Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 14. díl herního pořadu Re-Play
14.5.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Tak udelejte povinnou registraci a bude klid. Jedna registrace na jeden email a je to...
-
Toto se mi líbí ... +1
-
Žiju v UK šestým rokem a musím se jejich výslovnosti zastat. Je sice slyšet, že dabér, který čte recenze, asi anglicky moc neumí (nebo jen pasivně), ale výslovnost má ok a excesy jsou spíš výjimečné ("ledžsy"). Minulý dabér měl dobrý přízvuk, ale chyby častější, nebo si na to dává teď větší pozor redakce. "Engry brts" jsou docela ok, trochu bych to "rr" protáhl, ale rozhodně to je blíž originálu, než často slyšené "béérds" nebo nedej bože "birds". Ono stejně platí, že co Angličan, to jiná výslovnost, o Američanech nebo Australanech ani nemluvě. :-)
-
Na CLOSED betu potřebuješ kód. Pokud zrovna běží OPEN beta, kód nepotřebuješ: stáhni si Games for Windows downloader (viz první krok v tom odkazu) a tam v "Marketplace" najdeš hru "Age of Empires Online" s cenou 0 USD a stáhneš ji tím, že ji "koupíš". Nicméně přijde mi, že už ji vypnuli - ovšem za pokus nic nedáš... Musíš k tomu mít GfW / LiveID / Xbox Live account.
-
No vidíš. To mi absolutně nedošlo, ale díky za upozornění.
-
Debílku.
-
Většina pervezráků je stejně neregistrovanejch a s bany na IP bych nakládal nanejvýš opatrně...
-
Sorry, ale opravdu spoustů věcí vyslovují divně. Engry brts se ti zdá normální? Stačí mít něco naposloucháno a některý slova tě praští do uší okamžitě. Btw komu vzdáváš hold? hold/holt
-
Nikdy jsem s plynulostí videí na TG problémy neměl, ale dnes to byla slideshow :-/
-
Pokud by si redakce byla vědoma, že používá špatnou výslovnost, tak by s tím něco pochopitelně udělali, když se tyhle komentáře objevují v každém článku. Hold mají svůj vlastní "redaktorský" slang :)... Pokud je moje reakce brána jako útok, tak se v tom případě omlouvám ;).
-
Přesně tak, už v GameStaru se mi líbila!
-
"engry brts" ku*va co to je? at to radsi rekne normalne cesky "birds" nez takhle omg, proc si hrajou na Anglii kdyz neumi ani kvaknout....
-
To určite ne, mam jen maturitu za jedna, ale to s tím nesouvisí. Prostě jsem slušně a možná trochu posměšně řekl, co se mi nelíbí, ale chápu, že pokud není lepší protiargument, tak pomůže útok na samotného protivníka. Na 4chanu jsem se dokonce naučil latinský výraz pro to, je to tzv. ad hominem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem -
Nic nemůže být dokonalé, ale určitě všichni co nadáváte na anglickou výslovnost, tak máte z angličtiny vynikající s vyznamenáním a odmaturováno na Oxfordu, co?
-
Jeden život na celou misi. Fakt hardcore. Jinak fajn pořad, až na esesiny a podobně.
-
Skutečně by jste nemohli udělat alespoň jednu ban wave? Vím, že zdejší perverzáky to nezastaví, ale mohl by být alespoň chvilku klid.
-
Ty by jsi měl dostat permaban a v reálu nejlépe vyříznout jazyk, uříznout uši a vydloubnout oči. Neřeším moderátorku, sice mi není sympatická, nicméně ošklivá taky není (něco jako osobní preference neznáš, co?), ale co tu předvádíš ty je už dávno za únosnou hranicí všeho!! Když se ti něco nelíbí tak na to nekoukej a hotovo. Taky se mi spousta věcí nelíbí, ale když už mám potřebu na něco reagovat tak se snažím tak slušně a zdvořile jak jen to jde. Ty jsi přesně ten typ člověka, kvůli kterému se každá dizkuse změní na odpad plný pervezních výlevů puberťáků. Zde na TG jsou diskuze velmi na úrovni, ale to očividně láká kretény jako jsi ty.
-
pokud si taky lestite pero u hentai, tak kliknete v prispevku o jeden vyse na "libi"
-
S moderátorskou dvojicí problém nemám... ale někdy tam všichni přehrávají anglickou výslovnost. "Sjůůůper"... vážně?
-
chlapečku co ty seš za buzeranta to my hlava nebere