Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové ukázky z Far Cry 3 a Tomb Raider
3.9.2012 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
Mno tutorialovej feeling totalního koridoru byl jasnej, ale spíš jde o to, že "džungle", byli tri cestičky vymezený stromama. A nesoudím jen podle tohohle videa, zatím každý video co z nich vypadlo mě od toho jen odradilo. Celkově mi příjde všechno jen na povrchní efekt. Z toho, že za sebou sotva tahá nohy udělá najednou tří metrovej skok a chytí se za okraj a vytahne se jak kdyby se nechumelilo, když se klepe zimou, tak vypadá jak kdyby seděla na pračce, učinost luku už jsem zmiňoval(mimochodem při sbírání by si slušně natloukla)...jasný,že nejde o realnou simulaci a je to LARA, ale větší pocit zranitelnosti jsem měl i v jedničce. Tady ten survival je do toho narvanej, tak nějak silou. Není to ani survival ani TR ani uncharted a vypadá, že u všeho jsou tak napůk cesty...,ale jsou to jen prezentace. Uvíme ve výsledku.
-
pockej kdo tu mluvil o znasilneni, muze to urobit jenom tak z legrace po tom co zabij par lidi ne? kdyz uz ten dekadentni rim, tak se vsim :D
-
Ty asi ironii nemáš moc rád? *1*
-
Spíš by "pobavilo", kdyby člověk musel ve hře mlátit patnáct minut do zámky, aby takoví pičusové nedržkovali...
-
Já zas nejsem ten, co se chystá fyzicky znásilnit virtuální postavu.
-
já nejsem ten kdo vymyslel do hry sexsymbol aby na ní nalákal nerdy, jak můry na světlo *1*
-
Jak se Lara klepe když je jí zima to jsem v žádné jiné hře neviděl fakt dobrý *3*
-
No Když tam udějal výběr optížnosti jako ve FC1 tak budu celkem spokojený. Ale pořád i ty tečky jsou něco. Prostě se podívat dalekohledem, zapamatovat si počet a pozice. Ale i nepřátelé se hned nevyplašili když jste jednoho potichu na krku rozesmáli tak snad to tak pujde. No ale hlavně mě těší dravá zvěř. tigři a ve vodě žraloci *4* stahování kůže a houbaření. NICE!!! Mapa taky dost velká na courání se po okolí. Doufám i ve vedlejší bezvýznamné mise pro odreagování. Držme palce a ať už je to tady!! *5*
-
Si přitom hlavně nerozbij monitor.
-
Hlavne doufam ze si v tr konecne hlavni protagonistka vyhrne sukni a necha se poraden ojet, aby se aspon trochu vyvazilo to nasili ve hrach *5*
-
Řekl sem snad že ta hra je špatná? *4* Hra vypadá dobře, ale takovýhle maličkosti člověka pobaví *1*
-
noooo... jako souhlasim s tebou no :D
-
Novou TR sleduji od oznámení kdy na mě první gameplay udělal velký dojem, ale čím novější tím míň se těším. Nemělo by to být naopak? Je to samej cinematic alias CoD + podobnost s uncharted se nedá zapřít. Každopádně už teď je jisté že tyto 2 hry se do herní historie nezapíšou a to hlavně za málo originality, ale to je u dnešních AAA bohužel většinou pravidlem. Samozřejmě můžou překvapit :). Jo a ty luky už mě taky začínají mírně vytáčet :D
-
No celý je to úplně kreté*ský... Proč to teda udělali tak, že padneš? Proč to musí bejt udělaný tak, že tě sundá na zem, a pak zjistí, že se mu pálej vdolky či co?! Ok, když už se rozhodnu dělat hru, kde hlavní hrdina vydrží i ránu z bazuky, tak tyhle věci vyřeším nějak elegantněji...
Zatím to vypadá, že tohle nadesignoval a naskriptoval kdosi těžce nekompetentní... -
tu zbran vo FC 3 nech si ju na nos polozi OMG , este blizsie k ocam byt nemohla !
trojka nebude o nic lepsia nez dvojka staci sa zamyslet a zadivat na gameplaye , AI hupacej stolicky ale na to sa dá uz zvyknut za tie roky ... aj tak som ale na to zvedavy aspon pekne lokacie maju plus -
Tak na konci videa to tvrdí ten prezentující
-
alebo to ze tam revolverom odstreli jedneho a druhy to nepocuje a musi ho "objavit" cez tie sipky lol...
-
U freeform her záleží hodně na tom, jak to člověk hraje. Když ke hře přistupuje nějak špatně, zasekává se na hloupostech, neví pořádně, jak to hrát, nebaví ho to. Až na ten hloupý respawn jsem s Far Cry 2 neměl problém, bavila mě.
-
Neříkám, že je skvělá, ale je tak trochu jednookým mezi slepými králem. Která jiná FPS je postavená na reálném prostředí? Reálném konfliku? Máme tu samé sci-fi, kde se střílí zmutované potvory a emzáci, což jednou dvakrát je zábava, ale pořád? V tom smyslu je Far Cry 2 skvělá volba, protože nabízí jiný přístup. Souhlasím ale, že mohla být mnohem lepší, hlavně po hratelnostní stránce. Uvidíme jak trojka.
-
Mě to přijde, že dvojka je hra, která se musí "umět" hrát. Nenapadá mě, jak to přesně vyjádřit, ale když člověk naučí zákonitosti, pamatuje si ty guard posty, tak pak to otravné může snadno eliminovat. Nemluvím z vlastní zkušenosti, dvojčičku jsem hrál akorát pár hodin u kámoše. Beru to podle walkthrough od stejného člověka co dělal to mnou níže postlé video.