Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víte proč se všichni bojí Jindry Velikého z 3.A?
    Protože má tátu v 9.B *1*
  • Tak ja se zase musim RePlaye zastat. Ja to skvelej porad a porovnavat ho s Game Page nema smysl. Je totiz na uplne jine (vyssi) kvalitativni urovni. Moderatori jsou taky hodne dobri a oproti puvodni moderatorske dvojce (Modrak + nejaka baba) je to obrovsky kvalitativni posun. Tukanuv humor muzu uz od dob Volejte Sefredaktorovi a nasledne Score Live. Betka je moc sympaticka a mila divka a jeji "mainstreamovy pohled" na pocitacove hry do takoveho televizniho poradu zkratka patri, pricemz slovem mainstream neminim nikoho urazet. Sama Betka se tak oznacila, tusim, v jednom ze zdejsich podcastu. _____Vypovydajici hodnota recenzi je na to, na jak omezenem prostoru se pracuje, dostacujici. Nekdy dokonce lepsi, nez videorecenze tady na games, kde jsou nekdy brany jako takovy doplnek k textove recenzi. To je ale dane uz zvolenym formatem. Videorecenze (pokud netrva 10 - 15 minut) vam zkratka neprozradi tolik informaci, jako standartni textova recence - zase ale vidite gameplay..._____Vyslovnost nekterych anglickych slovicek mi obcas vykouzli usmev na tvari ale urcite mi to netrha zily natolik, abych si delal poznamky a pak to mohl vyblit na zdejsi diskuzi. Obcas mi prijde, ze sem pisou opravdu jenom chronicti stezovatele, nebo jindrove (ano, pouzil jsem jeho jmeno jako nadavku). _____ Nakonec drobne info o me osobe pro zapalene amaterske sociology, kteri jsou schopny podle kvalit poradu odhadnou cilovou skupinu na pubertaky od 10 do 15 let: Jsem muz (24), studuji VS, ziji s pritelkyni v pronajatem 1+KK v Praze. Deni ve svete her sleduji pouze na ceskych portalech (drive Score), hraji na PC a Wii.
    • Moderování Re-playe má poslední dobou hodně sestupnou tendenci. Mikoláš působí unaveně a rozlítaně, Bětka zase znuděně. A jak píší i ostatní, jejich dialogy jsou škrobené, nezáživné a nudné. Ne, že by mi to zase tak vadilo, ale napsat že Re-Play je kvalitativně na úplně jiné úrovni, než konkurence, je naprosto mimo.
      • Nerekl bych, ze je to naprosto mimo. Maximalne mirne nadnesene... :-) V sobotu jsem videl jak Game Page (po hodne dlouhe dobe) , tak RePlay a spoustu dalsich ptakovin, pac lezim nemocnej v posteli a jine aktivity nez cumeni na telku nejsem schopen. Charisma cele grupy moderatoru/recenzentu Game Page nedosahuje ani na jednoho z konkurencniho paru. Vypovidajici hodnota recenzi za RePlayem taky pokulhava. Navic se mi v minulosti stavalo, ze slovni recenze hru uplne strhala, ale nakonec dostala treba 80 ze 100. Strasne studio, znelka, roztristenost a celkove zkratka spatna prezentace poradu. Pusobi to na me tak, jako by se Game Page zasekl vyvojove tak pred peti lety. A pokud jste fanousky moderatorskeho remesla, doporucuji kouknout treba na Medusu, Musicblok a podobne porady pro mlade. Treba si potom budete Tukana a Betky vice vazit... :-)
    • Mechwarrior_bw
      áno, je to pořad určený čo najširšiemu publiku a recenzie majú svoju úroveň (či sú lepšie ako na tiscali s tým by sa dalo polemizovať, ja si myslím, že nie - už len z časového hľadiska - 4min vs 7-10min). Inak už minule som písal, že za veľké plus replaye (podľa pár dielov dozadu) považujem snahu o nekompromisné číselné hodnotenie (ohodnotiť MW3 známkou 6z10 je niečo nevýdané). Žial niekedy sa im recenzia príliš nevydarí (ako imho aj recenzia na SS3) ale inak vpohode.
  • "Barning skies"

    No ty vole ...
  • Prej střílečka se má hrát s dvěma joysticky... *7*
    • Nj nic moc s joystickama, ale to PSVita je libový:))
    • jindra.veliky
      tjn lamaci...bych vzal misku a ty jejich joysticky bych poradne prohnal *1*
  • Mechwarrior_bw
    wtf? čo mali znamenať tie meme ksichtíky v recenzii na SS3 ? alebo tie kvetinky namiesto krvy ? to musia cenzurovať krv alebo ako mám tomu rozumieť ? a recenzie celkovo oničom a ešte to napokon chlapec zaklincoval : "6 let stará dvojka zostáva neprekonaná" - čože ? najhorší diel série zostáva neprekonaný ?
    • ve tvejch ocich mozna. Ja se treba u dvojky kralovsky bavil.
      • Jojo, dvojka je dle mě taky nejlepší... Přeci jen je to vážně hlavně pro srandu a je mi líto, že tady se jim to teda nepovedlo... Jenže podle mě je 6/10 přehnaně nízké... Bohužel většinu světa přiláká víc to, že když zalezete za barák a okolní nepřítelé vás tudíž nezastřelí, protože tam nejdou, je mrtě kchůl. Ale já musím říct že střílení kupy mimozemšťanů mě bavilo víc než střílení kupy teroristů (to je totiž realistické! Lékárničky ne, to nefunguje takle. Normálně to do vás napálej a musíte půl minuty čekat.)... Zajímalo by mě kdy CoD bude taky stařeček, kterého se budou držet jen fanoušci, protože první díl vyšel nedlouho po prvním Samovi.
        • Mechwarrior_bw
          dvojka bola neskutočne infantilná, mám rád srandu ale iba ak je správne vyvážená, vhodne dávkovaná a nezachádza niekam kde už pôsobý príliš detinsky, umelo alebo až nútene. Bola to taká všehochuť, snažili sa tam nasypať úplne všetko čo ich napadlo ale ono i v hrách platí : "všeho moc škodí". Ešte dodnes mi v hlave z nie http://www.youtube.com/watch?v=ubEUSsUhn44 *7*

          SS:FE/SE boli určite lepšie vyvážené, konzistentnejšie diely ... napokon i recenzie a názory hráčov SS hovoria jasnou rečou (Metacritic/GR).

          A SS3 nedopadol vôbec zle... hodnotenie 76% (GR) alebo 72/88% (MC) je viac menej adekvátne. Osobne by som dal max 8z10 hlavne za to že ponúka niečo čo žiadna iná na trhu.
          • No to mě štvalo taky, ale zas jiný věci se dost povedly... Holt to už vzali jako úplnou kravinku, už tenkrát to byl víceméně zapomenutý žánr... Máš pravdu no, dvojka je jiná, mě se ale líbí všechny díly, to že dvojka nejvíc asi způsobil můj debilní smysl pro humor... http://www.youtube.com/watch?v=GZI0kKYGh9U tak třeba tuhle část zbožňuju :D
          • Ono záleží co od toho očekáváš. Já mám rád obojí.

            First a Second Encounter nabízeli sice rozlehlý a rozmanitý, ale nepříliš vyvážený levely, ale na druhou stranu měli tuhý bitvy v arénách s ohromnými kvanty nepřátel a nekompromisní obtížnost. Že měli vyvážený a vhodně dávkovaný humor si nemyslím, ale to je spíš otázka vkusu.

            Serious Sam 2 měl podle mě menší, ale vyváženější levely, bizarní bojový vozidla a celkově arkádovější a přístupnější hratelnost, byla to dost vtipná střílečka což není dneska vůbec běžný. Zklamáním trošku bylo, že už to nebyla taková hardcore výzva a finální boss také zklamal.

            No a SS3 je takový jen částečně povedený experiment, zatím asi nejslabší díl. Doufám, že v tomhle duchu nebudou i další díly. Málo humoru je tam ten nejmenší problém.

            Mimochodem, autoři se na forech zmiňovali, že zvažujou předělávku právě Serious Sama 2 do novýho enginu.
            • Mechwarrior_bw
              - čo sa týka vyváženosti obtiažnosti tak s tým mal SS problém vždy aj v jednotke, v dvojke ale žial i v trojke.
              - myslím, že jedna vtipná hláška v správny moment môže pôsobyť 10x lepšia ako tucty kvázy humorných scénok ktoré sú hráčovi podsúvané do cesty ... ale áno, je to vec názoru.
              - áno SS2 bola jednoducho 100% arkáda v tom najsilnejšom zmysle slova :) finálni boss bol skutočne sklamanie a obtiažnosť išla nadol (i keď výzva to určite bola).
            • ja trojku jeste nehral ,ale podle ohlasu od lidi to asi nebude nic extra. Povazuju se za fandu tehle serie a na treti dil jsem se uprimne tesil ,ale uz z traileru se mi ta hra zdala receno slusne zvlastni. Takze si pockam na nejakou poradnou slevu a pak si ji treba koupim. Zatim budu sondovat kdo co si o ni mysli. I kdyz reakce me spise brzdej abych si hru poridil.
          • jeste dodam ,ze tyhle weby jsou uz natolik provarene ,ze to takzvane hodnoceni neodpovida skutecnosti ,ze bych pro priste byl opatrnejsi nez se tim kasat jak se co libi hracum. Ono vseobecne je znamo ,ze lidi co se jim danej produkt libi nestracej cas nakym hodnocenim na pofidernim webu a radej mastej tu hru. Hodnekrat se prokazalo ,ze ta hodnoceni delaj jen lidi co jsou se hrou nespokojen.i Mozna i kdybys jim dal zlate vejce tak budou nespokojeni proste to maj v nature. Takze ne vazne timhle me nepresvedcis.
            • Mechwarrior_bw
              nehnevaj sa ale ty musíš mať skutočne nejaký vážny problém, inak si to neviem vysvetliť *7* reagoval som na poznámku recenzenta, ktorý by mal mať aspoň základný prehľad, pokial povie že SS2 zostáva neprekonaná pričom všetky servery vrátane Gamerankings , Metacritic alebo IMBD ukazujú, že predošlé diely boli lepšie tak myslím, že mám právo na to reagovať ako každý iný. Tak buď to akceptuj alebo pokračuj v tom čo robíš...

              - argumentovať nemám na čo, nenapísal si nič čo by stálo za reč *7* linky z ktorých čerpáš si neposlal... navyše splietaš multiplayer so singlom, škoda slov.
              - z Bonuswebu som odišiel aj pre ľudí ako si ty ale vidím, že to bolo zbytočné, našiel si si ma aj tu *7*
              - zosmiešniť ťa nechcem, to nechávam na teba.
            • takze ve tvem pripade je v poradku kdyz nespokojenej Mechwarrior pise tady neco o tom ,ze SS2 je nejhorsi dil v serie. Kdyz ti tady nekdo odpovi ,ze se mu to libi tak se ho snazis jako zesmesnit nebo co jako mel bejt ten tvuj koment. A pak jeste tady predhazujes nejake weby ,kterejm rozumnej clovek neveri ani nos mezi usima. A kdyz uz dojdou uplne argumenty tak si jako nejvetsi krivdu sveho zivota tady vytahnes nakou starou diskuzi z KONKURENCNIHO webu. Komenty ,ze jsem se na tebe nalepil si nech od cesty pokud si se nevsiml tak tohle byla prvni reakce po hodne dlouhe dobe. Mozna ,ze ta tvoje avizovana diskuze z bw byla naopak nase posledni komunikace na hodne dlouhou dobu. Tak tu aspon nelzi.
            • Mechwarrior_bw
              ? ... pri všetkej úcte (a písal som ti to už x krát i na Bonuswebe ) - ty mi nebudeš hovoríť čo si mám a nemám odpúštať alebo na čo a ako mám reagovať, rozumieš ? *7*
            • chytre takze kdyz nejsi spokojenej ze ne kazdej sdili tvuj nazor tak se tady budes prehrabovatv minulosti. Me nedela problem na tebe nereagovat ,ale prosim pak si odpust tyhle komentare co se komu libi. 100 hlav 100 chuti to snad znate na Slovensku?
          • odvolavat se na nejake weby je sice hezke ,ale kdyz se podivas kolik lidi hraje dodnes SS2 online tak se mu zadnej dil nevyrovna. Takze otom jestli je Sam 2 nejmene popularni muzu uspesne pochybovat.
            • Mechwarrior_bw
              je to divné ale až teraz som si pozrel tvoj nick - ty si ten copa-k z Bonuswebu ? ten čo negoval všetko čo som písal ? mám taký dojem, že od tejto diskusie : http://bonusweb.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A110614_215302_bw-pc-preview_das ťa mám stále na krku *7* čo tak uzavrieť dohodu, že na seba nebudeme reagovať ? ušetríme si nervy a nebudeme obťažovať okolie, čo ty na to ?
            • stema weba ses vytasil ty tak si ty kecy nech ty. Nejednodusi bude kdys si ty S Samy nainstalujes a sam porovnas kde se nejvic hraje.
            • Mechwarrior_bw
              neviem odkial čerpáš údaje (pošli link) ale vzhľadom na to že SS1 má už 10 rokov tak je asi logické že dnes hrá viac hráčov podstatne novší diel, či nie ? *7* skús porovnávať skôr celkovú hratelnosť nie to kto čo aktuálne ešte hrá - poznáš celkové počty kolko hráčov hralo SS1 a kolko SS2 ? ak áno sem s nimi.

              edit: nabudúce asi budem musieť napísať nie že "SS2 je najhorším dielom série" ale že "podľa GR/MC je dvojka najhorším dielom série" a ušetríme si tieto keci okolo.
      • Mechwarrior_bw
        o tom nepochybujem :)
  • MidnighT91
    Fall of Setarrif... Jak to že se autoři nestydí (po úžasný jedničce, dvojce, mno a po community patchi i trojce) vydat něco tak neuvěřitelně ______ to slovo ještě nevymyslely...
    • smejki
      -
    • Jednoduše ... protože to nejsou autoři.
      • MidnighT91
        Myslel jem to tak že autoři Arcanie přece musí vidět jak mizerná je jejich hra oproti starejm dílům od Piranha Bytes...
  • alzbetka je nejhezci divka na svete *14* *14* *14*
    • NEJHEZCI JE REITAK . ANDREJ GALBAVY : MILUJU TE REITAK *14* *14* *14*
      Kluci sme Gay komunita a hrajem BF3 : hledej nick v battlelogu : @ndy2305,Reitak,Brilant...
      Mame partu a prefix : LAMA
      .
      Jsme Homosexualove ale vojaci jak ma bejt *5*
  • fuck off.. :D
    • Trapas v celostátní televizi.

      Ale hlavní cílová skupina pořadu - 12-15 chlapci - to asi ocení...
      • no vidíš to, mně je 20, Cool a Replay sleduju jen občas a asi mi nějáká profesionalita, která se od nich očekává, mi je ukradená, asi jsem měl dobrou náladu, když jsem se na to koukal.. ale koukám, že to lidem trhá žíly :D a pujdu i na podruhé proti proudu a řeknu, že se mi ta pletená čepice líbí.. :)
        • Mně osobně je taky nějaká ebenovská pseudoprofesionalita u zadku, ale když ty jejich slovní výměny působěj tak strašně hloupě a strojeně...:/
          • GlaDOS
            přesně. kdyby to alespoň sedlo do dialogu. tohle bylo škrobené, až mě z té trapnosti zamrazilo v zádech
  • morik
    Když mám chuť zavítat mezi dnešní mládež, stačí mi vždycky se podívat na tento pořad, kde vystupují dva přerostlí adolescenti, na kterých je vidět, že kdyby jim někdo spálil scénář, tak bych si užil nehynoucí ticho, které by rušili pouze vyplňující hlášky jako: noo, ehm, máme dnes hezké počasí apod.
    Zkrátka, objektivní člověk si musí položit otázku, proč se ještě tento pořad nepoložil. Já jsem prozřel, neboť tajemství této šou je možno odhalit již po prvních třiceti vteřinách tohoto poloneonacistického dílu (44*2). Ano, je sobota po o. Slangový výraz moderátora vyjadřující situaci, kdy člověk dokončil druhé hlavní jídlo dne, jež se konzumuju okolo poledne, je tajemstvím všeho. S plným žaludkem se totiž projevuje vstřícnost a flegmatičnost diváka, takže divák s kusem žvance se na tento podívá, bez jakýchkoli následků na jeho televizoru či manželce.
    Proto já, osoba, která drží vánoční hladovku, můžu prozřít. A vy nemusíte jen sedět a závidět mi moji prozřetelnosti, můžete ji mít také. Vyndejte nyní potravu ze svých úst, nad záchodem si strčte prsty do krku, ledničku spalte na dvorku a zabetonujte přístup do spíže. A aby vás to nelákalo spalte si peníze a platební kartu. A uvidíte svět takový, jaký je.
    • Amylee.Anderson
      "A uvidíte svět takový, jaký je." A dostanu k tomu dva zdarma, když se podívám hned?
    • Heh di radši čumět na uplně stupiditní teleshoping s hnusnym fuchsem a nekritizuj..
      • CrocoRay
        Ty nejsi ten xxx, který předtím psal, jak je to trapný pořad? Já se jen ptám, třeba vás je tu fakt více *4*
        • Nn to je asi nějaká kopírka :D já ten pořad celkem beru...
    • Protože ten němec co dokáže mluvit o mixování ovoce v reklamě z minulého století jako o něčem převratném, přičemž dokáže rozeřvat publikum babiček, nejspíš jen za drobný peníz, je o tolik lepší, vždyť má náušnici! Sice hochy a slečny v RE-Play by Cole Phelps strčil do kapsy, ale přeci jen, jsme v Česku, tady to je tak s každým pořadem... :) Nekoukat na to a je vyřešeno. No a vánoční hladovka je skvělá, ale ona se drží až na štědrý den... fakt... takže ve vašem případě můžete dle vás sledovat RE-Play celý rok! No není to báječné?
    • GlaDOS
      Většina tvého výlevu (přesněji řečeno 2 poslední odstavce) jsou nicneříkající. S prvním odstavcem trochu souhlasím. Dialogům chybí trocha lidskosti a je vidět, že odříkávají naučené repliky. Jinak je tvoje negativní reakce vzhledem k uvedeným argumentům přehnaná. *12*
      • smejki
        seriously taken trolling? Dios mio!
      • Jeho reakce jsou vždy přehnané, zřejmě to má být účel, ale aspoň se u nich člověk zasměje *15*
    • *1* Pěkně řečeno, kolego!
      • je takovej sladkej *14* *14* *14* *1*
  • Shepáááárd *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit