Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosimte rekni mi kolik ti je, ze tuhle trivialni vec, kterou se adolescentni clovek uci uz v 15 na stredni, povazujes za buhvi jakou novinku
  • Je tady holt spousta nadrzenych teenageru. Dnes jsem se v Psychologii docetl, ze nemaji mozek tak uplne v poradku, protoze se jim nerovnomerne vyviji a ze za sve chovani v podstate nemuzou. Tak se na ne nezlobme, jsou to nadrzene deti.
  • Z některých těch komentářů se mi dělá na blití až si říkám jestli ti co je piší jsou vůbec lidé :) Kam ten svět spěje. Rád bych se zeptal neví někdo prosím co je to za song u té ukázky na Trackmanii 2 ? Díky za odpověď.
  • Mozna by se nabizelo reseni v podobe vkladani prispevku do diskuze jen pro registrovane uzivatele. Ostatne tak to funguje vsude jinde :)
  • Drak_1
    A ďalší Barbar Onan ....... *1* *1* *1*
  • Ještěže se někdo ozval, já neměl odvahu. ^^
  • musim uznat v CR mate fakt krasne holky aj tu v replay bětka aj gabika guncikova v superstar, to je nadhera. inak gratulacia k bronzovym medailam. *4*
    verim, ze replay bude mat stale taku vybornu uroven, omnoho viac sa mi paci ako konkurencny GamePage.
  • miker17
    red river si nezaslouží ani 2 body a náhodou Arma je 100x lepší
  • Tushan
    facepalm
  • Za bricho se popadam.
  • nejlepší fór co mikoláš udělal byl v gamepage, kdy hráli scénku nevím už o čem, ale byl tam jeden stůl plnej chlebíčků. Mikoláš je samozřejmě všechny zbaštil a v tom přišel někdo druhej a viděl jak už jenom dojídá ten poslední chlebíček :DDD si zabiiil
  • crysis sucks. arma rullez 4EVER!!
  • souhlasim s tebou. je moc krásná *4* kéž by o mě zakopla taky *1*
  • Holandský řízek!
  • opravdová recenze o grafice *7* *7* *7* ja mluvil o grafice vy nechapavci
  • Opravdová recenze? Já slyšel jasně zaujatou recenzi proti Arma 2. Nic proti, ale říct, že by měla Arma přejít na CryEngine je trochu z cesty. To samé s penězi z EU. Jako kdyby recenzentovi vadilo, že je mají. atd.....
  • Black_Hand
    hmm jak tak posloucham cervinku, tak by se mohl dobre zivit dabovanim videorencenzi. ma takovy neotravny a nenudny hlas.
  • Rásýzmůz!
  • Dovolím si vypůjčit od pana Lady. Milé děti, ti lidé byli trollové!
  • To bys nepochopil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit