Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • c-z06
    Mikoláš mě jednou zabije smíchy - skoro jako ty "pointless" komentáře od internetových onanistů :D Práci odvádí Replay tým v rámci jejich mezí bezkonkurenční, tím myslí, že GP se může jít natáhnout, protože takhle sešněrovaný pořad může být jedině na ČT... Ohledně moderátorky jsou tady vedené naprosté idiotismy, nikdy se nezavděčíš každému a tady je to opravdu znát. Já jsem proti blondýnkám vysazený, ale tady ta slečna působí mile a rozhodně je příjemné spestření :) S Mikolášem si pěkné sekundují. Víc bych neřešil. Onanisti ať se mrknou do zrcadla, pak "na půdu" a potom ať otvírají pec, protože evidentně ještě nedospěli (a některým se to do konce života ani nepoštěstí). Takže minimálně za sebe děkuju za svěží vítr do recenzování her v IT podobě! Když opravdu nemám někdy co dělat, tady se vážně pobavím :D (jen škoda možná, že nejdou odkrýt smazané příspěvky jako na YT :D)
  • To pomlouvání obsidianu si mohli odpustit,navím jak se vyvedl nový dungeon siege(a vzhledem k tomu že mě celá serie vubec nezajímá tak se to ani nedozvím),ale obsidian entertaiment je jedno z mých nejoblýbenějších vývojářských studií,minimálně kvuli sw kotor II a skvělému alpha protocolu
    • Pro mne KotoR 2 jedno z největších herních zklamání, původně jsem ani nevěděl, že to nedělal BioWare, teprve když jsem dva večery hrál a přišlo mi to celý "nějaký divný", podíval jsem se pořádně na krabici a s překvapením zjistil, že je tam podepsaný někdo jiný. Alpha Protocol jsem nehrál, tam neposoudím.
  • Pro mě je Obsidian jedno z nejlepších studií, jistě, jak tu již bylo psáno jejich hry jsou často plné bugů a tak podobně.Ale příběhově je to naprostá špička.

A jinak co se to tu řeší nad tím rozum zůstává stát fakt demence. I kdyby to byla doopravdy nějaká výjimečná kočka tak by to byla děsná demence.
  • Wow, super relacia o hrach. S gamepagom sa to porovnavat asi ani neda. Vzdy ked skonci replay si vzdy poviem, To uz konci? *1* Super spracovanie, super komentator, aj ty dvaja su v pohode *3*
  • Chtěl bych reagovat na to, že podle replaye se Section 8 inspirovalo u Halo, není to vůbec pravda hra se inspirovala(je spíše volné pokračování) u Tribes. mám takovej dojem že mají i společný vývojáře.
  • Třeba v tom, že se seká a pořád padá. Verze 3.xxx padala co chvíli. Docela mám podezření, že pro plnění padacího plánu se sama zapínala a potom spadla, když se nikdo nedíval. Mozzilu už opravdu nechci na ntb v životě vidět. Zlatej Chrome a jeho rychlost a stabilita
    • no hlavne nejaka nedavna verze nee janomze padala, ale zpusobovala zasek celeho pocitace, a to (dle toho co jsem cetl tak ruzne na netu) ne jenom meho. Po nekolikal letech jsem zacal znovu pouzivat IE a docela napohodu. Sice ma taky zaseky, ale rozhodne mensi nez mozila.
      • Black_Hand
        to dela porad. chce to ale trpelivost a pockat si tak 10 minut, pak se to odsekne.
    • Fuuuuuu, reakce na tohle

"a v čem je ta mozila 3roky napřed?"
  • kde je ta slibovana recenze Xperie??nato jediny sem se tesil a vono nic ...
    • Archengel
      byla dneska, koukej na TV
      • namam Tv
  • co sa da robit ma pekne kozy aj tucek to zahlasil no ;)
  • hm tak z toho jak to píšeš máš s tvorbou webu asi takovou zkušenost jako Mgr Kaluža...

Končim nehodlal jsem tu vyvolat flame na téma prohlížečů.
  • Ahaha, tak to vypadá že už jí Tukan uzmul její "kouzlo" *3* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit