Přejít na výpis diskuzí
Sledujte čtvrthodinové ukázky z Far Cry 3 a Tomb Raider
3.9.2012 | Petr Poláček
82 příspěvků
-
no jako tedka jsem trosicku znejistel vzhledem k tomu jak rozhodne si to napsal:D ale myslim si ze sazani na realne prostredi afriky neni duvod proc to oznacit za jednu z nejlepsich FPS:D
Dulezite je prave podle me to, ze se to nedalo hrat, byla to nuda, musel si kvuli kazde pitome misi jezdit hodinu pres celou mapu, po ceste te porad otravovali naprosto bezvyznamne a nudne prestrelky, musel si porad dokola opravovat auto, coz bylo uplne neuveritelne otravne, mise stejne porad dokola a naprosta vsudepritomna pitomost. A dle meho nazoru obsahove naprosto prumerna hra. -
:D Hehe, no to tak bývá :) Já věřím, že to znáš, jen jsem chtěl hodit tip pro případ, kdyby ne ;o) Ono hele, já třeba z komplama mechtím už od dob 286tek a i nedávno mi jeden nováček ukázal něco, co jsem nevěděl. Jsem mu říkal: "ty jo, tak to jsem fakt nevěděl" :D
-
kdyz hrac dostane davku a pak jeste pazbou, tak by mel bejt mrtvej... vyvojari prizpusobujou hru stylu: udelal si chybu, tak vstan, my ti ted dame druhou sanci. Bylo by lepsi, kdyby tam zustalo npc stat a strilelo? kdyz to evidentne stejne nema zadnej efekt?
-
Já nevím, zas až tak moc bych dvojku (i mimo nedostatky) do nebes nevynášel. Já mám třeba FPSka všeobecně rád, ale FarCry2 je jen jedna z mála her, kterou jsem vlastně nedohrál. Naštěstí jsem si ho pořídil až ve slevněné edici. Ale prostředí a spousta elementů byla super, to né že ne. Snad trojka překvapí a z nedostatků svého předchůdce se dostatečně ponaučila. No, uvidíme.
-
duvod je internet :)
-
Tak ty věže a věci s tím související myslím zajímavý nápad (na kukačku po okolí taky dobrý) a ty respawny pořešili koukám tak, že po obsazení outpostu se odsunou jinam, nebo se z nich stanou přátelé :) Což by mohlo vyřešit hlavní problém dvojky. No jsem zvědavý, vypadá to přinejmenším na hodně zajímavou hru zase, ale nechvalme dne před večerem no. Ještě že těch věží je jen 18, při vyšším počtu už bych z toho měl tak trošku AssasinCreed syndrom :)
-
*2* Ha, děláš machry a haj*ly máš na chodbě *3*. Díky za tip, ale příjde mi jednodušší tam ten čas prostě napsat. Já tady s těma různýma embedama a podobnejma kravinama moc neumím, vždycky když jsem chtěl někde "zamachrovat", tak jsem pak ten příspěvek musel opravovat třeba 3x, než to mělo kýžený výsledek *7*
-
Malilinký bezvýznamný tip ;o) V youtube klikni dole na "sdílet", pak "Možnosti", pak zaškrtni "spustit v čase" a odkaz pustí video rovnou ve zvoleném čase :o) http://youtu.be/NFDrUMShf3c?hd=1&t=10m4s
EDIT: Haha, a jak na potvoru to zrovna nefunguje :D :D -
A důvod, proč řešíte takévé PlČOVINY u hry, je??? Hovad@ nedonoseny, jenom pyskovat.
-
Třeba naopak AI naprosto dokonale znázornila chování tupouna a zbabělce *1*
-
Tobě připadá v pohodě, když tě týpek srazí pažbou k zemi a místo toho, aby to do tebe našil, tak se OTOČÍ ZÁDY a ZDRHÁ pryč, přičemž si to posléze nechá napumpovat do zad. Tohle opravdu v pohodě není...
-
Far Cry 2 byla jedna z nejlepších FPS vůbec, protože sázela na reálné prostředí Afriky, příběh, je to jedna z nejdospělejších FPS, které jsem kdy hrál. Bohužel hratelnost znepříjemnily respawny a různé bugy ve hře. Obsahem je to ale prvotřídní hra, která skoro nemá na poli FPSek obdoby.
-
To je lež, ve skutečném světě žádné takové teplé barvy nejsou *3* *15*
-
Pěkný kabátek? Myslíš ten filtr přetažený přes obraz? http://www.youtube.com/watch?v=S92qHMYDnNE
-
Tak, tak. Dvoja je asi stala hodne *1* pac to hodnoceni vubec neopovidalo realite hry. Za me hodnoceni tak 6-7max(stereotip, respavny atd.)
-
Rád vzpomínam na FC1, kde obtížnost 'normal' byla od poloviny hry celkem slušná výzva.
-
V jednotce se ti po označení dalekohledem akorát znázornili jako bodík na tom kompas cosi. Kolem nepřátel se, když si se na ně díval skrz dalekohled, udělali "závorky". Z vlastního pohledu se ti ani označení nepřátelé nijak v krajině neznázorňovali. Pro názornost jukni na video http://www.youtube.com/watch?v=NFDrUMShf3c&list=PLF9BF219FD09C83A5&index=1&feature=plpp_video, od cca 09:58
-
z videa je videt ze to bude stejna nuda jako dvojka; zase budou muset podplatit recenzanty
-
stamina znamena kapku neco jineho :)
-
to oznacovani nepratel takhle fungovalo uz v jednicce ne? mohlo by to bejt trosicku vic hardcore, uvidi se no