Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta lukostřelba je nějak v módě poslední době
    • A trochu škoda že Tomb Raider bude jen digitálně na PC *9*
      • čože? to je nezmysel , veď som na viacerých eshopoch videl predobjednávky retail verzií, akurát čo je naozaj veľký kameň úrazu je že to bude pod GFWL...a to je pre mňa veľké mínus, pôvodne som zvažoval, či sú hru predobjednám, ale radšej počkám na nejaké recenzie a pak pouvažujem, lebo zatiaľ to vyzerá byť na veľkú nudu....
        • Tak na konci videa to tvrdí ten prezentující
  • KeanuX
    Taky bych chtěl umět rozbít zámek nožem na dvě bouchnutí *1*
    • Krtecek-GT
      Souhlas, myslím, že by tou rukojetí nože do toho mlátil aspoň půl dne a stejně by zámek nepovolil, kdyby to bylo tak jednoduchý rozbít zámek tak už lidi ukradli všechno. Čekal jsem, že zámek rozstřelí nebo tak
      • A důvod, proč řešíte takévé PlČOVINY u hry, je??? Hovad@ nedonoseny, jenom pyskovat.
        • KeanuX
          Řekl sem snad že ta hra je špatná? *4* Hra vypadá dobře, ale takovýhle maličkosti člověka pobaví *1*
          • Spíš by "pobavilo", kdyby člověk musel ve hře mlátit patnáct minut do zámky, aby takoví pičusové nedržkovali...
            • KeanuX
              Ty asi ironii nemáš moc rád? *1*
        • duvod je internet :)
      • MrSanta
        Třeba byl zrezlý nebo dokonce zkorodovaný *1* působením místního tropického počasí
  • DangerousDave
    5:01 Serious Sam :-)
  • Tak FC3 parada moc sem necekal ale zatim skvely :) par drobnosti tu sice je ale pokud to bude mit aspon 12h gameplay tak spokojenost. Ale novej TR :D to je Uncahrted s zenskou v hlavni roli..
  • Na mě to působí jak omalovánky. Všechno tam svítí i když jsou černy mraky na obloze. I pouliční lampa u bufáče svítí v pravy poledne. Chtělo by to ten pěkný kabátek co měl druhý díl.
    • Pěkný kabátek? Myslíš ten filtr přetažený přes obraz? http://www.youtube.com/watch?v=S92qHMYDnNE
      • MrSanta
        To je lež, ve skutečném světě žádné takové teplé barvy nejsou *3* *15*
  • KokyMetalGear
    nechápu proč nepřátelé prosvítaj skrz zdi a překážky, to už to rovnou může střílet i samo :/
    • Magister_Peditum
      Však auto-shot bude další krok v evoluci her. Pak bude i auto-walk, a vše završí auto-win. *3*
      • Shaker
        pockat pockat... to uz tu ale prece bylo, rikalo se tomu film a nejlepsi gameri byli Arnie a Sylvestr :P
    • Asharak
      To je opatření proti cheatrom přeci *3*
  • Tak tohle bude LUXSNI PECKA:-DD...uplne slintam *8*
  • BoB.2
    Ten TR trochu koridorovka doufám že je to jen ze začátku ,jinak na obě hry se fakt těším.
    • Tak TR vypadá fakt hrozně. Už těch 6šipů aby zabila jelena. Neustalej koridor. Mno každym dalším videem ztrácím zájem. Far cry vypadá docela fajn.
      • Také jsem si zpočátku říkal, že je to strašný koridor (a samé video), ale pro začátek hry nebo demo je to nutné kvůli seznámení se s ovládáním - postav se sem, zmáčkni tohle a uděláš tamto. To je v každé hře. Když lovila toho jelena, tak už to bylo otevřenější. K samotnému lovu jen poznamenám, že konzolové ovládání je na dvě věci (nemluvě o levosti předváděče) a kdyby se trefil pořádně na komoru, tak snad jelena dá na dvě rány. Hru hrát nicméně na 99% nebudu, vystačím si s Assassin's Creed.
        • Mno tutorialovej feeling totalního koridoru byl jasnej, ale spíš jde o to, že "džungle", byli tri cestičky vymezený stromama. A nesoudím jen podle tohohle videa, zatím každý video co z nich vypadlo mě od toho jen odradilo. Celkově mi příjde všechno jen na povrchní efekt. Z toho, že za sebou sotva tahá nohy udělá najednou tří metrovej skok a chytí se za okraj a vytahne se jak kdyby se nechumelilo, když se klepe zimou, tak vypadá jak kdyby seděla na pračce, učinost luku už jsem zmiňoval(mimochodem při sbírání by si slušně natloukla)...jasný,že nejde o realnou simulaci a je to LARA, ale větší pocit zranitelnosti jsem měl i v jedničce. Tady ten survival je do toho narvanej, tak nějak silou. Není to ani survival ani TR ani uncharted a vypadá, že u všeho jsou tak napůk cesty...,ale jsou to jen prezentace. Uvíme ve výsledku.
    • Já se těšim až bude k Far Cry čeština.
      • BoB.2
        To bude ale k TR ne,škoda snad bude amatérská. *3*
        • *15* *15* *15*
  • FC3:Graficky paráda ale jak tam popisuje ten stealth tak nepriatelov vidim cez objekty...wtf? (to je dufam dostupne len na easy)
  • mam takovej pocit, ze si na fc3 vypestuju peknou zavislost *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit