Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Retro mortal kombat se všim původním? Kdepak, kde je pc verze?
  • Že se tady bavíte o takových krávovinách, když za pár hodin je konec světa. *2*
  • trolololo, u mad?
    • Mazej honit na 4chan
  • A uz mi to neda. Neviem to nikde najst a prepacte mi moju sprostost ale. Dabing sekvencii s ukazkami hier? pocujem tam Kata z prago union :)
    • Dakujem za odpoved :)
    • Je potřeba sem tam vyčistit uši ..
    • ne kato to fakt není .zní jinak
  • Tushan
    tuček by si měl odpustit to je eeeeeee za každym druhym slovem takhle to nezní moc dobře ani profesionálně
    i ten maník co s ním dělal rozhovor měl lepší vyjadřovací schopnosti
    • Jako Remek... *7*
    • Ten manik by se mel hlavne domluvit s alzbetkou a meli by spolu zacit chodit do fitka
      • Že to někoho může bavit nechápu ale i v naší třídě je jeden kterej leze bez přestání na diskuze říká kraviny a pak se směje jak mu všichni nadávaj
      • třeba to myslel upe jinak *1* dvojsmysl *1*
      • Co ty jsi to sakra za debila?! To jsi vážně tak primitivní, že se bavíš tímto, anebo jsi vážně takový kretén?! Každopádně by ses měl domluvit asi s nějakým psychologem a začít chodit do léčebny, jsi opravdu ubohý. Jestli něco opravdu nesnáším, tak je to útočení na něčí osobu!
        • Bud v klidu, přesně z toho, že mu lidí nadávají za jeho cíleně nesmyslný příspěvky, má největší pr.del.Ignorace, je nejlepší řešení.Když nebude mít zpětnou vazbu, přestane ho to bavit.
        • že to říkas zrovna ty, protoze podle toho cos napsal jsi pravdepodobne osoba labilní.
  • Tyhle děti tady jsou tak na facku. Prosím vás rodiče, vemte jím už ty počítače a jděte si s nimi hrát ven.
    • žádný, mám replay *2* *1*
    • Max_55
      Kéž by to jejich rodiče četly. *7*
  • tukan je najlepší, tie jeho nonstop xichty ma vzdy rozosmejú. A Alžbeta je tiež super, tá sa v každom vstupe smeje aj ked sa nič nedeje a celé sa to super pozerá.
  • pekný micík, ideálny k psp na služobku, podľa chuti striedať ;)
  • a zvuk stále jak z prdele, to sem zvědavej, kdy si v Tři psi konečně najmou profesionálního zvukaře...
    • Erien
      To by chtělo kvalitnější bedny
  • A přesně v recenzi řikali že jedničku moc znat nemusím diky tomu jak je podan příběh:) Ani neřekli že začatek dvojky ovlivnují savy z jedničky no podle mne strašna recenze. Mohli pustit jen video a vubec nemluvit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit