Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 16. díl herního pořadu Re-Play
28.5.2011 | Redakce Games.cz
112 příspěvků
-
Recenze na Section 8: Prejudice úplně k ničemu... Nedozvěděl jsem se, jaký jsou novinky oproti původní hře, jestli je lepší, nebo horší...
-
-
Mě to strašně připomnělo hru Tribes: vengeneance. Jak grafikou, tak herními prvky(až na ty vozidla).
-
-
ona se ta hra taky u tribes inspirovala, měl to být něco jako její nastupce, nevím proč tam píšou srance o Halo když to není pravda. *3*
-
-
Nedělali na tom přímo lidi, co dělali Tribes? Jen se ptám. *4*
-
-
myslím že jo, ale nechce se mi to hledat *1*
-
-
-
-
Je to prakticky to stejný, herní mechanismy zůstali stejný akorát je trošku vylepšenej MP, každopádně jestli tě bavila jednička tak dvojka je o pár bodů lepší
-
-
Právě, že co mě taky zarazilo na tý recenzi bylo hodnocení, protože co si pamatuju, tak Section 8 byla čistě MP zaléžitost, ale výborně chytlavá (a tehdy i pěkná)...
-
-
-
Bylo by fajn, kdyby zrecenzovala hru Alžběta, když jim teda rozumí a mohla by to i třeba namluvit, alespoň jednou *4* plosím...
-
-
Alžběta, jak již bylo řečeno - je tváří pořadu. Víc k tomu není potřeba dodávat, zároveň ale odbornou znalost nemůžu posoudit, ABC jsem odebíral naposled v době, kdy tam herní koutek fakt nebyl - zato super komiks Ostrov Pokladů:))
-
U jedné hry už byla uvedena jako recenzent, jen nevím u jaké.
-
-
Motorstorm
-
-
-
Aha já tenhle díl už viděl na YT :D jak to že tam byl tak brzo?
-
žimkana, i lol'd
-
-
A kde je problém? Mluví tak i v Dirtu a i tady je taková výslovnost http://translate.google.cz/#en|cs|gymkhana
-
-
V Dirtu to říkají doceja ináč
-
-
Tak mi to sem přepiš jak to říkají.
-
-
-
-
Zas tady resite moderatorku?mfg..
-
ps3lover: Srdečné blahopřání k třináctým narozeninám posílám na Slovensko
-
zlatý když to bylo jak to bylo na YT je to nekoukatelný *9*
-
-
Já s ním zase mám problém, že ikdyž si to přednačtu normálně, tak jakmile to dám na fullscreen, tak se to vždycky začne načítat odznova, to tady ten jejich vlastní přehrávač nedělá.....
-
-
Protoze v okne to nacita jen jako 360 nebo 480p, ale na fullscreen to prepne do 720p, aby to bylo kvalitnejsi. Kdyz to planujes prehravas ve FS tak si to mas predem prepnout na 720p a nacte se to v nem rovnou
-
-
Diky za info *4*
-
me to jede uplne v poradku nikdy sem nemel u zadnejch videi na tiscali problem
-
-
-
Pravda. Se mi to celé načítá vždycky tak deset minut, přitom nemám pomalý net.
-
-
načítá to v pohodě, tak nevím co máš za potíže...
-
-
FF ale youtube mi jede furt podivně i v IE.
-
-
Jsem četl poslední slovo jako prohlížeč, má chyba. Co mám za potíže také nevím, ale vícero lidem yt nejede nikterak slavně.
-
-
-
-
-
tak kdyby se moderátorka tvářila kysele asi by chlapy tolik nevzrušovala.. a ty onanující děcka tady.. to je holt součást toho,když se někde objeví kočka *3*
-
-
Ohladom World of Tanks, takze recenzia o tejto hre bola trocha zla kedze zlataky netreba na kazdy tank - v hre som sa stretol asi s 4-5 tankami ktore su za zlate mince ostatne tanky su za strieborne ktore spociatku stoja iba par 1000 az 1 milion a viac, vtom je to kuzlo. V hre je taktiez zakomponovane levelovanie, za experiencie bud vylepsujete posadku alebo viete vylepsit tank o pasy, motor ci vysielacku alebo delo a po urcitom vylepseni sa dostanete v technickom strome k dalsemu levelu tanku, pohybliveho dela alebo hufnic.
Za zlataky viete kupit silnejsie buffy (cokolada, benzin, opravarske naradie, hasiace pristroje) alebo municiu (pre kazdy tank je jedna bonusova municia ktoru je mozno kupit za zlate a ta bud kombinuje funkcie ostatnych munici alebo ich vylepsuje).
V hre mate taktiez vylepsenia ktore vam dokazu zlepsit naladu a dat vyhodu proti protivnikom ako napriklad kamuflaz, pancierovanie ci dalekohlad a tieto vylepsenia vam zvysuju vlastnosti ktore vam pomozu oklamat ci znicit protivnika ale taktiez stoja vela striebornych.
Goldy v hre sa hlavne pouzivaju na buffy a municiu, potom ako pomocka pri konverzii beznych XP na volne XP alebo vymenu striebra kupovanie vycvicenej posadky ci miesta v garazi...
V hre su dva typy XP a to bezne teda Reserach XP - tie sluzia pre vynaliezanie novych prvkov do vasich tatosov ale tieto niesu zdielane alebo naopak Free XP - tie su univerzalne XP ktore mozete zdielat s vsetkymi svojimi tankami. -
Je tu hodně malých, nadržených hormonů a já jsem sama holka, takže mě zase vypískáte (protože hrooozně závidim), ale proboha, co je na tak krásnýho, že je hodná komentářů, které se tu banujou? Vždyť, buhví jaký prsa nemá a ani je tolik neukazuje, vlasy má hnusně střižený a slízlý a působí tam jako křoví :D Ale fajn, je to holka v herním pořadu, nu. A btw. ta recenze na Zaklínače byla nuda, na Games je lepší :P
-
-
Ahoj modelko.
-
a jaky prsa mas ty? a jaky mas na sobe tedka kalhotky?
-