Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mayuri12
    Zdravím mentálně zaostalí slovenský bratře musím ti toho hodně povědět.
    1. AAAAno dostáváš první cenu za nejdelší komentář s nejmenším přínosem.
    2. Máš krb? tak si pročisti komín a nebo ať ti ho protáhne tvůj přítel.
    3. Jestli sestavuješ tým recenzentů nezapomeň na kájubalase jeho velký návrat na you tube nás všechny ohromil dále musíš přibrat masteramindu a Jiřího Krampola může tam obdíl řečnit o tom jak špatné a nebezpečné hry jsou.
    4. Vyhaš větráky a dej PC do ledničky
    http://www.ohardt.com/computer/pc.mods/project.hot.fridge/round.02/hot.fridge.front.linuxserve_large.jpg
    5. .... Chudáci slováci
  • Píše špatně, ne jako Čech. Vím, že to je dnešní móda, ale nesnáším psaní bez háčků, čárek, velkých písmen atd. Ale to je můj osobní problém, jen mě mrzí, že věc, která je na našem jazyku unikátní, se nepoužívá.
  • Tak xenofobní určitě nejsem a nejsem ani rasista. Jen nemám rád Slováky a cikány a co je na tom? Pokud je tohle rasismus, pak jsem tedy vinen, ale on to rasismus není. Já nezastávám ideologii rasismu, jinak řečeno, ideologii nerovnosti mezi národy na základě biologických předpokladů. Samozřejmě tu můžeme rozvinout filozofickou diskuzi na téma rasismus x xenofobie, nebráním se tomu, ale podle tvého příspěvku soudím, že by jsi na to neměl a toto ber jako urážku.
  • To jenom já mám ten konec (posledních 5 minut) ukouslej, nebo to zase ten přehrávač?
  • Zkurwený xenofobní rasisto!
  • Nevíte proč vždycky čtu Rapelay? *1*
  • a pise jako cech
  • Už to přišlo.
  • Narodil se na Slovensku, tak co čekáš?
  • Jazz
    Silně retardovaný jedinec.
  • Nejak mi to video nejde nacist, misto prehravace se objevuje jen nejaka nefunkcni url. Neco takoveho nevidim poprve, ale neni to ani vzdycky. Bylo by fajn uvadet asi i alternativni odkaz na youtube.
  • Walldstein
    neboj....to přijde. Oni si to prostě neodpustí. Bohužel..
  • Dobrej vecir ve spolek sudruhe a malinkate sudruzky. *14* Volam se Andy a sem ten nejvatsi pazan na svete.Narodil sem se pod Slovenskyma Tatrama a bydlim v E.U.No Betku poznam ze skoly, je to fajn holka i kdyz nam za boha nechtela ukazat ruzny veci na toalete.No ja si pamatuju na ji herni zacatky.Ta hra jse jmenovala VAJCA a byl to ruskej vyrobek.Byla v tym hodne dobra, zek bych az mrte dobra.Byla to dost byfloska.Jednou si pamatuji na Ceskym Jazyce se poblila kdyz dostala 4 z diktatu.Ale jinak supr holka.No nekdy i donaseli strejdovy zeditelovy *7* Pak si pamatuju na meho prvniho pritele Cipriana, ja ho miloval jako blazen ona se z nas vysmyvala *16* .Ale co uz.Spominam si tetkov na muj stroj 386 ,hm... bomba *13* Teka je doba zla, ale mam pejska co mi rozvesely mou herni dusi a tak po vecirech se koukam do krbu a posloucham vetraky na mim AMD stroji *5* Vzdyt jasne ze mam AMD sem admin, nejvetsiii na svete od Liberce az po Sumperk.Jednou mi kamarat zekl ze sem i čavo, na to nikdy nezapomenu.No k veci *8* Mam zaujem natocit vlastni relaci.Bede se jmenovat: WTF Game.Ja bych chtel aby to moderoval Bolek Polifka a Kaja Gott,jsou to skuseny borci,a od Kaji mam 4 podpisy na pohlednici urcite jsi mne pamatuje *3* A Bolek ? Ja nezapominam na Kur..Hosi Guten tag, na Irenku Voitikovu ,omg, ta mnela vaginu jako roptef *14* Ja bych to moderovar uplne jinak,clovek se nemusi ucit texty jako starej Schwancerberg s cervenym komoušskym motylkem, clovek to musi mit v sebe.Dalsi veci, proc ma usi jako lopuchy, to si nemuze oblepit hlavu izolacni paskou/prusvitni/dneska se to da.A co furt cumi na toho mladika,kdyz neco chce at mu tozekne.Cumi na nej jak podebrana pata *1* Mne se zda ze oni ty hry ani nehraj:)wtfPockej du prilozit do krbu.Tak sem spatky.Jak se mate ? Delam si pic...:)Dneska mam hezkej den, vcera mi pritel Ciprian koupil kiticky a krasny cerveny holinky *14* , je zlatej.Tak co podle vas muzu delat tu novou relaci , mam na to ?Jiste ze mam.Sorry ze tak cudne pisu po Cesky, ale 99 procent pisu po Madarsky, hlavne zamilovany basne a tak,.Pockejte odbehnu si odkrojit kousek Uheraku!Waw uherak to je neco, dal sem i pejskovy.Jmenuje se Gaštan.Deti muj pejsek to je borec,vcera mi sezral mouse znacky Genius, svina Arabska.Ale mam ho rad, jen kdyz se hara je jako chuj *11* Dneska budu hrat asi jenom solitaire a popijet Slovensky pivecko Corgoň. caute a Ahojte lidicky *14*
  • Nechapu proc tam je uvodni znelka furt stejna toje naka inovace poustet vec kterou snad kazdy slysel ? PRobohoa je to uz cez 10 let!!!
    Stejne na to koukaj onani !
  • Ti pyco dit jsov 2 hodyni ?!!:?!"_:?!!:!: XD
  • Dnes žádné příspěvky nadrženců ohledně Bětky a nebo ptaní se na úvodní píseň?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit