Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odvolávám tvrzení, že jsi komik a nahrazuji ho tvrzením, že jsi šašek. *7*
    To je asi tak celé, co se k tomu dá říci. Když už si hraješ na sečtělého, alespoň v tom buď konzistentní a nesnaž se definovat "národ" v každém příspěvku jinak, nedělá ti to dobře na pleť. A upřímně řečeno, nemám nejmenší důvod něco dokazovat, to jsi provedl sám už několikrát. Je to zhruba stejné, jako bys řekl, že měříš 132 centimetrů, ale malý vzrůstem prostě nejsi a hotovo. Tvrdí-li někdo opak, nechť to dokáže. Ok, enjoy. Choď si po světě, vykřikuj, jak nemáš rád Slováky a Cikány, ovšem rasista ani xenofob nejsi. Už teď jsem ti věnoval daleko víc energie, pozornosti a času, než sis kdy zasloužil. Pa.
  • pYcha se jedině s tvrdým *1*
  • Pre zahratakarov a vyhoň ptakov.
  • Chcípám z tebe.. *1* *1* Ty vole, to snad ani normální člověk vymyslet nemůže takové plky na jednom místě. *2* Pozdravuj Cipriana *5*
  • narovnal jsem se *1*
  • Jen do mě. Dobrá, velice rád, ti osvětlím situaci za Rakouska Uherska, protože si dojmy a pojmy pleteš ty. Předpokládám, že s Židy souhlasíš a další mou domněnkou je, že by jsi je jinak použil místo situace za Rakouska Uherska. Situace se měla takto.

Rakousko Uhersko bylo národní mišmaš. Byli tam Češi, Němci, Poláci, Maďaři, Srbové, Chorvati atd. Češi v té době měli společný jazyk, kulturu, historii a i když neměli v té době stát, tak v historii ho měli a pěkně dlouho a byla tam i sounáležitost ve velkém rámci, to češství tam prostě bylo.. A v rámci Rakouska Uherska měli své území, svá města. Je tu citelný veliký rozdíl mezi cikány dnes a Čechy za Rakouska. Po rozpadu Rakouska Uherska to měli nejhorší tzv. Vídeňáci, protože najednou nevěděli kam vlastně patří, jestli do Německa, nebo Rakouska, které v té době vlastně nebylo. Oni znali pouze císaře pána a císař pán představoval to "Rakousko".

Pokud tvrdíš, že jsem xenofob i rasista, tak to dokaž a řekni mi co to znamená býti xenofobní nebo rasistický. Co ta slova znamenají?

Mně se zvedá kufr z mnoha jiných věcí.
  • Jindro, Jindro, Jindro. O co se snažíš? Já tě ani nemusím ztrapňovat, ty se ztrapňuješ velice dobře sám. Pocti nás dalšími příspěvky na téma mojí sestry, která neexistuje.
  • Další velice bystrý příspěvek. Pravopis ti očividně dělá velký problém a obsah také. Chodil jsi do školy? Podle toho, co jsi zde za 2 hodiny u počítače vypotil, to na to moc nevypadá. Foto své sestry bych také rád viděl vzhledem k tomu, že žádnou sestru nemám, ale mohu se mýlit. Bylo by hezké objevit sourozence.

Teď si říkám, jestli mi příště nebudeš vyhrožovat osobní konfrontací někde v temné uličce se 3 svými kamarády.
  • Lynch
    Že se to tu vždy zvrhne v tak inteligentní diskusi?
  • O com je ta relacia ? Je to pre zahratkarov ?
  • Ses admin ? chci s tebou chodit a pychat *14*
  • Kronossi, ty jsi opravdu komik *2* Krom toho, že jsi xenofob jako prase a můžeš si tomu říkat, jak chceš. Mimochodem, ve své "učené přednášce" si dost pleteš pojmy, protože ne, národ ke své existenci vskutku nepotřebuje hranice, území, státní znaky(!), hymnu a kdovíco ještě (ústavu, OMG!!). Podlé této logiky by nebyli národ například Češi za Habsburků.
    Co mi přijde zvláštní, je, že když je někdo rasista a xenofob a je na to hrdý jako ty (až tak, že o tom musí křičet v naprosto nesouvisející diskusi), proč tvrdíš, že rasista ani xenofob nejsi? Tak jsi na to kurník hrdý, nebo ne?
    Jinak jen tak mímochodem, někteří Slováci jsou fajn, úplně stejně jako někteří Češi, někteří zrzaví i nějaký ten Cikán nebo Róm. Z lidí, jako ty, se mi fakt zvedá kufr...
  • Kronnos nestvy mne , nebo dam na server link na foto tvy segri, kazdej vy, cim se zivy *11*
  • Kronnos, jak se ma segra ? jeste furt dela v tim pajzlu v Sumperku ?
  • A už je to tady. Okamžik, na který jsme všichni tak dlouho čekali. Bitva, která rozhodne o tom, kdo je největším bijcem na českém internetu. Urážka za urážkou dopadají na hlavy nebohých protivníků našich hrdinů. Dokonce i sám Chuck Norris fandí našim hrdinům a obdivuje jejich sílu a odvahu. Nadšený dav skanduje jména válečníků, kteří bojují o titul internetový hrdina týdne. Dejte si pořádně po obrazovkách, přece jenom je to stále lepší, než si vybíjet svou flustraci v reále... třeba na mravencích s lupou v ruce *2*
  • A nad tímto příspěvkem se můžete podívat na další bystré, inteligentní a velice vzdělané přispěvatele, kteří, bohužel, neumí pravopis.

A předpokládám, že důvodem mínusů u mého příspěvku psaného anglicky je nedostatečná nebo úplně chybějící znalost anglického jazyka. Nevadí. *1*
  • Hošan si tak maximálně ty.
  • A ty fuj.
  • No, já český pravopis umím, ty evidentně ne.
  • No ses se strapnil, chudacku malej Uherskej *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit