Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele, nevím proč řešáte Alžbětu. Drtivá většina holek co sedí u kompu jsou na tom podstatně hůř. Protože kdyby nebyly, randily by venku a nečučely do monitoru při vkládání photoshopovaných fotek na seznamky a facebook.
    A s náma chlapama to není o moc lepší.
    Takže si přestaňte boostovat ego díky anonymitě internetu, vypněte tu zatracenou mašinu a začněte se sebou něco dělat. Tady vám kecy o svalnaté postavě nikdo žrát nebude. Všichni ví, že je vás rychlejší přeskočit než obejít. Třeba vemte svoji pravou nebo levou (záleří jestli jste praváci nebo leváci) holku do kina.
    A výslovnost moderátorů? Proboha, vždyť většina z vás neumí pořádně ani česky, tak mlčte a šoupejte nohama když se baví chytří.
    Tak a do mě. *1*
    • christianus
      "Takže si přestaňte boostovat ego díky anonymitě internetu, vypněte tu zatracenou mašinu a začněte se sebou něco dělat." Napsal clovek co ma za nickem (anonym) a cumi do "masiny" taky, jinak by sem nepsal. Btw znam spoustu holek co rady sedi u PC at uz pracovne nebo hrajou hry a jsou na tom inteligencne, telesne i socialne o dost lip nez ty, co denne radni (vetsinou kazdy tyden s nekym jinym) a litaji po diskotekach. Krom toho vetsina tech co PC pouzivaji jen na to nahravani fotek na fb jsou prave ty "randicky". ;)
    • mas sice pravdu ale kde je dukaz ze taky nejsi jeden z nich? Nejvic kecu a obhajob maji ti kterych se to tyka... *3* a proti Alzbete nemam vubec nic je to hezka holka a ty kr*teny co se furt do ni navazi a pisou sem ty prasarny bych zabanoval...
    • Ano, ano vetšina lidí si tu ani přes pupek na genitálie nevidí a má chuť kritizovat.
    • >come at me bro

Povím ti to jednoduše. Pláčeš, ale výsledků se nedopláčeš.
    • ".... záleží"
  • sleepless
    Vážení, malý apel na začátek: komentujte pořad, komentujte jeho obsah, bavte se i o moderátorech, zvěte je na kafe, obdivujte jejich účesy a cokoli, ale v mezích normálního chování. Games není Líbím se ti. Rozumíme si, že?
    • Tak udelejte povinnou registraci a bude klid. Jedna registrace na jeden email a je to...
    • Cosi
      Toto se mi líbí ... +1
    • RavenHolm
      Skutečně by jste nemohli udělat alespoň jednu ban wave? Vím, že zdejší perverzáky to nezastaví, ale mohl by být alespoň chvilku klid.
      • Většina pervezráků je stejně neregistrovanejch a s bany na IP bych nakládal nanejvýš opatrně...
        • Mozna by se nabizelo reseni v podobe vkladani prispevku do diskuze jen pro registrovane uzivatele. Ostatne tak to funguje vsude jinde :)
        • RavenHolm
          No vidíš. To mi absolutně nedošlo, ale díky za upozornění.
  • replay je vyborny a alzbětka nadherna kočička. :)
    • Lynch
      Přesně tak, už v GameStaru se mi líbila!
  • no, musim rict, ze je t moderatorka dil od dily hezci. moooooooc pekna slecna to je. na kfe bych s ni zasel mile rad. *3*
    • spis by si sni mel zajit na liposukci
      • Hodne kvalitni komentar, souhlasim pane.
      • no ty seš taky nula
  • Na replay se normálně nedívám...vlastně jsem ho teď viděl poprvé. Kvalita je podle mě velmi dobrá, ale co mě zaráží, jsou zdejší komentáře. Podle nich jsem čekal, že moderátorka bude obyčejná holka, která se někomu prostě nelíbí, někomu docela ano... a že hysterické reakce jsou dílem pubertálního extremismu pár jedinců. Jenže... ta dívka je velmi krásná, o většinu zdejší i jiné populace by ani pohledem nezavadila, takže opravdu netuším, kde se takové názory berou(=nemusela zavadit).??
    • souhlasim s tebou. je moc krásná *4* kéž by o mě zakopla taky *1*
    • Dovolím si vypůjčit od pana Lady. Milé děti, ti lidé byli trollové!
      • Rásýzmůz!
    • Kdo ví co to je za úchyly
  • Videorecenze na Darkspore se nadmiru povedla. :D
  • Proč se to tady vždycky zvrtne v ‘‘rádoby chlapácký řeči‘‘,nadávky a sexuální narážky?... Že se vůbec ptám :D.Já jsem si myslel že tu má být diskuze k obsahu Re-playe popřípadě samozřejmě k hrám…ale od každého dílu je to o něco horší..:-/
  • miker17
    red river si nezaslouží ani 2 body a náhodou Arma je 100x lepší
  • jaké tlusté prasnici se tu všichni smějí ? ve videu je jen Mikoláš a vždy krásná Alžbětka :) .....jo tááák no nic tlustého na ní nevidim ale nedávejte panu asdf a 1111111 tolik mínusek se 4ma procentama se už narodili takže za to nemůžou to jejich rodiče je neměli dělat po tmě.
    • Když oni mají obrazovku proti sluníčku a vidí tam svůj odraz, tak se nedivím, že tam vidí nějaká tlustá prasata
  • Vazne se nekdo po Killzone trojkach divi privalu honimiru?
    • Co to ?
      • Toto. *1*

http://www.youtube.com/watch?v=p54N1OBPays
        • Holandský řízek!
      • Edit: Tak viz níže.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit