Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co to nejdříve vyzkoušet bez modů? Pak odhalíš, kde je problém..
  • Magister_Peditum
    Přesně! *1*
  • Je to zajímavý nápad, ale nechám si ho ujít. Není nic jednodušího než to co se člověku nelíbí prostě ignorovat.
  • Jinými slovy, čím déle hledáš ve Skyrimu ony záchody, tím jsi větší HC hráč.
  • Takže být lesníkem ve Skyrim je HC? *1*
  • Magister_Peditum
    Čím hraješ jednu hru déle, tím víc většinou ji umíš hrát. Umíš nejrůznější finty, které nováček ve hře nezná. To z něj dělá HC hráče dané hry. Neplést ovšem HC hráče a HC hru.
  • a já pořád čekám na "Adoptuj si svého draka", ale brzy to přijde. Bethesda k tomu zjevně směřuje.
  • Jakkoliv se s názorovým pohledem Aleše Smutného často neztotožňuju, protentokrát mu musím dát plně za pravdu.

Tohle se mi zdá jako naprosté rozmělnění podstaty RPG.

Co dělat poté, co Skyrim dohraju? Rozehrát znovu za jiný typ postavy a jiným stylem, nikoliv adoptova a vychovávat děti *6*
  • Cahir
    Protože Bethesda na tohle prostě nemá koule a hlavně v tom nemá tradici.
  • Lawliet
    Ukaž mi video jak se tam mydlíš jak divá *1*
  • Lawliet
    No snad nemyslíš že to psali v notepadu.. *2*
  • Amylee.Anderson
    A ty v té hře děláš co? Chováš koťátka?
  • a jeste neco ano napsal sem to sice jako teploklad ale predstav si ze v minecraftu to lidi taky delaji a podivejme kolik lidi tu sracku hraje? nemyslis ze ve skyrimu by to bylo aspon 100x pusobivejsi, hezci a efektivnejsi a daleko ucelnejsi? proc neukazat komosum trofeje?
  • ehm z editoru udelali dlc zajimave
  • Trol.diskuzni
    Ano - čím víc odehraných hodin, tím víc hardcore daný plejer je, tak to experti na Games.cz chápou. *5*
  • cumpi3
    a datadisk narozdil od DLC nemuzu ignorovat?
  • V dnešní době se hardcore hráč říká tomu kdo je nejvíc závislej?
  • GlaDOS
    Dospělé RPG neznamená, že musí být pouze pro dospělé. A stejně tak nedospělé RPG nemusí bavit pouze děti.
  • Nebo kdyby tam byli homosexualni svatby jak ve fable II a dva muzi by meli po sexu dite :D
  • Ty kokso, nemusels mu ho dat z5 xD to bylo jen dobrovolne, stacilo zajit na horu kde jsou fousači za tim drakem a tam ten svitek přečíst xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit