Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 46. díl herního pořadu Re-Play
7.1.2012 | Redakce Games.cz
150 příspěvků
-
Kdiž jsem hrál postal 2 tak my bylo tuším 11 a rodiče o tom neměli páru tohle se uhlídat nedá protože jak děcko pustíš k pc ať už s internetem nebo bez něj tak si může hrát co chce a nikdo se to nemusí dozvědět, to vím z vlastní zkušenosti postal jsem dostal od kamaráda a pak jsem ho měl schovanej hluboko v útrobách HDD a rodiče netušili že kdiž se nedívají tak kopu do policajtů chčiju jim po hlavách a nakonec je poliju benzínem a zapálím... Naštěstí jsem nebyl blbej a nijak se to na mě nepodepsalo takže jsem se potom nebavil tím že jsem zkoušel nacpat kočce do zadního vjezdu petardu...
-
To taky. Dost volnosti pohybu a bylo pořád co dělat.
-
A ty jsi tu trojku hrál? Já bohužel ano a dal bych jí tak -20%, 0 je až příliš mírná. Anebo bych odpověděl otázkou z recenze (tu jsem si kvůli řvounům tady speciálně pustil ještě jednou). Přijde ti vtipný, když někdo bleje? Mně třeba ne. Postal 3 je sh*t a celá "značka" je postavená na tom, že někteří lidi jsou blbý a jejich humor zamrzl ve školce. Viz tahle diskuse.
-
Kromě toho násilí a humoru tam šlo hledat spoustu tajných lokací, skryté postavy, zbraně a další easter eggy, jak už jsem v jednom svém příspěvku napsal. Když všechno tohle ignoruješ, pak ti opravdu vyjde jenom taková podprůměrná střílečka. Mě ale první dva díly Postalu spolu s datadiskem ke dvojce bavily právě díky tohoto humoru, kontroverze a prozkoumávání mapy a jejích skrytých zákoutí.
Jinak ten humor by určitě pětileté dítě nepochopilo, to si jenom hraješ na intelektuála a povyšuješ se. -
Ne moje první hra to opravdu nebyla. V té době letěli 8bitovky, sega,Nintendo.
A mezi nejbrutalnější klasické hry Postal odjakživa patři. Není to jen moje pomyslná kolonka. Je na čase aby sis schoval ty svoje sra*ky pro někoho jiného, když neumíš napsat objektivní kritiku. Je to prostě dobrá řežba. Jestli ti to není po chuti tak ok, ale nemusíš mi to tu cpát. -
No a pokud s ním souhlasíš (Postal 3), proč by si to neměl dovolit, respektive co by si neměl dovolit? Když je hra dementní, jako že je, proč by to neměl říct v televizi? *8*
-
Kámo, kdy já tady myslel někdy něco zle. *15*
No, asi včera když jsem seřvával toho hvězdičku. *1*
Jo a díky všem, tak už vím kdo to je... -
A děcka by to snad neměla hrát ne? Je to vina rodičů, že jim do dovolí:) Sice je nadlidský výkon uhlídat děcko ohledně hraní her, ale když nědo pustí 10ti leté děcko k Postalu 2, tak je psychicky nemocný a mněl by se jít léčit.
-
Hehe, já a celebrita? To těžko, ale pokud to nebylo myšleno ve zlém, tak dík. *1*
Mastermind - No, bude stačit, když řeknu, že smyslem jeho recenzí je polovinu času mlít o tom, že je možno si v nastavení menu změnit jas hry a druhou polovinu řeší, jestli (v případě příslušné hry) Bulletstorm vyslovovat Bžulzderm nebo Balitšturm? *5* -
v úplných začiatkoch bol dobrý, hlavne preto, že vtedy sa ešte nevedelo či sa jedná o skutočného idi*ta alebo niekoho kto to len hrá... niektoré z jeho recenzií boli doslova výborné ale postupom času, pritvrdil, snažil sa byť vtipný za každú cenu a vtedy už bolo kúzlo nadobro preč.
-
Tak samozřejmě pokud jsi hrál Postal v pěti letech a byla to tvoje první hra, tak ti ten pseudohumor možná připadal děsně cool a zařadil sis to do nějaký nostalgický kolonky jménem "klasika". Ale extrémně trapná s*ačka to je odjakživa.
-
Takže jakýkoliv jiný názor než ten tvůj je mimo?
-
Jsou to jenom kruté orgie, nic víc nic míň. Nehledej v tom proboha žádnou logičnost, prostě si tam vybiješ zlost na civilech, cajtech atd. Prostě je to surové násilí, nic víc.
-
Promiň u tvého posledního příspěvku nemůžu kliknout na reagovat... Jasně že je to jak píšeš, v tom s tebou souhlasím ale koukni na Manhunt ta hra je extrémě brutální na vybití zlosti jak dělaná ale taky má určitou úroveň a dohrál jsem ji už několikrát, má nějakej cíl, cílem postalu je dojít pro mlíko a zase zpátky s utrženou a shnilou kraví hlavou v rukách...
-
Je to prostě klasika. Tím komentářem dokazuješ akorát to, že si uplně mimo, tak jako ten recenzent.
-
Vypadá to, že ten člověk se snaží navodit humor vyzáží idiota, cíleně špatnou angličtinou a přitepleným hlasem. Celé to působí megatrapně a já nechápu, proč jsou takovýhle lidé často oblíbení *13*.
-
Když někdo nepochpí oč běží v Postalu 1 a 2 a zavíral by tvůrce někam, tak to o Tobě vypovídá docela dost...Nebo si mslíš, že to je vážná hra, kde člověk normálně používá mývala na zabíjení muslímu s AK47 nebo nasazuješ kočku místo tlumiče?
-
Kdo to je? Nějaká internetová celebrita? Já z těch českých znám jen JUDr. PhDr. Mgr. et Mgr. Henryka Laholu... a taky Trola.Diskuzního *15*
Na nějaký video se mi čučet nechce, tak jestli může někdo jen pár slovy popsat co ten týpek dělá a jestli je to blb, tak proč... -
Aha ty bys utrácel lidi za to že se ti nelíbí co napsaly hmmm to taky svědčí o tvém charakteru, místo urážení cizích si nejprve zameť před vlastním prahem kdiž se ti něco nelíbí tak raději napiš co... Nejseš ty náhodou ten Master Mind jestly ano tak po tomhle výstupu bys měl uvažovat o změně nicku protože teď každej ví že to k tobě až neuvěřitelně nesedí... Co třeba unthinking mind nebo prostě stupid mind...
-
prvý diel ma bavil, v kombinácii s izometrickou, kreslenou grafikov a tiesnivou atmosférou to malo niečo do seba. Lenže nasledovala "full-3D" dvojka, pridali prvky pre ... povedzme jednoduchších ľudí a všetko pozitívne bolo odrazu preč. Podobný pocit som mal pri prechode z vynikajúceho Blood 1 na Blood 2.