Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    pockat pockat... to uz tu ale prece bylo, rikalo se tomu film a nejlepsi gameri byli Arnie a Sylvestr :P
  • MrSanta
    Supermanský zrak je způsoben označením nepřátel pomocí toho "inteligentního" dalekočumu. Domnívám se, že když si je neoznačíš, tak ja tak znázorněné mít nebudeš...?
    Ze zbraní jsem nadšen taky, navíc možnost jejich úprav (snad toho bude mnoho, pro "tuning" zbraní mám slabost). K tomu ještě vývoj postavy podle vkusu hráče. Snad to bude mít pořádný vliv. A navíc zmizí, zdá se, otravný respawn guard postů z FC2.
  • Alebo to skor bolo neucinnostou zbrani :) A opotrebovavanie zbrani je tiez prec, pravdupovediac proti opotrebeniu nemam vyhrady, ak je to ale spravene s citom a nie ako v dvojke ze vystrelim 100x z AK47 a mozem ho zahodit. Asi tam mali neznackove kalachy z trznice :D
  • MrSanta
    Třeba byl zrezlý nebo dokonce zkorodovaný *1* působením místního tropického počasí
  • Shaker
    AI je v pohode, ale hlavne postava toho vydrzi moc... zlatej deus ex human revolution
  • Krtecek-GT
    Souhlas, myslím, že by tou rukojetí nože do toho mlátil aspoň půl dne a stejně by zámek nepovolil, kdyby to bylo tak jednoduchý rozbít zámek tak už lidi ukradli všechno. Čekal jsem, že zámek rozstřelí nebo tak
  • Teda pardon, ale mě se ta hra úplně hnusí. Gameplay: Assassins creed, ai: Doom, grafika: první Crysis. Žádná inovace, nic originálního, jen vykrádání už dávno použitých nápadů... jediné co snad stojí za zmínku jsou herecké výkony dabérů (z jedné z těch předchozích ukázek), ty mě zaujali. Jinak ovšem: těžká nuda...
  • Magister_Peditum
    Ten FC3 nevypadá úplně zle.
  • Magister_Peditum
    Však auto-shot bude další krok v evoluci her. Pak bude i auto-walk, a vše završí auto-win. *3*
  • Konečně trochu poladily staminu nepřátel. Už do nich nemusím nasypat pulku zásobníku jak tomu bylo ve FC2. Ale tech ukazatelů jako mapa, kam kouká nepřítel a supermanuv rentgenový zrak je už trochu moc. doufám že to pak půjde všechno vypnout. prostě uplně čístá obrazovka. Tak snad ve Far cry 5 se už všichni dočkáme. Velice mě těší ten velký výběr zbraní. *4*
  • MrSanta
    Až na můj vkus příliš malý model magnumu nemám Far Cry 3 zatím co vytknout. Od této hry jsem spíš čekal zklamání, ale nyní to vypadá naopak jako velká pecka. Stále jsem opatrný, ale...
  • čože? to je nezmysel , veď som na viacerých eshopoch videl predobjednávky retail verzií, akurát čo je naozaj veľký kameň úrazu je že to bude pod GFWL...a to je pre mňa veľké mínus, pôvodne som zvažoval, či sú hru predobjednám, ale radšej počkám na nejaké recenzie a pak pouvažujem, lebo zatiaľ to vyzerá byť na veľkú nudu....
  • sleepless
    Dokonce to je na videu i priznane...
  • A trochu škoda že Tomb Raider bude jen digitálně na PC *9*
  • Ta lukostřelba je nějak v módě poslední době
  • KeanuX
    Taky bych chtěl umět rozbít zámek nožem na dvě bouchnutí *1*
  • Také jsem si zpočátku říkal, že je to strašný koridor (a samé video), ale pro začátek hry nebo demo je to nutné kvůli seznámení se s ovládáním - postav se sem, zmáčkni tohle a uděláš tamto. To je v každé hře. Když lovila toho jelena, tak už to bylo otevřenější. K samotnému lovu jen poznamenám, že konzolové ovládání je na dvě věci (nemluvě o levosti předváděče) a kdyby se trefil pořádně na komoru, tak snad jelena dá na dvě rány. Hru hrát nicméně na 99% nebudu, vystačím si s Assassin's Creed.
  • *15* *15* *15*
  • To bude spraveno tak za tři dny od vydání v rámci prvních modů. *4*
  • Asharak
    To je opatření proti cheatrom přeci *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit