Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 14. díl herního pořadu Re-Play
14.5.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Kdo ví co to je za úchyly
-
Vzpominam si jak sichni chvalili grafiku army 2 a ja vubec nevedel proč takze konečně opravdová recenze ohyzdnosti grafiky
-
Na replay se normálně nedívám...vlastně jsem ho teď viděl poprvé. Kvalita je podle mě velmi dobrá, ale co mě zaráží, jsou zdejší komentáře. Podle nich jsem čekal, že moderátorka bude obyčejná holka, která se někomu prostě nelíbí, někomu docela ano... a že hysterické reakce jsou dílem pubertálního extremismu pár jedinců. Jenže... ta dívka je velmi krásná, o většinu zdejší i jiné populace by ani pohledem nezavadila, takže opravdu netuším, kde se takové názory berou(=nemusela zavadit).??
-
O Angry Birds jsem vubec nevedel, vypada to jako dobra oddechovka *4*.
U Darkspore popis sedi na ARPG (Action RPG neboli "Diablovky"). Na to, co si ja predstavuji pod pojmem RPG, to moc nesedi.
P.S.: Betce to v tomto dilu sluselo nejvice ze vsech dilu, co jsem videl *5* -
no z toho popisu RPG se mi chce zvracet *11* (13:10)
-
:-DD jj je to tak :-DD
-
ten by si jako komik nevydělal ani na suchej chleba
-
Proč se to tady vždycky zvrtne v ‘‘rádoby chlapácký řeči‘‘,nadávky a sexuální narážky?... Že se vůbec ptám :D.Já jsem si myslel že tu má být diskuze k obsahu Re-playe popřípadě samozřejmě k hrám…ale od každého dílu je to o něco horší..:-/
-
Ty nemas ani ten jeden mozek
-
No právě, někdo si myslí, že umí dobře anglicky a už si hraje na znalce kritika, třeba já to neřeším, páč "Maj ingliš saks" , takže pokud se někde neozve "Bulitstám" nebo "Kjól uf Důdy" tak nemám výhrady. *4*
-
Mikoláš je komik prostě jako moderátor nemá konkurenci alespoň já si to myslím...
-
tak pořád nevím
proč tam je vubec tuček a ta buchta ? aby zablábolili nějaky radoby sranda hlody ?
protože se mi nezdá že by dělali něco víc. rozhodně bych necaloval prachy dvou lidem za takoví prd. mít dva moderátory na uvedení recenze (která věčně stojí za prd) je teda luxus i na tu naši zaprděnou zemičku -
Ja ju mít doma tak skolabuju na ne dostatek krve v hlavním mozku a na přebytek vtom vedlejším...
-
"Takže si přestaňte boostovat ego díky anonymitě internetu, vypněte tu zatracenou mašinu a začněte se sebou něco dělat." Napsal clovek co ma za nickem (anonym) a cumi do "masiny" taky, jinak by sem nepsal. Btw znam spoustu holek co rady sedi u PC at uz pracovne nebo hrajou hry a jsou na tom inteligencne, telesne i socialne o dost lip nez ty, co denne radni (vetsinou kazdy tyden s nekym jinym) a litaji po diskotekach. Krom toho vetsina tech co PC pouzivaji jen na to nahravani fotek na fb jsou prave ty "randicky". ;)
-
mas sice pravdu ale kde je dukaz ze taky nejsi jeden z nich? Nejvic kecu a obhajob maji ti kterych se to tyka... *3* a proti Alzbete nemam vubec nic je to hezka holka a ty kr*teny co se furt do ni navazi a pisou sem ty prasarny bych zabanoval...
-
Ano, ano vetšina lidí si tu ani přes pupek na genitálie nevidí a má chuť kritizovat.
-
>come at me bro
Povím ti to jednoduše. Pláčeš, ale výsledků se nedopláčeš. -
".... záleží"
-
Hele, nevím proč řešáte Alžbětu. Drtivá většina holek co sedí u kompu jsou na tom podstatně hůř. Protože kdyby nebyly, randily by venku a nečučely do monitoru při vkládání photoshopovaných fotek na seznamky a facebook.
A s náma chlapama to není o moc lepší.
Takže si přestaňte boostovat ego díky anonymitě internetu, vypněte tu zatracenou mašinu a začněte se sebou něco dělat. Tady vám kecy o svalnaté postavě nikdo žrát nebude. Všichni ví, že je vás rychlejší přeskočit než obejít. Třeba vemte svoji pravou nebo levou (záleří jestli jste praváci nebo leváci) holku do kina.
A výslovnost moderátorů? Proboha, vždyť většina z vás neumí pořádně ani česky, tak mlčte a šoupejte nohama když se baví chytří.
Tak a do mě. *1* -
Nou hart fílingz :)
Težko to může někdo z nás 100% správně posoudit, mě se ale prostě zdá, že ten dabér někdy zní jako taková ta angličtina, kdy se mluvčí až příliš snaží o 100% výslovnost a pak to zní spíš špatně.
A vůbec, ta idea jednoho člověka, co čte všechny recenze se mi taky moc nelíbí. Chápu, že je to z časových důvodů, kdy recenzent prostě pošle jen text a je to... ale prostě bych byl radši za různé hlasy.