Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Video not found *3*
  • Je tady holt spousta nadrzenych teenageru. Dnes jsem se v Psychologii docetl, ze nemaji mozek tak uplne v poradku, protoze se jim nerovnomerne vyviji a ze za sve chovani v podstate nemuzou. Tak se na ne nezlobme, jsou to nadrzene deti.
    • prosimte rekni mi kolik ti je, ze tuhle trivialni vec, kterou se adolescentni clovek uci uz v 15 na stredni, povazujes za buhvi jakou novinku
  • Video not found or access denied: http://video.tiscali.cz/video/4dce388778800.mp4
    • uz to jede *1* *1* *8*
  • Ataker
    smazáno
  • chlapum se tydleti siroky holki libej, protoze se sirsima bokama maji vetsi pravdepodobnost ze vyvedou bezproblemu na svet detatko, takze je prirozene, ze je proste tydle pneumatnice podvedomne pritahujou
    • Ještě nějaký primitivní blbec se tu chce vyjádřit? Nejsem zastáncem násilí, ale takoví si opravdu zaslouží dostat přes hubu!
      • Ataker
        Beztak za tím PC sedí stopadesátikilový týpek a myslí si, jak ona je tlustá.
        • rozhodne jsem hezci kluk nez je ona hezka holka
          • tak si k tomu hezkymu klukovi pripis i pekny JELITO. Ty jeden TYDLETI. A sypej k ucebnicim,nebo to na tobe kazdej pozna.
    • edit: beru zpět nebudu se pouštět do flamů
  • Jakou to ma sledovanost nevite někdo?
    • Poslední známé čísla jsou z března kde uvedli 94k diváků.Je to celkem vysoké číslo vzhledem k tomu že GP nemělo/nemá ani polovinu.
  • Ja ju mít doma tak skolabuju na ne dostatek krve v hlavním mozku a na přebytek vtom vedlejším...
    • Drak_1
      A ďalší Barbar Onan ....... *1* *1* *1*
    • Ty nemas ani ten jeden mozek
      • :-DD jj je to tak :-DD
  • Tushan
    tak pořád nevím

proč tam je vubec tuček a ta buchta ? aby zablábolili nějaky radoby sranda hlody ?
    protože se mi nezdá že by dělali něco víc. rozhodně bych necaloval prachy dvou lidem za takoví prd. mít dva moderátory na uvedení recenze (která věčně stojí za prd) je teda luxus i na tu naši zaprděnou zemičku
    • Ataker
      Mikoláš je komik prostě jako moderátor nemá konkurenci alespoň já si to myslím...
      • nejlepší fór co mikoláš udělal byl v gamepage, kdy hráli scénku nevím už o čem, ale byl tam jeden stůl plnej chlebíčků. Mikoláš je samozřejmě všechny zbaštil a v tom přišel někdo druhej a viděl jak už jenom dojídá ten poslední chlebíček :DDD si zabiiil
        • Tushan
          facepalm
        • Za bricho se popadam.
      • Tushan
        ten by si jako komik nevydělal ani na suchej chleba
  • Neví někdo jak se dostat do té open bety Age of Empires Online? Já návštívil jejich ofiko stránky a nic sem nenašel.
    • Přečti si tohle http://www.ageofempiresonline.com/beta/
      • To jsem četl, ale 4)Click My Account, click Redeem Code, and then enter the 25-digit code you received from the website that directed you here.
        Pokud dobře chápu, měl bych tam vložit 25ti místný klíč, který mám ze stránky, která mě zde přesměrovala, ale já žádný klíč nemám. *9*
        • Na CLOSED betu potřebuješ kód. Pokud zrovna běží OPEN beta, kód nepotřebuješ: stáhni si Games for Windows downloader (viz první krok v tom odkazu) a tam v "Marketplace" najdeš hru "Age of Empires Online" s cenou 0 USD a stáhneš ji tím, že ji "koupíš". Nicméně přijde mi, že už ji vypnuli - ovšem za pokus nic nedáš... Musíš k tomu mít GfW / LiveID / Xbox Live account.
  • Ty vecny poznamky na Alzbetu, ze je snad tlusta, uz opravdu nejsou vtipny. Jestli to mela byt zvlastni sranda napoprve, OK... ale otravovat tu s tim tyden co tyden? No nevim. V ramci fair-play ale musim sportovne uznat, ze v dnesnim dile, v sukynce a pri prochazce po automatove herne, se opravdu zda, ze ma docela tezkej spodek. ;)

BTW Mortal Kombat uz jsem nehral nejaky ten patek, ale kdo to ma byt, ten Šaukáno, jak o nem mluvil moderator? Ze snad hlavni zaporak, ale ten se jmenoval a hlavne vyslovoval trochu jinak. No zase pobavili dnes... celkove ale OK dil, nejen kvuli retro automatum. Dnesni Gamepage ovsem zase mela Frantu Fuku a to je tezkej kalibr, dokonce i psy byli.
    • To jsem rad, ze nam davas za pravdu. Podle me (a nejsem zde jedinej), by moderátorka mela vypadat k svetu, aby se na ni dalo divat. Nebo aspon at kamera zabira maximalne jeji hlavu a hrudnik.... ale od pasu dolu je to super hnus, co by v televizi nemelo byt vysilano!!!
      Klikni na "líbí", jestli souhlasis.
      • Debílku.
      • RavenHolm
        Ty by jsi měl dostat permaban a v reálu nejlépe vyříznout jazyk, uříznout uši a vydloubnout oči. Neřeším moderátorku, sice mi není sympatická, nicméně ošklivá taky není (něco jako osobní preference neznáš, co?), ale co tu předvádíš ty je už dávno za únosnou hranicí všeho!! Když se ti něco nelíbí tak na to nekoukej a hotovo. Taky se mi spousta věcí nelíbí, ale když už mám potřebu na něco reagovat tak se snažím tak slušně a zdvořile jak jen to jde. Ty jsi přesně ten typ člověka, kvůli kterému se každá dizkuse změní na odpad plný pervezních výlevů puberťáků. Zde na TG jsou diskuze velmi na úrovni, ale to očividně láká kretény jako jsi ty.
      • chlapečku co ty seš za buzeranta to my hlava nebere
      • hele me by zajimalo, jak vypada tvoje holka, pokud ji vubec mas. nerikam, ze je tvoje holka oskliva, v tom pripade klobouk dolu, ale prijde mi, ze jsi akorat domaci kurpero, ktery si lesti u hentai.
        • pokud si taky lestite pero u hentai, tak kliknete v prispevku o jeden vyse na "libi"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit