Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové ukázky z Far Cry 3 a Tomb Raider
3.9.2012 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
nechápu proč nepřátelé prosvítaj skrz zdi a překážky, to už to rovnou může střílet i samo :/
-
-
Však auto-shot bude další krok v evoluci her. Pak bude i auto-walk, a vše završí auto-win. *3*
-
-
pockat pockat... to uz tu ale prece bylo, rikalo se tomu film a nejlepsi gameri byli Arnie a Sylvestr :P
-
-
To je opatření proti cheatrom přeci *3*
-
-
To vidění zkrz zdi mi něco připomíná ;) doufám že to půjde vypnout, jinak ty luky jsou poslední dobou nějak populární ne ? :D
-
AI těžce tragická...
-
-
AI je v pohode, ale hlavne postava toho vydrzi moc... zlatej deus ex human revolution
-
-
Tobě připadá v pohodě, když tě týpek srazí pažbou k zemi a místo toho, aby to do tebe našil, tak se OTOČÍ ZÁDY a ZDRHÁ pryč, přičemž si to posléze nechá napumpovat do zad. Tohle opravdu v pohodě není...
-
-
alebo to ze tam revolverom odstreli jedneho a druhy to nepocuje a musi ho "objavit" cez tie sipky lol...
-
kdyz hrac dostane davku a pak jeste pazbou, tak by mel bejt mrtvej... vyvojari prizpusobujou hru stylu: udelal si chybu, tak vstan, my ti ted dame druhou sanci. Bylo by lepsi, kdyby tam zustalo npc stat a strilelo? kdyz to evidentne stejne nema zadnej efekt?
-
-
No celý je to úplně kreté*ský... Proč to teda udělali tak, že padneš? Proč to musí bejt udělaný tak, že tě sundá na zem, a pak zjistí, že se mu pálej vdolky či co?! Ok, když už se rozhodnu dělat hru, kde hlavní hrdina vydrží i ránu z bazuky, tak tyhle věci vyřeším nějak elegantněji...
Zatím to vypadá, že tohle nadesignoval a naskriptoval kdosi těžce nekompetentní... -
-
noooo... jako souhlasim s tebou no :D
-
-
-
Třeba naopak AI naprosto dokonale znázornila chování tupouna a zbabělce *1*
-
-
-
-
FC3:Graficky paráda ale jak tam popisuje ten stealth tak nepriatelov vidim cez objekty...wtf? (to je dufam dostupne len na easy)
-
Konečně trochu poladily staminu nepřátel. Už do nich nemusím nasypat pulku zásobníku jak tomu bylo ve FC2. Ale tech ukazatelů jako mapa, kam kouká nepřítel a supermanuv rentgenový zrak je už trochu moc. doufám že to pak půjde všechno vypnout. prostě uplně čístá obrazovka. Tak snad ve Far cry 5 se už všichni dočkáme. Velice mě těší ten velký výběr zbraní. *4*
-
-
No Když tam udějal výběr optížnosti jako ve FC1 tak budu celkem spokojený. Ale pořád i ty tečky jsou něco. Prostě se podívat dalekohledem, zapamatovat si počet a pozice. Ale i nepřátelé se hned nevyplašili když jste jednoho potichu na krku rozesmáli tak snad to tak pujde. No ale hlavně mě těší dravá zvěř. tigři a ve vodě žraloci *4* stahování kůže a houbaření. NICE!!! Mapa taky dost velká na courání se po okolí. Doufám i ve vedlejší bezvýznamné mise pro odreagování. Držme palce a ať už je to tady!! *5*
-
stamina znamena kapku neco jineho :)
-
Supermanský zrak je způsoben označením nepřátel pomocí toho "inteligentního" dalekočumu. Domnívám se, že když si je neoznačíš, tak ja tak znázorněné mít nebudeš...?
Ze zbraní jsem nadšen taky, navíc možnost jejich úprav (snad toho bude mnoho, pro "tuning" zbraní mám slabost). K tomu ještě vývoj postavy podle vkusu hráče. Snad to bude mít pořádný vliv. A navíc zmizí, zdá se, otravný respawn guard postů z FC2. -
-
to oznacovani nepratel takhle fungovalo uz v jednicce ne? mohlo by to bejt trosicku vic hardcore, uvidi se no
-
-
V jednotce se ti po označení dalekohledem akorát znázornili jako bodík na tom kompas cosi. Kolem nepřátel se, když si se na ně díval skrz dalekohled, udělali "závorky". Z vlastního pohledu se ti ani označení nepřátelé nijak v krajině neznázorňovali. Pro názornost jukni na video http://www.youtube.com/watch?v=NFDrUMShf3c&list=PLF9BF219FD09C83A5&index=1&feature=plpp_video, od cca 09:58
-
-
Malilinký bezvýznamný tip ;o) V youtube klikni dole na "sdílet", pak "Možnosti", pak zaškrtni "spustit v čase" a odkaz pustí video rovnou ve zvoleném čase :o) http://youtu.be/NFDrUMShf3c?hd=1&t=10m4s
EDIT: Haha, a jak na potvoru to zrovna nefunguje :D :D -
-
:D Hehe, no to tak bývá :) Já věřím, že to znáš, jen jsem chtěl hodit tip pro případ, kdyby ne ;o) Ono hele, já třeba z komplama mechtím už od dob 286tek a i nedávno mi jeden nováček ukázal něco, co jsem nevěděl. Jsem mu říkal: "ty jo, tak to jsem fakt nevěděl" :D
-
*2* Ha, děláš machry a haj*ly máš na chodbě *3*. Díky za tip, ale příjde mi jednodušší tam ten čas prostě napsat. Já tady s těma různýma embedama a podobnejma kravinama moc neumím, vždycky když jsem chtěl někde "zamachrovat", tak jsem pak ten příspěvek musel opravovat třeba 3x, než to mělo kýžený výsledek *7*
-
-
-
-
-
Alebo to skor bolo neucinnostou zbrani :) A opotrebovavanie zbrani je tiez prec, pravdupovediac proti opotrebeniu nemam vyhrady, ak je to ale spravene s citom a nie ako v dvojke ze vystrelim 100x z AK47 a mozem ho zahodit. Asi tam mali neznackove kalachy z trznice :D
-
-
A nepřehnali to s těma barvičkama tak trochu? A nemyslím tím jen ty barvičky z kamery...
-
-
To bude spraveno tak za tři dny od vydání v rámci prvních modů. *4*
-
Jo, ta saturace je celkem velká *9*
-
-
Ty věže a to odhalování míst na mapě ve FC3 si vzal Ubisoft s Acéčka co? :-)
-
-
Dokonce to je na videu i priznane...
-
Tak jelikož je AC taky od Ubi..
-
-
FC3 vypadá hezky, ale stejně jako FC2 velice snadně. Hraju teď zase FC2 na nejtěžší obtížnost a je to překvapivě hrozně lehké vyvraždit každý outpost, nebo pevnost. Asi to budu muset vyřešit nějakým módem.
-
-
Rád vzpomínam na FC1, kde obtížnost 'normal' byla od poloviny hry celkem slušná výzva.
-
-
Jak se Lara klepe když je jí zima to jsem v žádné jiné hře neviděl fakt dobrý *3*
-
Taky bych chtěl umět rozbít zámek nožem na dvě bouchnutí *1*
-
-
Souhlas, myslím, že by tou rukojetí nože do toho mlátil aspoň půl dne a stejně by zámek nepovolil, kdyby to bylo tak jednoduchý rozbít zámek tak už lidi ukradli všechno. Čekal jsem, že zámek rozstřelí nebo tak
-
-
A důvod, proč řešíte takévé PlČOVINY u hry, je??? Hovad@ nedonoseny, jenom pyskovat.
-
-
Řekl sem snad že ta hra je špatná? *4* Hra vypadá dobře, ale takovýhle maličkosti člověka pobaví *1*
-
-
Spíš by "pobavilo", kdyby člověk musel ve hře mlátit patnáct minut do zámky, aby takoví pičusové nedržkovali...
-
-
Ty asi ironii nemáš moc rád? *1*
-
-
-
duvod je internet :)
-
-
Třeba byl zrezlý nebo dokonce zkorodovaný *1* působením místního tropického počasí
-
-