Přejít na výpis diskuzí
Sledujte další díl herního pořadu Re-Play
19.2.2012 | Redakce Games.cz
76 příspěvků
-
lol Polske knize *1*
-
Neotravuj nas, poznam te osobne.Matku mas Polku z mesta ,,Krosnoˇˇ tak co zvanis za Cechy ? *8* *8*
-
ses nula *12*
-
lol ses chuj *11*
-
Uklidni se miki hošane. *11*
-
Zase to nemátě celý, to snad neni možný, kdyby to bylo jednou tak oukej, ale to je snad pokaždý... Tak s tim prosím něco už udělejte!
-
Nesouhlasím. Mnoho pořadů ztrácí po nějaké době šťávu. Osobně bych to nazval ztrátou exkluzivity. *6*
-
Jistě a taky, aby tam mohl takový inteligentní přispěvatel, jakým jsi bezesporu ty, mohl reagovat směšnými pokusy o urážky na jiného přispěvatele. Tím se nikoho nechci zastávat, ale pravdou je, že RE-PLAY ztratil šťávu, kterou měl v prvních pár dílech a má pravdu i O PR článcích o WoW.
-
Ono stačí že ty nesmysli plácá tady *4*
-
Teplá kometa? To je nějaký nový alternativní vulgarismus? *1*
-
Jistě aby tam mohla taková teplá kometa jako ty blábolit ty svoje
pičoviny -
I don't see a point, because there is no point. And you probably haven't seen my point mate. My point was that Czech language has these ˇ´, . He didn't use any of 'em, ok sometimes he used comma, I'll give him that.
EDIT: I know! It's so hard to fully grasp the idea, but it's the truth. Count on it mate. -
Je rozdíl mezi "Nemám rád Slováky." a "Je jasné, že je to silně retardovaný jedinec, když se narodil na Slovensku." To druhé je přepis vyplývající z toho, co jsi odepsal Jazzovi...
Mně osobně je to úplně jedno, nevadí mi, co jsi napsal, ani nejsem moralista, kterého by při tom chytaly mdloby. Spíš poznatek... *4*
EDIT: Jj, já to pochopil, jak jsi to myslel. *4* -
orly?
-
Napřed budu reagovat na Wlada. O jakých národech to prosím mluvíš? Jediný národ v mém příspěvku jsou Slováci. Pokud chceš používat terminologii související s národem tak si zjisti její význam. Cikáni nejsou národ, je to etnikum, jak zde již Mayuri uvedl. Pokud hovoříme o národu, tak hovoříme o Češích, Němcích, Italech atd. Jednou z podmínek národa je nějaký národnostní stát, státní znaky, hymna, kultura, jazyk atd. Cikáni (v dnešní době je módou jim říkat Romové), sice mají vlastní jazyk (i když ho moc člověk neslyší a mladí cikáni ho ani neznají) i kulturu (ta také zaniká rapidním tempem), ale chybí jim stát a s tím spojená Ústava a zákony, chybí jim tím pádem i hranice, symboly, hymna atd. Já jsem ještě v životě neslyšel termín: ,,národ Cikánů či Romů". Také jsem ho slyšet nemohl, když národ nejsou. Neplést si se situací Židů ve středověku a novověku do té doby, než si zabrali vlastní stát. Židé byli i v té době, kdy byli roztroušeni po celém světě, tedy v diaspoře, národem. Měli společné znaky, náboženství, kulturu i jazyk, jen neměli stát, což bylo dané historicky, ale stále byli národem. Zpátky k tvé otázce.
Já bych tomu nijak neříkal, pouze říkám, že nemám rád Slováky a cikány. Slováky pro jejich chování v historii vůči nám a dnes (mohu i upřesnit) a cikány pro jejich nepřizpůsobivost a totální ignoraci zákonů společnosti, ve které žijí.
Teď odpovím fanouškovi Bioware. To nebýt xenofobní projev soudruhu, protože z toho těžko můžeš poznat, jestli je ten člověk xenofóbní, rasista anebo jestli jen prostě nemá rád Slováky, jako někdo nemusí mít rád třeba ptáky nebo ODS nebo zeleninu. Když řekneš: ,,Nemám rád mrkev", jsi xenofobní? Nejsi. Já bych byl velice opatrný s označováním lidí za xenofobní nebo za rasisty. Není to tak zřejmé ani jednoduché, jak se dnes prezentuje. A znovu opakuji, že si nepřipadám být xenofobní natož rasista s větou: ,,Nemám rád Slováky".
Edit: Jasně, tomu rozumím, ono to taky mělo napůl vyznít, jako vtip, ale zdá se, že mám asi moc černý humor :D. -
Aspoň se ty holky u toho CS tak nehrběj *1*
-
"Silně retardovaný jedinec."
"Narodil se na Slovensku, tak co čekáš?"
To nebýt xenofobní projev, soudruhu? *8* -
reakce na Wlad. Nechci sice mluvit za Kronosse ale vzhledem k tomu že cikáni nejsou jiná rasa ale jiné etnikum zde nemůže být o rasismu řeč. každopádně to je detail já osobně proti Slovákům nic nemám ale kdo má rád naše rooomy je zřejmě padlej na hlavu.
-
Nevím, co je tady na Games.cz zbytečnější... Jestli pravidelné PR články na WOW, či videozáznamy tragického pořadu s názvem RIPlay.
V každém případě je dobře, že to určitým způsobem splňuje účel - o víkendu, kdy má redakce padla, v rámci možností obsahově zaplní jinak prázdnotou-zející novinkovou část a tedy uspokojí návštěvníky webu... *4*
*16* ALE ZAPNĚTE UŽ DO */%°+ TY %ˇ°/)´ DISKUZE K WOW ČLÁNKŮM, JASNÉ?! *16* -
a ako by si potom nazval to, ze nemas rad 2 narody?