesdy koukají, které modifikace jsou nejpopulárnější. Hned po grafických overhaulech, nových itemech a nahých asijských děvkách jsou to právě úpravy "domova". Overhaul už byl v podobě HD packu, itempacky byly na tuty jako součást pre-orderů (nevím, nesledoval jsem), a hambaté čůzy si nemůžou dovolit vydat. Volba tím pádem byla jasná *1* .
-
A ve Spartakovi to vypadá, že tam pomalu ani nic jinýho nedělali. *1*