Přejít na výpis diskuzí
Sledujte 46. díl herního pořadu Re-Play
7.1.2012 | Redakce Games.cz
150 příspěvků
-
Carmagedon je legenda, hele nebyla tu kdysi zpráva o vývoji nového dílu ???
-
Academy je pecka, tu jsem dohrál několikrát za obě strany. MP jsem bohužel neměl příležitost.
-
No jo, kdyby mi aspoň někdo vysvětlil, v čem ta hra má být tak boží... Já jsem hrával přes MP SW: Jedi Academy a to byla paráda (tím myslím ve své jednoduchosti, prostě rubačka hlavně s lightsabery :-)) ), ale tohle mě nějak neoslovuje ničím.
-
Tak víš jak.. vyšel TOR a ten se vpodstatě trollí sám. *15*
-
Kdybych měl režírovat nějaký reklamní spot na games.cz (něco ve stylu "Z diskuzí na našem webu se již nevrátíte stejní!"), určitě bych tam nějaké tvé příspěvky dal (spolu s jinými zdejšími experty) a jsem si jistý, že o návštěvnost by bylo na dlouhá léta postaráno. *5*
-
Máti je totální negramota přes pc a vážně ho umí tak maximálně zapnout :) ale otec ne, nicméně jsem měl svůj vlastní počítač a otec my ho kontroloval ale asi ho nenapadlo že si hru schovám do složky hudba (jen příklad už si nepamatuju kde jsem to měl) navíc neměl potřebu kontrolovat co hraju protože když mi dával pc tak mi jasně vysvětlil rozdíl mezi hrou a realitou a měl důvěru v to že nejsem blbej... Za ty hrubky se omlouvám ale není to tím že by se to na mě podepsalo ale tím že čeština není můj rodnej jazyk a ještě ji nezvládám tak dobře jak bych chtěl... PS Nezáleží ani tak na rodičích ale na samotné mysli člověka co hraje... Někdo si zahraje postal a bere to jako hru ať už mu je 8 nebo 40 a někdo si zahraje cod a pak postřílí 70 lidí... Za to nemůže špatná výchova ale narušená mysl hráče kterej se tak buď narodí nebo se mu v životě stane něco (traumtická situace) co ho přiměje to udělat protože si myslí že je to správné...
-
No já bych řekl, že co si tak všímám, příliš v ratingu oblíbenosti (zvláště v poslední době) nezaostáváš. *3*
-
Jinak trine 2 je super oddychovka...
-
Že jsi celebrita. *3*
Myslíš, že jsem jeden z "klasiků"? Že bych se mohl objevit v reklamě na kávu... -
No já bych řekl, že povědomí o nás diskutujících mají docela solidní, protože jsem byl dokonce zmiňovaný v jednom z podcastů (a všichni vypadali, že ví dobře, kdo jsem *13* *1* ) a pan Poláček se vyslovil, že "to byla diskuze (k recenzi Trine), kde se on a pár takových těch klasiků nevyskytovalo".
Co z toho tedy vyplývá podle tebe? *3* -
A doufám, že všichni zdejší moralisti odsuzují násilí i v jiných hrách jako např GTA, Carmagedon atd:)
-
Sakriš, to mě nenapadlo... myslíš, že redaktoři už mají tzv. "mental notes" u některých jmen a jen si řeknou "to už zase postuje tenhle blbec"... *11*
Petře, Martine, Lukáši odpusťte mi moje hříchy! Budu klidně odříkávat Skyrimnáš až mi ruce k sobě srostou!*1* *1* *1* *1* *1* -
Jj, TheWorld'sGreatestFanOfSkyrim... To aby mě někdo náhodou nechtěl nařknout z přečinu, že Skyrimu nefandím (a taky proto, abych si zlepšoval karmu u redaktorů). *5* *5* *5*
-
WorldsGreatestSkyrimFan? Nebo tak nějak, ne?
Jo na tu někdy opravdu chvíle nastanou... *5* -
Postal ... hloupa hra + hloupa recenzi, paradne si sedli. Jedna z mala recenzi, jejiz kvalita vypovida o kvalite hry. HATE ME!
-
Když jsou tvoji roče počítačoví negramoti (neber to jako urážku, jenom prostě pc umí zapnout a vypnout, občas něco ve Wordu, napsat mail, ale to je tak vše). Existují programy, co zabrání spuštění programů bez hesla, existují programy, které ukazují, co a jak si dělal či brouzdal. Prostě jsi mohl jednoduše napsat, že jsi mněl rodiče kterým to bylo naprosto jedno, co děláš. Bylo by to snažší a myslím, že Tě to poznamenalo, děláš chyby v i/y *1*
-
Cross club jo?Takovy fetacky doupe.
-
Nezahazuj, já mám též druhou pro příhodné chvíle *15*
-
Zapoměl jsem kliknout "jako anonym"... ale tak že bych zahodil dvojitou přezdívku... mááá ííí yo.
-
Hurá, Ringwraith se vrátil, konečně! Zrovna jsem tě tak chtěl dneska oslovit...