Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tushan
    tak pořád nevím

proč tam je vubec tuček a ta buchta ? aby zablábolili nějaky radoby sranda hlody ?
    protože se mi nezdá že by dělali něco víc. rozhodně bych necaloval prachy dvou lidem za takoví prd. mít dva moderátory na uvedení recenze (která věčně stojí za prd) je teda luxus i na tu naši zaprděnou zemičku
    • Ataker
      Mikoláš je komik prostě jako moderátor nemá konkurenci alespoň já si to myslím...
      • nejlepší fór co mikoláš udělal byl v gamepage, kdy hráli scénku nevím už o čem, ale byl tam jeden stůl plnej chlebíčků. Mikoláš je samozřejmě všechny zbaštil a v tom přišel někdo druhej a viděl jak už jenom dojídá ten poslední chlebíček :DDD si zabiiil
        • Tushan
          facepalm
        • Za bricho se popadam.
      • Tushan
        ten by si jako komik nevydělal ani na suchej chleba
  • Ja ju mít doma tak skolabuju na ne dostatek krve v hlavním mozku a na přebytek vtom vedlejším...
    • Drak_1
      A ďalší Barbar Onan ....... *1* *1* *1*
    • Ty nemas ani ten jeden mozek
      • :-DD jj je to tak :-DD
  • Hele, nevím proč řešáte Alžbětu. Drtivá většina holek co sedí u kompu jsou na tom podstatně hůř. Protože kdyby nebyly, randily by venku a nečučely do monitoru při vkládání photoshopovaných fotek na seznamky a facebook.
    A s náma chlapama to není o moc lepší.
    Takže si přestaňte boostovat ego díky anonymitě internetu, vypněte tu zatracenou mašinu a začněte se sebou něco dělat. Tady vám kecy o svalnaté postavě nikdo žrát nebude. Všichni ví, že je vás rychlejší přeskočit než obejít. Třeba vemte svoji pravou nebo levou (záleří jestli jste praváci nebo leváci) holku do kina.
    A výslovnost moderátorů? Proboha, vždyť většina z vás neumí pořádně ani česky, tak mlčte a šoupejte nohama když se baví chytří.
    Tak a do mě. *1*
    • christianus
      "Takže si přestaňte boostovat ego díky anonymitě internetu, vypněte tu zatracenou mašinu a začněte se sebou něco dělat." Napsal clovek co ma za nickem (anonym) a cumi do "masiny" taky, jinak by sem nepsal. Btw znam spoustu holek co rady sedi u PC at uz pracovne nebo hrajou hry a jsou na tom inteligencne, telesne i socialne o dost lip nez ty, co denne radni (vetsinou kazdy tyden s nekym jinym) a litaji po diskotekach. Krom toho vetsina tech co PC pouzivaji jen na to nahravani fotek na fb jsou prave ty "randicky". ;)
    • mas sice pravdu ale kde je dukaz ze taky nejsi jeden z nich? Nejvic kecu a obhajob maji ti kterych se to tyka... *3* a proti Alzbete nemam vubec nic je to hezka holka a ty kr*teny co se furt do ni navazi a pisou sem ty prasarny bych zabanoval...
    • Ano, ano vetšina lidí si tu ani přes pupek na genitálie nevidí a má chuť kritizovat.
    • >come at me bro

Povím ti to jednoduše. Pláčeš, ale výsledků se nedopláčeš.
    • ".... záleží"
  • Nikdy jsem s plynulostí videí na TG problémy neměl, ale dnes to byla slideshow :-/
  • "engry brts" ku*va co to je? at to radsi rekne normalne cesky "birds" nez takhle omg, proc si hrajou na Anglii kdyz neumi ani kvaknout....
    • Žiju v UK šestým rokem a musím se jejich výslovnosti zastat. Je sice slyšet, že dabér, který čte recenze, asi anglicky moc neumí (nebo jen pasivně), ale výslovnost má ok a excesy jsou spíš výjimečné ("ledžsy"). Minulý dabér měl dobrý přízvuk, ale chyby častější, nebo si na to dává teď větší pozor redakce. "Engry brts" jsou docela ok, trochu bych to "rr" protáhl, ale rozhodně to je blíž originálu, než často slyšené "béérds" nebo nedej bože "birds". Ono stejně platí, že co Angličan, to jiná výslovnost, o Američanech nebo Australanech ani nemluvě. :-)
      • No právě, někdo si myslí, že umí dobře anglicky a už si hraje na znalce kritika, třeba já to neřeším, páč "Maj ingliš saks" , takže pokud se někde neozve "Bulitstám" nebo "Kjól uf Důdy" tak nemám výhrady. *4*
  • Jeden život na celou misi. Fakt hardcore. Jinak fajn pořad, až na esesiny a podobně.
  • S moderátorskou dvojicí problém nemám... ale někdy tam všichni přehrávají anglickou výslovnost. "Sjůůůper"... vážně?
    • Nic nemůže být dokonalé, ale určitě všichni co nadáváte na anglickou výslovnost, tak máte z angličtiny vynikající s vyznamenáním a odmaturováno na Oxfordu, co?
      • To určite ne, mam jen maturitu za jedna, ale to s tím nesouvisí. Prostě jsem slušně a možná trochu posměšně řekl, co se mi nelíbí, ale chápu, že pokud není lepší protiargument, tak pomůže útok na samotného protivníka. Na 4chanu jsem se dokonce naučil latinský výraz pro to, je to tzv. ad hominem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
        • Pokud by si redakce byla vědoma, že používá špatnou výslovnost, tak by s tím něco pochopitelně udělali, když se tyhle komentáře objevují v každém článku. Hold mají svůj vlastní "redaktorský" slang :)... Pokud je moje reakce brána jako útok, tak se v tom případě omlouvám ;).
          • Nou hart fílingz :)

Težko to může někdo z nás 100% správně posoudit, mě se ale prostě zdá, že ten dabér někdy zní jako taková ta angličtina, kdy se mluvčí až příliš snaží o 100% výslovnost a pak to zní spíš špatně.

A vůbec, ta idea jednoho člověka, co čte všechny recenze se mi taky moc nelíbí. Chápu, že je to z časových důvodů, kdy recenzent prostě pošle jen text a je to... ale prostě bych byl radši za různé hlasy.
          • RavenHolm
            Sorry, ale opravdu spoustů věcí vyslovují divně. Engry brts se ti zdá normální? Stačí mít něco naposloucháno a některý slova tě praští do uší okamžitě. Btw komu vzdáváš hold? hold/holt
  • Sakra to arcade muzeum vypadá parádně. Docela přemejšlim že bych tam zejtra zašel *1* to že máte cenu jenom za vstup a automaty jsou zadara je taky hodně dobrý. Kdyby se někdo chtěl přidat tak mi napište na Skype "topinas2"
    • Taky sem dostal chuť strávit tam den, ale je to z Moravy pěkná dálka, snad za vysvědčení. *1*
  • Ty vecny poznamky na Alzbetu, ze je snad tlusta, uz opravdu nejsou vtipny. Jestli to mela byt zvlastni sranda napoprve, OK... ale otravovat tu s tim tyden co tyden? No nevim. V ramci fair-play ale musim sportovne uznat, ze v dnesnim dile, v sukynce a pri prochazce po automatove herne, se opravdu zda, ze ma docela tezkej spodek. ;)

BTW Mortal Kombat uz jsem nehral nejaky ten patek, ale kdo to ma byt, ten Šaukáno, jak o nem mluvil moderator? Ze snad hlavni zaporak, ale ten se jmenoval a hlavne vyslovoval trochu jinak. No zase pobavili dnes... celkove ale OK dil, nejen kvuli retro automatum. Dnesni Gamepage ovsem zase mela Frantu Fuku a to je tezkej kalibr, dokonce i psy byli.
    • To jsem rad, ze nam davas za pravdu. Podle me (a nejsem zde jedinej), by moderátorka mela vypadat k svetu, aby se na ni dalo divat. Nebo aspon at kamera zabira maximalne jeji hlavu a hrudnik.... ale od pasu dolu je to super hnus, co by v televizi nemelo byt vysilano!!!
      Klikni na "líbí", jestli souhlasis.
      • Debílku.
      • RavenHolm
        Ty by jsi měl dostat permaban a v reálu nejlépe vyříznout jazyk, uříznout uši a vydloubnout oči. Neřeším moderátorku, sice mi není sympatická, nicméně ošklivá taky není (něco jako osobní preference neznáš, co?), ale co tu předvádíš ty je už dávno za únosnou hranicí všeho!! Když se ti něco nelíbí tak na to nekoukej a hotovo. Taky se mi spousta věcí nelíbí, ale když už mám potřebu na něco reagovat tak se snažím tak slušně a zdvořile jak jen to jde. Ty jsi přesně ten typ člověka, kvůli kterému se každá dizkuse změní na odpad plný pervezních výlevů puberťáků. Zde na TG jsou diskuze velmi na úrovni, ale to očividně láká kretény jako jsi ty.
      • chlapečku co ty seš za buzeranta to my hlava nebere
      • hele me by zajimalo, jak vypada tvoje holka, pokud ji vubec mas. nerikam, ze je tvoje holka oskliva, v tom pripade klobouk dolu, ale prijde mi, ze jsi akorat domaci kurpero, ktery si lesti u hentai.
        • pokud si taky lestite pero u hentai, tak kliknete v prispevku o jeden vyse na "libi"
  • replay je vyborny a alzbětka nadherna kočička. :)
    • Lynch
      Přesně tak, už v GameStaru se mi líbila!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit