Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • recenzoval to Bocan, dělá teď s Vávrou na tom supr realistickým RPG, tak asi proto se mu to nelíbilo *1*
  • Mne to skôr prišlo, že recenzent má osobné problémy s touto hernou sériou.
  • CrocoRay
    No mě o to více zaráží, že na začátku bylo zveřejněno jeho jméno i s fotografií a pokud se nepletu, tak kdysi psal do časopisu Gamestar a tam jeho recenze měly i úroveň a rozhodně nebyly tak bezobsažné. Opravdu nevím co ho vedlo k takovému "výkonu" jako byla tahle recenze na Postal 3..... přišlo mi to jako by si řekl, že Replay nemá zase takovou úroveň, tak proč se vůbec snažit a přemýšlet nad tím co říkat.
  • Já sem se ani vlastně z tý recenze skoro nic nedozvěděl krom toho, že sem nejspíš mentálně zaostalej a toho, že se souboje odehrávaj na malym prostoru:D
  • Recenze na Postal 3 byla strašná... Já jsem se místy cítil špatně za toho týpka, co to recenzoval *7*
  • Autor recenze Postalu 3 by se měl stydět. Nejenom za to hodnocení, ale především za ty trapný slinty, kterými to zdůvodnil. Nadávat lidem do debilů a přitom sám během recenze prokázat IQ naprostýho debila, to je opravdu umění. Absolutně neprofesiální, naprostý recenzentský odpad!
  • CrocoRay
    S tou udělenou nulou novému Postalu mě docela dostali. Beru, že se spoustě lidí nemusí líbit humor téhle hry, hraní je nebavilo a subjektivně by tomu taky dali nulu, ale při profesionální recenzi? Asi jsem retardovaný a mentálně zaostalý, ale nevěřím, že by ta hra nemohla mít žádné klady a i přesto té hře někdy v budoucnosti dám šanci. Dvojka mě svojí kontroverzností celkem bavila, rovněž byla docela zábava prohledávat tajné chodby, hledat skryté zbraně, úchylné charaktery a další easter eggy, na které byste při kampani nikdy nenarazili.

Ale Vojtík a tipy pro multiplayer mě pobavily.
  • DarkHawk
    Postal má svoje místo v síni nejbrutalnějších klasik.. hned vedle takových titulu jako třeba Manhunt od Rockstaru.

Jestli chcete odradit dětské diváky od takových her. Nedělejte to už takovým způsobem, že prohodíte ke hře pár blbých žvástu a dáte ji 0%. Tohle se fakt nesluší.
  • *1* *1* To bych nečekal, že zrovna lidi od herní žurnalistiky napadne jít do Crossu :-)
    Hele a čeho Bc. ?
  • Vojtík :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit