Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímavá analýza jednoho předchozího Far Cry 3 traileru:
    http://www.youtube.com/watch?v=A9QCXot9trA

Jinak ano, hra vypadá celkem zajímavě.
  • Keyz
    Samá dlouhá ukázka videa, kde se ukazuje jak co řešit a to vše před vydáním.Pak si člověk zahraje a když si odmyslí to co již viděl tak to mu zbytek pár hodin a navíc se připraví o očekávání.
    • kdyz vidis video obsahujici x minut gameplaye tak se na nej nekoukej, pokud ti tyhle veci vadi ..
  • mam takovej pocit, ze si na fc3 vypestuju peknou zavislost *14*
  • z videa je videt ze to bude stejna nuda jako dvojka; zase budou muset podplatit recenzanty
    • Tak, tak. Dvoja je asi stala hodne *1* pac to hodnoceni vubec neopovidalo realite hry. Za me hodnoceni tak 6-7max(stereotip, respavny atd.)
      • Robotron3
        Far Cry 2 byla jedna z nejlepších FPS vůbec, protože sázela na reálné prostředí Afriky, příběh, je to jedna z nejdospělejších FPS, které jsem kdy hrál. Bohužel hratelnost znepříjemnily respawny a různé bugy ve hře. Obsahem je to ale prvotřídní hra, která skoro nemá na poli FPSek obdoby.
        • no jako tedka jsem trosicku znejistel vzhledem k tomu jak rozhodne si to napsal:D ale myslim si ze sazani na realne prostredi afriky neni duvod proc to oznacit za jednu z nejlepsich FPS:D

Dulezite je prave podle me to, ze se to nedalo hrat, byla to nuda, musel si kvuli kazde pitome misi jezdit hodinu pres celou mapu, po ceste te porad otravovali naprosto bezvyznamne a nudne prestrelky, musel si porad dokola opravovat auto, coz bylo uplne neuveritelne otravne, mise stejne porad dokola a naprosta vsudepritomna pitomost. A dle meho nazoru obsahove naprosto prumerna hra.
          • Robotron3
            U freeform her záleží hodně na tom, jak to člověk hraje. Když ke hře přistupuje nějak špatně, zasekává se na hloupostech, neví pořádně, jak to hrát, nebaví ho to. Až na ten hloupý respawn jsem s Far Cry 2 neměl problém, bavila mě.
        • Hanzales
          Já nevím, zas až tak moc bych dvojku (i mimo nedostatky) do nebes nevynášel. Já mám třeba FPSka všeobecně rád, ale FarCry2 je jen jedna z mála her, kterou jsem vlastně nedohrál. Naštěstí jsem si ho pořídil až ve slevněné edici. Ale prostředí a spousta elementů byla super, to né že ne. Snad trojka překvapí a z nedostatků svého předchůdce se dostatečně ponaučila. No, uvidíme.
          • Robotron3
            Neříkám, že je skvělá, ale je tak trochu jednookým mezi slepými králem. Která jiná FPS je postavená na reálném prostředí? Reálném konfliku? Máme tu samé sci-fi, kde se střílí zmutované potvory a emzáci, což jednou dvakrát je zábava, ale pořád? V tom smyslu je Far Cry 2 skvělá volba, protože nabízí jiný přístup. Souhlasím ale, že mohla být mnohem lepší, hlavně po hratelnostní stránce. Uvidíme jak trojka.
          • MrSanta
            Mě to přijde, že dvojka je hra, která se musí "umět" hrát. Nenapadá mě, jak to přesně vyjádřit, ale když člověk naučí zákonitosti, pamatuje si ty guard posty, tak pak to otravné může snadno eliminovat. Nemluvím z vlastní zkušenosti, dvojčičku jsem hrál akorát pár hodin u kámoše. Beru to podle walkthrough od stejného člověka co dělal to mnou níže postlé video.
  • BoB.2
    Ten TR trochu koridorovka doufám že je to jen ze začátku ,jinak na obě hry se fakt těším.
    • Tak TR vypadá fakt hrozně. Už těch 6šipů aby zabila jelena. Neustalej koridor. Mno každym dalším videem ztrácím zájem. Far cry vypadá docela fajn.
      • Také jsem si zpočátku říkal, že je to strašný koridor (a samé video), ale pro začátek hry nebo demo je to nutné kvůli seznámení se s ovládáním - postav se sem, zmáčkni tohle a uděláš tamto. To je v každé hře. Když lovila toho jelena, tak už to bylo otevřenější. K samotnému lovu jen poznamenám, že konzolové ovládání je na dvě věci (nemluvě o levosti předváděče) a kdyby se trefil pořádně na komoru, tak snad jelena dá na dvě rány. Hru hrát nicméně na 99% nebudu, vystačím si s Assassin's Creed.
        • Mno tutorialovej feeling totalního koridoru byl jasnej, ale spíš jde o to, že "džungle", byli tri cestičky vymezený stromama. A nesoudím jen podle tohohle videa, zatím každý video co z nich vypadlo mě od toho jen odradilo. Celkově mi příjde všechno jen na povrchní efekt. Z toho, že za sebou sotva tahá nohy udělá najednou tří metrovej skok a chytí se za okraj a vytahne se jak kdyby se nechumelilo, když se klepe zimou, tak vypadá jak kdyby seděla na pračce, učinost luku už jsem zmiňoval(mimochodem při sbírání by si slušně natloukla)...jasný,že nejde o realnou simulaci a je to LARA, ale větší pocit zranitelnosti jsem měl i v jedničce. Tady ten survival je do toho narvanej, tak nějak silou. Není to ani survival ani TR ani uncharted a vypadá, že u všeho jsou tak napůk cesty...,ale jsou to jen prezentace. Uvíme ve výsledku.
    • Já se těšim až bude k Far Cry čeština.
      • BoB.2
        To bude ale k TR ne,škoda snad bude amatérská. *3*
        • *15* *15* *15*
  • Tak tohle bude LUXSNI PECKA:-DD...uplne slintam *8*
  • Tak FC3 parada moc sem necekal ale zatim skvely :) par drobnosti tu sice je ale pokud to bude mit aspon 12h gameplay tak spokojenost. Ale novej TR :D to je Uncahrted s zenskou v hlavni roli..
  • DangerousDave
    5:01 Serious Sam :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit