Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Jo aha, díky! A on tam měl v tom replayi nějakou "profi" recenzi nebo co? *15*
  • Asi myslí masterminda.
    http://www.youtube.com/watch?v=ICpEDCV7zME
  • Veskoslav
    A tebe bych radši utratil, představa, že máš potomky, co stejně smýšlí *1* (stejně blbé jako to, co jsi napsal ty....)
  • MidnighT91
    Patrik to posral vole xD... Master Mind je mocnej pablb na jeho místě teď lezu kanálama a Postal je ta nejdebilnější hra s jakou jsem měl tu čest, fakt v debilitě Postal nic nepřekoná, narvat hlaveň M16 kočce do prd*le a používat ji jako tlumič? Autory bych zavřel do polstrované cely...
  • Trol.diskuzni
    Kdo že to? (nemám sílu na to hledět celé...)
  • Že to říkáš zrovna ty...
  • Trol.diskuzni
    Ty voe, Mikoláši, kam jsi ji to tentokrát vzal?! V té pofidérní čajovně ji těžko přefikneš! *5* *6* *7*
  • Umaroth
    Jako o postalu III si myslím to co bylo v recenzi řečeno, ale tohle si proste zadnej recenzent nemuze dovolit, natoz kdyz je to vysilane v TV, to mi pripadá ze mi rika ze jsem postizenej jenom kdyz se na tu recenzi dívám, to bylo proste moc ! A toho blba co tam kecal o profesionálním hraní tím jeho ''vtipným'' hlasem a výslovností, známého z jůťůb bych programu vyškrtnul, bylo to trapné.

PS: acheivement unlocked : alžbeta bakalář...to bylo dost dobrý !!! ještě ten origo xbox zvuk...dost dobrej nápad ! *4*
  • Jazz
    Zas ten trapnej čůrrrák a dokonce i v Replay ?
    To u mě dosti klesli.
  • DarkHawk
    To jsou nejproslulejší popravy s Postal 2. *1*
  • Postal byl s*ačka vždycky, samoúčelným násilím jen zastíral fakt, že jako hra stojí za ho*no. Za nějakou "klasiku" bych ho fakt neoznačoval.
  • Mechwarrior_bw
    51 % (78% má dvojka)
  • CrocoRay
    Já je vždy zapálil a pak uhasil močením. To se pak ty škvarky plazily po zemi a já je milosrdně dorazil ranou palicí do hlavy, před tím jsem je ale nechal i minutu dvě trpět a chvilkama na ně dál močil (datadisk ke dvojce). *1*
  • Mechwarrior_bw
    "byla bezobsažná, hloupá a vůbec se mi nelíbila"
    ... moje pocity z Postal 3
  • Veskoslav
    Co třeba prvně zmlátit lopato, pak pomočit a nakonec upálit benzínem?:-D
  • matty-the-gamer
    Ta recenze na Postal III byla teda hodně divná. Jinak celkem fajn díl, doufejme, že her jako Rayman origins a Trine bude víc a víc. Stejně byl nejlepší vOJTÍK... *15*
  • DarkHawk
    Lepší volba by byl rozzuřený jezevec.:)
    http://www.youtube.com/watch?v=FK9spSIX-I8
    Jinak na metacriticu má Postal 3 user score 78%
  • CrocoRay
    Na to RPG jsem zvědav. Ale hlavně kvůli Vávry, který neustále kritizuje a dokázal by udělat všechno lépe. Bocan se zviditelnil až touhle nesmyslnou recenzí *4*
  • CrocoRay
    Taky mi to tak přišlo, to však není žádná omluva. Pokud je někdo zaujatý, tak by se měl recenzování tohoto titulu vyhnout. Myslím, že by to tak bylo lepší.
    Osobně proti autorovi necítím žádný vztek a nenávist, ale ta recenze opravdu za nic nestála, byla bezobsažná, hloupá a vůbec se mi nelíbila.
  • Veskoslav
    Nechť nasadit kočku jako tlumič a toho debilního recenzenta zastřelit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit