Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli v každým díle bude ten deme** Vojtík, tak je to poslední díl, co jsem viděl. Je tak trapnej, že se na to nedá dívat.
  • Umaroth
    jde o způsob jakým to řekl, né o to že to řeků
  • Ellendway
    Vojtík je dobře vytrolil :D
  • Viz ostatní. Problém s Postalem není v násilí. Ostatně jeslti někomu urazíš hlavu gaučem, nebo ho zastřelíš, jako jinde, je fakt ve výsledku jedno. Aspoň tomu postiženému. Postal je dementní, protože si myslí, že je vtipnej. A není.
  • Trol.diskuzni
    Carmageddon je na úplně jiné úrovni, to se snad ani nedá porovnávat... *4* (taky bych tu nově vyvíjenou hru bral)
  • kotty
    Az na toho exota (Tukana na mysli nemam *1* ) v prvni puli, to byl po dlouhy dobe dil, u kteryho jsem se skvele bavil. Diky a doufam, ze v tomhle roce budou dily jeste lepsi. *4*
  • Aby nezakázali tebe.
  • michaliuz18
    postal 3 a vtipna hra? ja by som ju zakazal na celom svete, take hry by sa nemali nikdy robit iba ak pre postihnutych
  • Lynch
    U těch rad „Jak se stát profi hráčem“ jsem se skvěle bavil. *1*
  • Trol.diskuzni
    Je fakt, že ač se snažím jak se snažím, najít příhodné slovo pro toto... dílo?... je nad mé síly. *8* *8* *8* *8* *8*
  • Mechwarrior_bw
    nikdo tu neodsudzuje násile, to patrí k hrám odjakživa. Lenže nie je násile ako násilie a nie je humor ako humor.

Ale pre tých čo majú radi fekální typ humoru, náramne sa bavia keď môžu niekomu oštať hlavu alebo im príde mimoriadne zábavné vidieť niekoho zvracať, tak pre tých sú Postal 2-3 asi naozaj to pravé. Každý máme to svoje...
  • Ringwraith
    To "jak se stát opravdovým hráčem"?

No... nechám to bez komentáře....
  • Trol.diskuzni
    To teda... Je to fakt mega-hyper-giga-bžulda-trapné. *6* *6* *6* *8*

Kdybych se na to nepodíval, tak bych neuvěřil!
  • Každopádně společnost hodně klesla když dávají v TV takového exota.
  • Trol.diskuzni
    Kolego, dej si ten Replay na 7:45 cca a podívej se na tu recenzi od Masterminda... Je to fakt ultratrapné, až to bolí. *8*

To mi snad žádný můj hater nemůže upřít, že takhle nízko jsem ještě neklesl. *4*
  • matty-the-gamer
    Ty nepovedený scénky: "sice malej, ale aspoň tvrdej" *15* Tak z toho jsem nemohl...
  • Trol.diskuzni
    Jj, to byly časy... Single jsem žral (i když už si ho moc nevybavuju) a multiplayer byl podle mě klasického stylu (prostě ty typické módy, jak jsou všude), ale měl své kouzlo (některé mapy, hlavně ty zasněžené, vypadaly fakt hezky).
  • Trol.diskuzni
    To bych chtěl vidět, jak si ho honí takový labrador... a nebo snad ani nechtěl. *2*
  • Ringwraith
    No, pokud tě to uspokojí, tak proč ne.

Ale myslím, že většina by se bez té informace obešla.
  • Týý joo ten Vojtík je tak kůůůůůůll super musíím si s toho jíííít vyhonit..má můj obdiv bomba!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit