Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 15. díl herního pořadu Re-Play
21.5.2011 | Redakce Games.cz
95 příspěvků
-
Retro mortal kombat se všim původním? Kdepak, kde je pc verze?
-
Že se tady bavíte o takových krávovinách, když za pár hodin je konec světa. *2*
-
trolololo, u mad?
-
-
Mazej honit na 4chan
-
-
A uz mi to neda. Neviem to nikde najst a prepacte mi moju sprostost ale. Dabing sekvencii s ukazkami hier? pocujem tam Kata z prago union :)
-
-
Dakujem za odpoved :)
-
Je potřeba sem tam vyčistit uši ..
-
ne kato to fakt není .zní jinak
-
-
tuček by si měl odpustit to je eeeeeee za každym druhym slovem takhle to nezní moc dobře ani profesionálně
i ten maník co s ním dělal rozhovor měl lepší vyjadřovací schopnosti -
-
Jako Remek... *7*
-
Ten manik by se mel hlavne domluvit s alzbetkou a meli by spolu zacit chodit do fitka
-
-
Že to někoho může bavit nechápu ale i v naší třídě je jeden kterej leze bez přestání na diskuze říká kraviny a pak se směje jak mu všichni nadávaj
-
třeba to myslel upe jinak *1* dvojsmysl *1*
-
Co ty jsi to sakra za debila?! To jsi vážně tak primitivní, že se bavíš tímto, anebo jsi vážně takový kretén?! Každopádně by ses měl domluvit asi s nějakým psychologem a začít chodit do léčebny, jsi opravdu ubohý. Jestli něco opravdu nesnáším, tak je to útočení na něčí osobu!
-
-
Bud v klidu, přesně z toho, že mu lidí nadávají za jeho cíleně nesmyslný příspěvky, má největší pr.del.Ignorace, je nejlepší řešení.Když nebude mít zpětnou vazbu, přestane ho to bavit.
-
že to říkas zrovna ty, protoze podle toho cos napsal jsi pravdepodobne osoba labilní.
-
-
-
-
Tyhle děti tady jsou tak na facku. Prosím vás rodiče, vemte jím už ty počítače a jděte si s nimi hrát ven.
-
-
žádný, mám replay *2* *1*
-
Kéž by to jejich rodiče četly. *7*
-
-
tukan je najlepší, tie jeho nonstop xichty ma vzdy rozosmejú. A Alžbeta je tiež super, tá sa v každom vstupe smeje aj ked sa nič nedeje a celé sa to super pozerá.
-
pekný micík, ideálny k psp na služobku, podľa chuti striedať ;)
-
a zvuk stále jak z prdele, to sem zvědavej, kdy si v Tři psi konečně najmou profesionálního zvukaře...
-
-
To by chtělo kvalitnější bedny
-
-
A přesně v recenzi řikali že jedničku moc znat nemusím diky tomu jak je podan příběh:) Ani neřekli že začatek dvojky ovlivnují savy z jedničky no podle mne strašna recenze. Mohli pustit jen video a vubec nemluvit.