Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O Angry Birds jsem vubec nevedel, vypada to jako dobra oddechovka *4*.
    U Darkspore popis sedi na ARPG (Action RPG neboli "Diablovky"). Na to, co si ja predstavuji pod pojmem RPG, to moc nesedi.
    P.S.: Betce to v tomto dilu sluselo nejvice ze vsech dilu, co jsem videl *5*
  • Black_Hand
    hmm jak tak posloucham cervinku, tak by se mohl dobre zivit dabovanim videorencenzi. ma takovy neotravny a nenudny hlas.
  • no, musim rict, ze je ta moderatorka dil od dily hezci. moooooooc pekna slecna to je. na kafe bych s ni zasel mile rad.
  • musim uznat v CR mate fakt krasne holky aj tu v replay bětka aj gabika guncikova v superstar, to je nadhera. inak gratulacia k bronzovym medailam. *4*
    verim, ze replay bude mat stale taku vybornu uroven, omnoho viac sa mi paci ako konkurencny GamePage.
  • S moderátorskou dvojicí problém nemám... ale někdy tam všichni přehrávají anglickou výslovnost. "Sjůůůper"... vážně?
    • Nic nemůže být dokonalé, ale určitě všichni co nadáváte na anglickou výslovnost, tak máte z angličtiny vynikající s vyznamenáním a odmaturováno na Oxfordu, co?
      • To určite ne, mam jen maturitu za jedna, ale to s tím nesouvisí. Prostě jsem slušně a možná trochu posměšně řekl, co se mi nelíbí, ale chápu, že pokud není lepší protiargument, tak pomůže útok na samotného protivníka. Na 4chanu jsem se dokonce naučil latinský výraz pro to, je to tzv. ad hominem.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem
        • Pokud by si redakce byla vědoma, že používá špatnou výslovnost, tak by s tím něco pochopitelně udělali, když se tyhle komentáře objevují v každém článku. Hold mají svůj vlastní "redaktorský" slang :)... Pokud je moje reakce brána jako útok, tak se v tom případě omlouvám ;).
          • Nou hart fílingz :)

Težko to může někdo z nás 100% správně posoudit, mě se ale prostě zdá, že ten dabér někdy zní jako taková ta angličtina, kdy se mluvčí až příliš snaží o 100% výslovnost a pak to zní spíš špatně.

A vůbec, ta idea jednoho člověka, co čte všechny recenze se mi taky moc nelíbí. Chápu, že je to z časových důvodů, kdy recenzent prostě pošle jen text a je to... ale prostě bych byl radši za různé hlasy.
          • RavenHolm
            Sorry, ale opravdu spoustů věcí vyslovují divně. Engry brts se ti zdá normální? Stačí mít něco naposloucháno a některý slova tě praští do uší okamžitě. Btw komu vzdáváš hold? hold/holt
  • Z některých těch komentářů se mi dělá na blití až si říkám jestli ti co je piší jsou vůbec lidé :) Kam ten svět spěje. Rád bych se zeptal neví někdo prosím co je to za song u té ukázky na Trackmanii 2 ? Díky za odpověď.
  • Jeden život na celou misi. Fakt hardcore. Jinak fajn pořad, až na esesiny a podobně.
  • "engry brts" ku*va co to je? at to radsi rekne normalne cesky "birds" nez takhle omg, proc si hrajou na Anglii kdyz neumi ani kvaknout....
    • Žiju v UK šestým rokem a musím se jejich výslovnosti zastat. Je sice slyšet, že dabér, který čte recenze, asi anglicky moc neumí (nebo jen pasivně), ale výslovnost má ok a excesy jsou spíš výjimečné ("ledžsy"). Minulý dabér měl dobrý přízvuk, ale chyby častější, nebo si na to dává teď větší pozor redakce. "Engry brts" jsou docela ok, trochu bych to "rr" protáhl, ale rozhodně to je blíž originálu, než často slyšené "béérds" nebo nedej bože "birds". Ono stejně platí, že co Angličan, to jiná výslovnost, o Američanech nebo Australanech ani nemluvě. :-)
      • No právě, někdo si myslí, že umí dobře anglicky a už si hraje na znalce kritika, třeba já to neřeším, páč "Maj ingliš saks" , takže pokud se někde neozve "Bulitstám" nebo "Kjól uf Důdy" tak nemám výhrady. *4*
  • Vzpominam si jak sichni chvalili grafiku army 2 a ja vubec nevedel proč takze konečně opravdová recenze ohyzdnosti grafiky
    • crysis sucks. arma rullez 4EVER!!
    • Opravdová recenze? Já slyšel jasně zaujatou recenzi proti Arma 2. Nic proti, ale říct, že by měla Arma přejít na CryEngine je trochu z cesty. To samé s penězi z EU. Jako kdyby recenzentovi vadilo, že je mají. atd.....
      • opravdová recenze o grafice *7* *7* *7* ja mluvil o grafice vy nechapavci
    • To bys nepochopil...
  • Nikdy jsem s plynulostí videí na TG problémy neměl, ale dnes to byla slideshow :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit