Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele me by zajimalo, jak vypada tvoje holka, pokud ji vubec mas. nerikam, ze je tvoje holka oskliva, v tom pripade klobouk dolu, ale prijde mi, ze jsi akorat domaci kurpero, ktery si lesti u hentai.
  • Toto. *1*

http://www.youtube.com/watch?v=p54N1OBPays
  • To jsem rad, ze nam davas za pravdu. Podle me (a nejsem zde jedinej), by moderátorka mela vypadat k svetu, aby se na ni dalo divat. Nebo aspon at kamera zabira maximalne jeji hlavu a hrudnik.... ale od pasu dolu je to super hnus, co by v televizi nemelo byt vysilano!!!
    Klikni na "líbí", jestli souhlasis.
  • Hodne kvalitni komentar, souhlasim pane.
  • Když oni mají obrazovku proti sluníčku a vidí tam svůj odraz, tak se nedivím, že tam vidí nějaká tlustá prasata
  • Taky sem dostal chuť strávit tam den, ale je to z Moravy pěkná dálka, snad za vysvědčení. *1*
  • Sakra to arcade muzeum vypadá parádně. Docela přemejšlim že bych tam zejtra zašel *1* to že máte cenu jenom za vstup a automaty jsou zadara je taky hodně dobrý. Kdyby se někdo chtěl přidat tak mi napište na Skype "topinas2"
  • Ty vecny poznamky na Alzbetu, ze je snad tlusta, uz opravdu nejsou vtipny. Jestli to mela byt zvlastni sranda napoprve, OK... ale otravovat tu s tim tyden co tyden? No nevim. V ramci fair-play ale musim sportovne uznat, ze v dnesnim dile, v sukynce a pri prochazce po automatove herne, se opravdu zda, ze ma docela tezkej spodek. ;)

BTW Mortal Kombat uz jsem nehral nejaky ten patek, ale kdo to ma byt, ten Šaukáno, jak o nem mluvil moderator? Ze snad hlavni zaporak, ale ten se jmenoval a hlavne vyslovoval trochu jinak. No zase pobavili dnes... celkove ale OK dil, nejen kvuli retro automatum. Dnesni Gamepage ovsem zase mela Frantu Fuku a to je tezkej kalibr, dokonce i psy byli.
  • To jsem četl, ale 4)Click My Account, click Redeem Code, and then enter the 25-digit code you received from the website that directed you here.
    Pokud dobře chápu, měl bych tam vložit 25ti místný klíč, který mám ze stránky, která mě zde přesměrovala, ale já žádný klíč nemám. *9*
  • replay je vyborny a alzbětka nadherna kočička. :)
  • Edit: Tak viz níže.
  • Přečti si tohle http://www.ageofempiresonline.com/beta/
  • Neví někdo jak se dostat do té open bety Age of Empires Online? Já návštívil jejich ofiko stránky a nic sem nenašel.
  • Co to ?
  • Vazne se nekdo po Killzone trojkach divi privalu honimiru?
  • no ty seš taky nula
  • sleepless
    Vážení, malý apel na začátek: komentujte pořad, komentujte jeho obsah, bavte se i o moderátorech, zvěte je na kafe, obdivujte jejich účesy a cokoli, ale v mezích normálního chování. Games není Líbím se ti. Rozumíme si, že?
  • spis by si sni mel zajit na liposukci
  • Videorecenze na Darkspore se nadmiru povedla. :D
  • jaké tlusté prasnici se tu všichni smějí ? ve videu je jen Mikoláš a vždy krásná Alžbětka :) .....jo tááák no nic tlustého na ní nevidim ale nedávejte panu asdf a 1111111 tolik mínusek se 4ma procentama se už narodili takže za to nemůžou to jejich rodiče je neměli dělat po tmě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit