Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc se musi reckej hrdina vyslovovat anglicky? Protoze hru udelali americani a presne tak ("Krejtos") ho ve hre oslovuji? Kdyby chteli, aby se to rikalo "kratos", oslovuji ho "kratos" ;)
  • Nj nic moc s joystickama, ale to PSVita je libový:))
  • Nn to je asi nějaká kopírka :D já ten pořad celkem beru...
  • smejki
    seriously taken trolling? Dios mio!
  • je takovej sladkej *14* *14* *14* *1*
  • Amylee.Anderson
    "A uvidíte svět takový, jaký je." A dostanu k tomu dva zdarma, když se podívám hned?
  • NEJHEZCI JE REITAK . ANDREJ GALBAVY : MILUJU TE REITAK *14* *14* *14*
    Kluci sme Gay komunita a hrajem BF3 : hledej nick v battlelogu : @ndy2305,Reitak,Brilant...
    Mame partu a prefix : LAMA
    .
    Jsme Homosexualove ale vojaci jak ma bejt *5*
  • CrocoRay
    Ty nejsi ten xxx, který předtím psal, jak je to trapný pořad? Já se jen ptám, třeba vás je tu fakt více *4*
  • jindra.veliky
    tjn lamaci...bych vzal misku a ty jejich joysticky bych poradne prohnal *1*
  • Heh di radši čumět na uplně stupiditní teleshoping s hnusnym fuchsem a nekritizuj..
  • Nerekl bych, ze je to naprosto mimo. Maximalne mirne nadnesene... :-) V sobotu jsem videl jak Game Page (po hodne dlouhe dobe) , tak RePlay a spoustu dalsich ptakovin, pac lezim nemocnej v posteli a jine aktivity nez cumeni na telku nejsem schopen. Charisma cele grupy moderatoru/recenzentu Game Page nedosahuje ani na jednoho z konkurencniho paru. Vypovidajici hodnota recenzi za RePlayem taky pokulhava. Navic se mi v minulosti stavalo, ze slovni recenze hru uplne strhala, ale nakonec dostala treba 80 ze 100. Strasne studio, znelka, roztristenost a celkove zkratka spatna prezentace poradu. Pusobi to na me tak, jako by se Game Page zasekl vyvojove tak pred peti lety. A pokud jste fanousky moderatorskeho remesla, doporucuji kouknout treba na Medusu, Musicblok a podobne porady pro mlade. Treba si potom budete Tukana a Betky vice vazit... :-)
  • Prej střílečka se má hrát s dvěma joysticky... *7*
  • No to mě štvalo taky, ale zas jiný věci se dost povedly... Holt to už vzali jako úplnou kravinku, už tenkrát to byl víceméně zapomenutý žánr... Máš pravdu no, dvojka je jiná, mě se ale líbí všechny díly, to že dvojka nejvíc asi způsobil můj debilní smysl pro humor... http://www.youtube.com/watch?v=GZI0kKYGh9U tak třeba tuhle část zbožňuju :D
  • alzbetka je nejhezci divka na svete *14* *14* *14*
  • Protože ten němec co dokáže mluvit o mixování ovoce v reklamě z minulého století jako o něčem převratném, přičemž dokáže rozeřvat publikum babiček, nejspíš jen za drobný peníz, je o tolik lepší, vždyť má náušnici! Sice hochy a slečny v RE-Play by Cole Phelps strčil do kapsy, ale přeci jen, jsme v Česku, tady to je tak s každým pořadem... :) Nekoukat na to a je vyřešeno. No a vánoční hladovka je skvělá, ale ona se drží až na štědrý den... fakt... takže ve vašem případě můžete dle vás sledovat RE-Play celý rok! No není to báječné?
  • Moderování Re-playe má poslední dobou hodně sestupnou tendenci. Mikoláš působí unaveně a rozlítaně, Bětka zase znuděně. A jak píší i ostatní, jejich dialogy jsou škrobené, nezáživné a nudné. Ne, že by mi to zase tak vadilo, ale napsat že Re-Play je kvalitativně na úplně jiné úrovni, než konkurence, je naprosto mimo.
  • Jeho reakce jsou vždy přehnané, zřejmě to má být účel, ale aspoň se u nich člověk zasměje *15*
  • GlaDOS
    Většina tvého výlevu (přesněji řečeno 2 poslední odstavce) jsou nicneříkající. S prvním odstavcem trochu souhlasím. Dialogům chybí trocha lidskosti a je vidět, že odříkávají naučené repliky. Jinak je tvoje negativní reakce vzhledem k uvedeným argumentům přehnaná. *12*
  • *1* Pěkně řečeno, kolego!
  • morik
    Když mám chuť zavítat mezi dnešní mládež, stačí mi vždycky se podívat na tento pořad, kde vystupují dva přerostlí adolescenti, na kterých je vidět, že kdyby jim někdo spálil scénář, tak bych si užil nehynoucí ticho, které by rušili pouze vyplňující hlášky jako: noo, ehm, máme dnes hezké počasí apod.
    Zkrátka, objektivní člověk si musí položit otázku, proč se ještě tento pořad nepoložil. Já jsem prozřel, neboť tajemství této šou je možno odhalit již po prvních třiceti vteřinách tohoto poloneonacistického dílu (44*2). Ano, je sobota po o. Slangový výraz moderátora vyjadřující situaci, kdy člověk dokončil druhé hlavní jídlo dne, jež se konzumuju okolo poledne, je tajemstvím všeho. S plným žaludkem se totiž projevuje vstřícnost a flegmatičnost diváka, takže divák s kusem žvance se na tento podívá, bez jakýchkoli následků na jeho televizoru či manželce.
    Proto já, osoba, která drží vánoční hladovku, můžu prozřít. A vy nemusíte jen sedět a závidět mi moji prozřetelnosti, můžete ji mít také. Vyndejte nyní potravu ze svých úst, nad záchodem si strčte prsty do krku, ledničku spalte na dvorku a zabetonujte přístup do spíže. A aby vás to nelákalo spalte si peníze a platební kartu. A uvidíte svět takový, jaký je.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit