Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 14. díl herního pořadu Re-Play
14.5.2011 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Neví někdo jak se dostat do té open bety Age of Empires Online? Já návštívil jejich ofiko stránky a nic sem nenašel.
-
-
Přečti si tohle http://www.ageofempiresonline.com/beta/
-
-
To jsem četl, ale 4)Click My Account, click Redeem Code, and then enter the 25-digit code you received from the website that directed you here.
Pokud dobře chápu, měl bych tam vložit 25ti místný klíč, který mám ze stránky, která mě zde přesměrovala, ale já žádný klíč nemám. *9* -
-
Na CLOSED betu potřebuješ kód. Pokud zrovna běží OPEN beta, kód nepotřebuješ: stáhni si Games for Windows downloader (viz první krok v tom odkazu) a tam v "Marketplace" najdeš hru "Age of Empires Online" s cenou 0 USD a stáhneš ji tím, že ji "koupíš". Nicméně přijde mi, že už ji vypnuli - ovšem za pokus nic nedáš... Musíš k tomu mít GfW / LiveID / Xbox Live account.
-
-
-
-
Vazne se nekdo po Killzone trojkach divi privalu honimiru?
-
-
Co to ?
-
-
Toto. *1*
http://www.youtube.com/watch?v=p54N1OBPays -
-
Holandský řízek!
-
-
Edit: Tak viz níže.
-
-
-
Vážení, malý apel na začátek: komentujte pořad, komentujte jeho obsah, bavte se i o moderátorech, zvěte je na kafe, obdivujte jejich účesy a cokoli, ale v mezích normálního chování. Games není Líbím se ti. Rozumíme si, že?
-
-
Tak udelejte povinnou registraci a bude klid. Jedna registrace na jeden email a je to...
-
Toto se mi líbí ... +1
-
Skutečně by jste nemohli udělat alespoň jednu ban wave? Vím, že zdejší perverzáky to nezastaví, ale mohl by být alespoň chvilku klid.
-
-
Většina pervezráků je stejně neregistrovanejch a s bany na IP bych nakládal nanejvýš opatrně...
-
-
Mozna by se nabizelo reseni v podobe vkladani prispevku do diskuze jen pro registrovane uzivatele. Ostatne tak to funguje vsude jinde :)
-
No vidíš. To mi absolutně nedošlo, ale díky za upozornění.
-
-
-
-
Videorecenze na Darkspore se nadmiru povedla. :D
-
jaké tlusté prasnici se tu všichni smějí ? ve videu je jen Mikoláš a vždy krásná Alžbětka :) .....jo tááák no nic tlustého na ní nevidim ale nedávejte panu asdf a 1111111 tolik mínusek se 4ma procentama se už narodili takže za to nemůžou to jejich rodiče je neměli dělat po tmě.
-
-
Když oni mají obrazovku proti sluníčku a vidí tam svůj odraz, tak se nedivím, že tam vidí nějaká tlustá prasata
-
-
no, musim rict, ze je ta moderatorka dil od dily hezci. moooooooc pekna slecna to je. na kafe bych s ni zasel mile rad.
-
no, musim rict, ze je t moderatorka dil od dily hezci. moooooooc pekna slecna to je. na kfe bych s ni zasel mile rad. *3*
-
-
spis by si sni mel zajit na liposukci
-
-
Hodne kvalitni komentar, souhlasim pane.
-
no ty seš taky nula
-
-
-
Jakou to ma sledovanost nevite někdo?
-
-
Poslední známé čísla jsou z března kde uvedli 94k diváků.Je to celkem vysoké číslo vzhledem k tomu že GP nemělo/nemá ani polovinu.
-
-
chlapum se tydleti siroky holki libej, protoze se sirsima bokama maji vetsi pravdepodobnost ze vyvedou bezproblemu na svet detatko, takze je prirozene, ze je proste tydle pneumatnice podvedomne pritahujou
-
-
Ještě nějaký primitivní blbec se tu chce vyjádřit? Nejsem zastáncem násilí, ale takoví si opravdu zaslouží dostat přes hubu!
-
-
Beztak za tím PC sedí stopadesátikilový týpek a myslí si, jak ona je tlustá.
-
-
rozhodne jsem hezci kluk nez je ona hezka holka
-
-
tak si k tomu hezkymu klukovi pripis i pekny JELITO. Ty jeden TYDLETI. A sypej k ucebnicim,nebo to na tobe kazdej pozna.
-
-
-
-
edit: beru zpět nebudu se pouštět do flamů
-
-
smazáno